- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Heyyyyyyyyyyyyoooooooooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyyyyyyyyyyyyoooooooooooo
Canım ben kaçarak evlenmiştim o şekilde küçük erkek olunca bide durumlar el vermiyodu ayrılmaya ondan kaldık berabrr ama asla istemem demedim zaten ölümlü dünya bu gün varlar yarın yoklar ee peder hasta oluyoo en çokk bem ilgilenebiliyorumm bide ben onlara bi torunda verbilseydimm ölmeden görsünler isterimm işte rabbimin sınavıı napalımmHee doğru ya sen onlarla yaşıodun peki neden hep beraber yaşıosunuz özel vi sebebi var mı öylesine mi ve zor olmuyo mu
O nasıl bi soru lenNe seviyon
28 canimCanım sen kaç yaşındasın
Maaşallah canımm28 canim
:) beni seviyon biliyorumO nasıl bi soru len
Ben hiç bişey sevmiyo mıyım
valla ne guzel dualarini aliyosundur ne mutlu sanaCanım ben kaçarak evlenmiştim o şekilde küçük erkek olunca bide durumlar el vermiyodu ayrılmaya ondan kaldık berabrr ama asla istemem demedim zaten ölümlü dünya bu gün varlar yarın yoklar ee peder hasta oluyoo en çokk bem ilgilenebiliyorumm bide ben onlara bi torunda verbilseydimm ölmeden görsünler isterimm işte rabbimin sınavıı napalımm
aaa kim gelmis bk hele:) beni seviyon biliyorum
sen kucukmusun yoksaMaaşallah canımm
Ne seviyon
Seviyorum ama siz resmen kankasınız hep bunu diorum ve dicem:) beni seviyon biliyorum
Seviyorum ama siz resmen kankasınız hep bunu diorum ve dicem
Resmen kabullendin bak zatenn diiliz desen de inanmam
Kotu bisey deme sen yinede hepsi sinav bizim icin sessiz kal ahiretini kazan sen yinede saygi duy iyilik yap var oyle insanlar malesef haksizlik yapip aglatanlar banada yapildi sessiz bi sekilde agladim hic bisey demedimMaşallah gerçekten ben senede bi gün tahammül edemiyorum kişiden kişiye değişik işte
Ben büyük insanlarla anlaşamıyorum resmen
Seviyorum kaynanam iyi biri bence ama kayınpederimin Allah cezasını ... demicem cezası da bize dokunmasın o bana bi takım laflar etmişti haklı ya da haksız bi insan kolay kolay ağlatılmaz
Bi insanın kendi başına ağlamasıyla başkasının yüzünden ağlaması aynı diil benim çok içim yanıo böyle şeylere
yalan soyleyemem bn kendi adima konusayim yinede canim gormeden sevdigim insanlardan birisiResmen kabullendin bak zatenn diiliz desen de inanmam
Anlat bebisim sen hamilesin amaYa baksanıza arkadaşlar bunu mu taktın dieceksiniz ama bişey dicem adetle ilgili konulacaktım ama mecbur bişey anlatmam lazım
23e gircem ocaktasen kucukmusun yoksa