Aynen insallahh canim RAbbim herkesin yuzunu guldursun insallah clasmaaaninda herkrsindeeHayirlisi canim rabbim biliyoki byle veriyo haşa biz ondan iyi mi bilicez sen elindeki sebepleri degerlendir zaten rabbim bilir neyi nezaman verecegini
Rabbim hakında hayırlısını versin kuzum InsallaNe olcaksa olsun. Bu şekilde bekleyemiyorum
İzinden dönunce basvurucZ..
Hafta ici bilgi almaya gidice ksmtse
Bırakmaz ya tiryakisiE bebegin de olucak sigarayi biraksin cixx cixx
Hoşbulduk canım bulaşık bitti dinlene dinlene yapıyorum kansizlik çok var hemen yoruluyorum yemek falan da yiyemiyorum güçten düştüm biraz dinleniyim ütüye geçerimTunaydiiiin hosgeldiniz .Bulasigi yika utuyu bosver gitsin
oo Allah kolaylik versin temizlik ikram ikisi birlikte cok zor ne ikram hazirlicaksin kuzumBenimde kursum vardi carsidan eve gidiyorum misafir gelicekk ev darma duman haxirlik yapilcak ben biçareee allahimm
Allah yardim etsin canim dinlen tabi ya canindan kiymetlimi is nasilsa olur kan uzumu filan yiyomusunHoşbulduk canım bulaşık bitti dinlene dinlene yapıyorum kansizlik çok var hemen yoruluyorum yemek falan da yiyemiyorum güçten düştüm biraz dinleniyim ütüye geçerim
Saol canım allah razı olsun yiyemiyorum vala sabah yok öğle yok bi aksam yiyorum kiloda kaybettim bazen kusma ve bel ağrısı oluyor napalım geçer inşallahAllah yardim etsin canim dinlen tabi ya canindan kiymetlimi is nasilsa olur kan uzumu filan yiyomusun
oo baya ciddi durum rabbim sifani versin zor olur oyle yaSaol canım allah razı olsun yiyemiyorum vala sabah yok öğle yok bi aksam yiyorum kiloda kaybettim bazen kusma ve bel ağrısı oluyor napalım geçer inşallah
Amin inşallah canım tsk ederimoo baya ciddi durum rabbim sifani versin zor olur oyle ya
Aaah ahhh inşallahAllah sebeb vericekse yuzde 0 olsun bnu sebeb vericek..
B3n yoruldum bole beklemekten gercekten esimle konustuk asilamaya karar verdik. Izne cikacagmz icin 15 gun sonra. bu ayki adetime burda olsam da yunurtlama gnu burda.olamicam o yuzden olmuyor yoksa derhal yaptiricam yani. Hersey de vardir bi hayir bu iradeyi Rabbim verdi kendimi hazir hissediyorm elimden geleni yapicam taktir neyse o olacak tabi
Ben de temizliğe girişicemGünaydın ve tünaydın Güzeller...
Biz temizliğe girdik gerçi hiç bitmez ya o ayrı daha bomba ikili ütü ve bulaşık varnapcam diye düşünüyorum mecbur yapıcam vee iki hafta oldu annmleri görmeyeli oraya gidiyoruz akşam üç günç ordayız
Amin inşallah canım tsk ederim
Benimde kursum vardi carsidan eve gidiyorum misafir gelicekk ev darma duman haxirlik yapilcak ben biçareee allahimm
Rabbim hakında hayırlısını versin kuzum Insalla
Bırakmaz ya tiryakisi
Hoşbulduk canım bulaşık bitti dinlene dinlene yapıyorum kansizlik çok var hemen yoruluyorum yemek falan da yiyemiyorum güçten düştüm biraz dinleniyim ütüye geçerim
Allah yardim etsin canim dinlen tabi ya canindan kiymetlimi is nasilsa olur kan uzumu filan yiyomusun
clamatis diyete mi basladi acep tabagi sanki oyle diyodu
Çoklu alıntı yapmaya çalışıyorum olmadısanırımAmin inşallah canım tsk ederim
oldu var sayalimÇoklu alıntı yapmaya çalışıyorum olmadısanırım
ya bnde yapmak istiyorum ama canim istemiyo kizimda pasta istiyo neyse kalkiyim bari heveslendirdinBen temizliğe girişiorum
Dolmusta gittim elmalarimi unuttum ustune markette de un kalmamisti yaaa elmali turta yapicaktm.. tavuk goğsü filan digerlerni daha dusunmedim evi topluyirum suanoo Allah kolaylik versin temizlik ikram ikisi birlikte cok zor ne ikram hazirlicaksin kuzum
Sende yeni hamişsin he canim allah sonuna kadar gotursun insallahRabbim hakında hayırlısını versin kuzum Insalla
Bırakmaz ya tiryakisi
Aa talihsizlik isde eyvah hemende aksam oluveriyor napsankiDolmusta gittim elmalarimi unuttum ustune markette de un kalmamisti yaaa elmali turta yapicaktm.. tavuk goğsü filan digerlerni daha dusunmedim evi topluyirum suan
Yap yapya bnde yapmak istiyorum ama canim istemiyo kizimda pasta istiyo neyse kalkiyim bari heveslendirdin