- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
sevdigim bi arkadas oda katilsin istedimAhahahaa aferin kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevdigim bi arkadas oda katilsin istedimAhahahaa aferin kız
Aynenoo baya ugrasiyolar demekki clamasim bosver ya konussun dursunlar herkes kendine kazaniyo sen onlara sormuyosan onlarinda hakki yok az yiyosanda kendine cok harciyosanda
Yani yetistirmesen bile adam bunun icin kizacak degil yada sen eksilmiyceksin sonucta Allah hepimizi farkli yaratmis bosver ya bazilari sirf konusmak icin bazilari kiskancliktan konusuyo bilemezsin kiAynen ya herkesin olumsuz yanı var ben kabul ediyorum yavaşım kim ister yavaş birini ama konuya bak salakça
Dedim ben eşim gelmeden yemekleri yapıorum zaten
gelince dersinBişey daha dicektim unuttum
Aynen hihiYani yetistirmesen bile adam bunun icin kizacak degil yada sen eksilmiyceksin sonucta Allah hepimizi farkli yaratmis bosver ya bazilari sirf konusmak icin bazilari kiskancliktan konusuyo bilemezsin ki
Kek yapıcam sadece dünkileri vericem eşime dün geç geldi tam yiyemediclamatis bugun menunde ne var hamur isi varmi.Dun sana derken bnimde ani misafirim cikti kek poaca yaptim sen geldin aklima yaparken
Hemen bakıom tarif defterimeclamatis bugun menunde ne var hamur isi varmi.Dun sana derken bnimde ani misafirim cikti kek poaca yaptim sen geldin aklima yaparken
Aah ahhh kaç gün geçilmiştin peki@Clamatis ben adet oldum yeni bat 15 ocak.
Bikac gündür yokum yeni şeyler var mı
Kusura bakma canım ya yanlış yere yazmışım etiketlenmisim aynı konu sanıyorum :)))Aah ahhh kaç gün geçilmiştin peki
Benim yok açıkçası adet ama hamile olacağıma inanamam
Önemli diil tanıyamadım ama bozuntuya vermedimKusura bakma canım ya yanlış yere yazmışım etiketlenmisim aynı konu sanıyorum :)))
Soruma cevap :))Kusura bakma canım ya yanlış yere yazmışım etiketlenmisim aynı konu sanıyorum :)))
Yok gecikme olmadı bildirim yapmayı unutmusum sadece :))))))Soruma cevap :))
Baksana ben olmadan geçen adet günümü mü yazıcam yoksa gelecek günü mü bat olarakYok gecikme olmadı bildirim yapmayı unutmusum sadece :))))))
Yokkk canım anca geliyooo insanlarrr sabırrrrrrBundan sora kendi kendime konuşmama kararı aldım bi deli ben miyim
senin bitanesi yulafliydi demi bnde deniyim bigunKek yapıcam sadece dünkileri vericem eşime dün geç geldi tam yiyemedi
Bak yulaf yoktur dimi olsa Harika kurabiye