- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Aa evet cok guzel olur bide guzel bi soz yazarsin atarsin icineZaten çıkarsa yıl dönümü hediyesi paket yapıcam kocaman kutuya testi koyucam 28 aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa evet cok guzel olur bide guzel bi soz yazarsin atarsin icineZaten çıkarsa yıl dönümü hediyesi paket yapıcam kocaman kutuya testi koyucam 28 aralık
Dikkat et sen herşeye yine belki çıkar yeni yeni olmak uzare stres te yapar yapma4 gün gecikti ama bilmem
canim vucut sicakligin nasil herzamankinden daha sicaksa oylede blli oluyo4 gün gecikti ama bilmem
Nöbetçi eczane den almam lazım zaten tekinde bayan vardıKuzm kaç gün geçti ve git bayana de test alacam direk verir
Hayır üşüyorum aksinecanim vucut sicakligin nasil herzamankinden daha sicaksa oylede blli oluyo
tatli napiyosun nasil durumlarKuzm kaç gün geçti ve git bayana de test alacam direk verir
Hayırlısı olur iyi haberlerini bekliyoruzNöbetçi eczane den almam lazım zaten tekinde bayan vardı
Aa niyekiHayır üşüyorum aksine
Canım şimdi iyiyim annemleyim yarın kaynanamda gececem sali eve dönüş artık olan olmuş artık üzgün falan ama ayakta duruyorlar yine onlara bakmak için Kuzmtatli napiyosun nasil durumlar
Allah yardim etsin napsinlar yazik ellerinden bisey gelmiyoki annenlerinde hic bi anne baba istemez oyle olsun .Adam yaraliysa zaten az ceza alir sanirimCanım şimdi iyiyim annemleyim yarın kaynanamda gececem sali eve dönüş artık olan olmuş artık üzgün falan ama ayakta duruyorlar yine onlara bakmak için Kuzm
Mahkeme olur galiba yine belli olacakAllah yardim etsin napsinlar yazik ellerinden bisey gelmiyoki annenlerinde hic bi anne baba istemez oyle olsun .Adam yaraliysa zaten az ceza alir sanirim
İnşallahDikkat et sen herşeye yine belki çıkar yeni yeni olmak uzare stres te yapar yapma
Canım yaa inşallah o mutlu haberi verirsinnnnZaten çıkarsa yıl dönümü hediyesi paket yapıcam kocaman kutuya testi koyucam 28 aralık
aminnCanım yaa inşallah o mutlu haberi verirsinnnn
HiiiçAa niyeki
Pazartesi sipariş versem netten prş elimde olmaz dimi dört gündeAa evet cok guzel olur bide guzel bi soz yazarsin atarsin icine
Ne ara bizle lak lak yaparakBen sonunda temizliğime başladım ve bitmek üzeree