- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
yok canim sagolasin aksam geldi gitti misafirim onu demistimN nur mawish ince bulgur mercimek var mı mercimek köftesi yapsan ne tip şeyler arıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canim sagolasin aksam geldi gitti misafirim onu demistimN nur mawish ince bulgur mercimek var mı mercimek köftesi yapsan ne tip şeyler arıyorsun
su bat nedir bi anlamadimBaksana ben olmadan geçen adet günümü mü yazıcam yoksa gelecek günü mü bat olarak
su bat nedir bi anlamadim
Hee deli yaayok canim sagolasin aksam geldi gitti misafirim onu demistim
aaa ne tuhaf burda hersey kisaltiliyo bnce gelecektir
Ya beklenen adet günü üç kelime ama
Benim anlamadığım geçeni mi yazıcam geleceği mi
deli deliyi cekiyo isdeHee deli yaa
Aaa şansa bak ben de şimdi yazmıştım seni etiketlemiştimYokkk canım anca geliyooo insanlarrr sabırrrrrr
oluruz oluruz bu gidisleAynen ya daha dün üç kişiydik bazen ilk sayfamıza bakıorum da
Bu gidişle 1000 olur hatta son mesajlar kısmında habire biz oluruz
tmm afiyet lsun bnde kek yiyorumN nur mawish ben mutfağa gidiom hem tıkınıcam hm de üşenmesem kek yapıcam
1 saat sora gelirim muhtemelen
Ay Allah seni sağol Şam'a da afiyet olsuntmm afiyet lsun bnde kek yiyorum
Kimler varLaaa napıyonnzzz insan evde birileri vatçrken temizlik yapamıyooo
ayy hic olmuyo hemde sende birak bi kahve yap keyfine bakŞu ann işlerle cebelleşiyyomm goca yatiii peder tv izliii kaynana dolaniii ben toozzz aliiyoomm bakalımm bu gün kaçta bitecek evv tey tey teyyyy
Aynn canım yaaa en iyisi öyle yapmakkayy hic olmuyo hemde sende birak bi kahve yap keyfine bak