Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsini kovala kalkin isim var deBen sevmiyorum öğleden sonra iş yapılmasını ama napalım mecburrr
Sen napion canım nasıl gidiyoooayy hic olmuyo hemde sende birak bi kahve yap keyfine bak
Kız ben öyle değilim ne zaman giderlerse keşkee yapabilsem arada ama hiç gıkımı çıkarman Allah var ne ben onlara karışırım ne de onlar banahepsini kovala kalkin isim var de
sagolasin canim ne olsun isde bnimde temizlik yapilcak dermanim yok nedenseSen napion canım nasıl gidiyooo
birlik olmak zor degilmi sikayetci degilmisinKız ben öyle değilim ne zaman giderlerse keşkee yapabilsem arada ama hiç gıkımı çıkarman Allah var ne ben onlara karışırım ne de onlar bana
Yaa çpk şükürrr değilim ama arada pluyoo yanii ama çok nadirrbirlik olmak zor degilmi sikayetci degilmisin
Ayy neguzel ya kimse istemiyo ya simdi masaAllah sanaYaa çpk şükürrr değilim ama arada pluyoo yanii ama çok nadirr
Canımm benim Rabbim bozmasın benm babam 11 sene oldu vefat edeli peder benim babam kaynaanam benim annem ben onları sevetim Allah var onlarda beni sever eltilerim çatlar zamanında onlarla tartışmıi benim 6. Seneme kadar bi tartışmama yok çok şükür o bana bi şey söylerse susarım ne isterse yaparım dua ederim dua alırım zararları yok benimde olmaz aslaaaaAyy neguzel ya kimse istemiyo ya simdi masaAllah sana
Cok guzel ediyosun valla bnce de huzur olsun buyuklerin zarari olmaz faydasi olur rabbim daim etsin insaAllahCanımm benim Rabbim bozmasın benm babam 11 sene oldu vefat edeli peder benim babam kaynaanam benim annem ben onları sevetim Allah var onlarda beni sever eltilerim çatlar zamanında onlarla tartışmıi benim 6. Seneme kadar bi tartışmama yok çok şükür o bana bi şey söylerse susarım ne isterse yaparım dua ederim dua alırım zararları yok benimde olmaz aslaaaa
Aminn canımmm aminnCok guzel ediyosun valla bnce de huzur olsun buyuklerin zarari olmaz faydasi olur rabbim daim etsin insaAllah
Canım sen kaç yaşındasınCok guzel ediyosun valla bnce de huzur olsun buyuklerin zarari olmaz faydasi olur rabbim daim etsin insaAllah
Hee doğru ya sen onlarla yaşıodun peki neden hep beraber yaşıosunuz özel vi sebebi var mı öylesine mi ve zor olmuyo muŞu ann işlerle cebelleşiyyomm goca yatiii peder tv izliii kaynana dolaniii ben toozzz aliiyoomm bakalımm bu gün kaçta bitecek evv tey tey teyyyy
Ben sabah da sevmiyorumBen sevmiyorum öğleden sonra iş yapılmasını ama napalım mecburrr
Ben de onu düşündümCanım sen kaç yaşındasın
Ne seviyonBen sabah da sevmiyorum