- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Saol canımm
Afiyet olsun bacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun bacim
Haydin hep beraberN nur mawish mavişim gel sende kahveni al da hadi :)
Sagol datlum bnim .Kahve gunumi yaptiniz afiyetler olsunN nur mawish mavişim gel sende kahveni al da hadi :)
Evet canim.. @Clamatis bgun hic girmedi..Sagol datlum bnim .Kahve gunumi yaptiniz afiyetler olsun
Kac lira canim sana cok lazim demi.Sifa veren rabbim sen de tek havucu yap blki de catlar bunlar hep sebep zatenKızlar yaaa kuru incir çokk pahalı alamadımm havuç aldımmm heral bu ay kür yapamıcam başka ne kür yapabilirim lütfen önerirmisiniz
Kızlar yaaa kuru incir çokk pahalı alamadımm havuç aldımmm heral bu ay kür yapamıcam başka ne kür yapabilirim lütfen önerirmisiniz
Az sonra gelir clamas yemek yapiiyodur. Benimde kizin karni agriyo kucagimda zor yaziyomEvet canim.. @Clamatis bgun hic girmedi..
Kac lira canim sana cok lazim demi.Sifa veren rabbim sen de tek havucu yap blki de catlar bunlar hep sebep zaten
Oyy kiyamam.. hastami oldu.. usüttü filanmi.. basin agrisi gectimiAz sonra gelir clamas yemek yapiiyodur. Benimde kizin karni agriyo kucagimda zor yaziyom
Biraz uygun yapsalar herkes alsa ah varya hersey cok pahaliAynen çok lazim oluyor küre ben dealicaktim Vazgeçtim pahalidir diye soğan kuru yapiyom ondan sonra yapicam
Biraz uygun yapsalar herkes alsa ah varya hersey cok pahali
Şifa olsun inşallah daha önce hic yaptin mjBende sogan kurune basladim iki gundur
Arada agriyo ya niyeyse ovala anne dio yazik.Gecmedi canim ya zonkluyo resmenOyy kiyamam.. hastami oldu.. usüttü filanmi.. basin agrisi gectimi
Geçmiş olsun hayirdir neyi varAz sonra gelir clamas yemek yapiiyodur. Benimde kizin karni agriyo kucagimda zor yaziyom
Bagirsaklarinda sıkinti olabilir mi af edersin kabizlik falan var miArada agriyo ya niyeyse ovala anne dio yazik.Gecmedi canim ya zonkluyo resmen
Canım yumurtam çatlamıyoAynen çok pahali senin yumurtaların büyüyor mu yoksa hem buyumuyor h catlamiyor mu
Sagol canim.Yapmammi senelerdir yapiyorum artik sifa Allahtan sebeplere yoneldikŞifa olsun inşallah daha önce hic yaptin mj
Bende corumda ankaraya yoldan gelirkene aldim aydin inciri ama 25 tanesi 15 tlydi guzeldi de.. ama kür yapinca baya gidiyor yaa bende yapmadm ondan. Aşiri cok geliyor bana okadat incir şkerrrii fenaa ne biliyimBiraz uygun yapsalar herkes alsa ah varya hersey cok pahali