iki tane cok degilmiMuZ yicem şimdi iki tane
Ayy bnde ustten yapip geciyom ya dip kose yapilcak ama hic halim dermanim yok onceleri byle degildim hic yorulmazdim bu pcos ilerledi bnde iyice mayisiyorumBütün gün yan gelip yattım
Yaptığım tek şey evi süpürmekti o da köşe bucak diil
Ben de halsiz bi insanım
Enerjim de düşük valla hâlâ da kafam pek yerinde diil
Eşim yedide gelicek işten. Saat beşe kadar int keyfi yapıcam
Beşte kalkıp ıspanakla salata yaparım
Bi de sütlü basit bi tatlı
Üç dört bile yerim ki tek seferde ama daha dün aldığımız MuZ eşime ayıp olmasın yani o da yesin die iki tane yicem dayanamazsam yapçak bişey yokiki tane cok degilmi
Ben doğduğumdan beri böyleyim ne saçmaAyy bnde ustten yapip geciyom ya dip kose yapilcak ama hic halim dermanim yok onceleri byle degildim hic yorulmazdim bu pcos ilerledi bnde iyice mayisiyorum
bi sendrom canim yumurta tembelligi normal saglikli bi kadinin yumurtalari buyuyup catliyo pcoslularda butun yumurtalar birden buyumeye calisiyo ve hepsi kucuk kaliyo buyumuyo iste birsurude etkisi var adet olamama tuylenme kilo alma daha pek cok sey .Kimse olmasin cok zor adet olunca havalara ucuyorum ama olmuyorumBen doğduğumdan beri böyleyim ne saçma
Pcos ne bilmiorum ama çok görüyorum burda hamilelikle ilgili bi terim sanırım
ne yemek yapsam diye dusunmekteyimNapıosunuz
Az sora yemeğe girişicem
Aaah ahhhbi sendrom canim yumurta tembelligi normal saglikli bi kadinin yumurtalari buyuyup catliyo pcoslularda butun yumurtalar birden buyumeye calisiyo ve hepsi kucuk kaliyo buyumuyo iste birsurude etkisi var adet olamama tuylenme kilo alma daha pek cok sey .Kimse olmasin cok zor adet olunca havalara ucuyorum ama olmuyorum
Beşte kalkacaktım ama beş buçukta kalkıyorumne yemek yapsam diye dusunmekteyim
Ayy neguzel olmayinca olmuyo isde bisey engel oluyo.Tedavisi kesin olarak yok omur boyu ilaclar kurler isde oyle yasamak zorundayiz hic bisey yemeden kilo almak tuylenmek oyle gicik bi durumki ilaclada nereye kadarAaah ahhh
Benim de bi gün bile geçmio günü gününe oluyorum tam tersi iyi bişey ama ben bir gün de olsa bebek umuduyla test yapmak isterdim Allah kısmet etmio
Onun tedavisi var mı yaa Allah şifa versin kolaylık versin
pasta yapmaya gitistim yemek yapmiyacam ya off hergun ne pisirsem diye diye yaslandim kocisi aradim yemek yapmiycam bisey al gel dedimBeşte kalkacaktım ama beş buçukta kalkıyorum
Hadi hemen girişelim
Ispanak patates vb
Arada yaz
Gecmesin iste ne guzeeel daha neyy istiyotrsunAaah ahhh
Benim de bi gün bile geçmio günü gününe oluyorum tam tersi iyi bişey ama ben bir gün de olsa bebek umuduyla test yapmak isterdim Allah kısmet etmio
Onun tedavisi var mı yaa Allah şifa versin kolaylık versin
Cünku dogustan olan birseymis sonradan olmazms.. kiz cocuklarinin bazilarinin yunurtlaliklari buyuk oluyormus yoksa o kadar yumurtayi nasil yumurtlatcakBen doğduğumdan beri böyleyim ne saçma
Pcos ne bilmiorum ama çok görüyorum burda hamilelikle ilgili bi terim sanırım
Kahvaltıdan sonra hemen kek çırptım
Pişirdim Bi guzel yedim
Kekin enerjisiyle
İki posta çamasır astım
Ütüyü bitirdm
Nevresimleride değiştirdim
Şimdi de yorgunluğumu atmak için çay demledim ama kalkıp koyacak enerjim kalmadı