- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
zorla uyutuyom canim ya uykusuz bnim kizSenin cocuk uyutmuyormu nurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zorla uyutuyom canim ya uykusuz bnim kizSenin cocuk uyutmuyormu nurum
İnşallah çok severim çocukları ama o sorumluluk yani tecrübe sıfır olunca korkularım oluyornebileyim sonra olmuyo ya ondan dedim cok guzel bi duygu hemen tadin
Ben tatdim gibi o duyguyi nasip olmadı inşallah bekliom bu aylarda 218 denebileyim sonra olmuyo ya ondan dedim cok guzel bi duygu hemen tadin
Olsun vardır bi hayır :)Amin canım inşallah bekliyorum bakalım doktoru dinlemedim
Anladım kuzm bizdemi öyle oluruz acaba merak edionzorla uyutuyom canim ya uykusuz bnim kiz
sagolasin canim amin insaAllah var bi kizim var 4. senede oldu tedaviyleİnşallah çok severim çocukları ama o sorumluluk yani tecrübe sıfır olunca korkularım oluyor
Senin var sanırım . ALLAH bağışlasn:)
3 ay bekle dedi bende annemlee falan olan varmış adet girmeden arkasında birden aklıma düştu allahım inşallah bu sefer tutununr annesineOlsun vardır bi hayır :)
Ne güzel maşallah benmde kız hayalim var Allah takdir ederse ... süslemek falan ne güzeldir onu ya :)sagolasin canim amin insaAllah var bi kizim var 4. senede oldu tedaviyle
aynen oyle olcaksiniz canim uykusuz geceler perisan bi halde ama tatli telaslar.InsaAllah en yakin zamanda olur sizindeAnladım kuzm bizdemi öyle oluruz acaba merak edion
İnşallah dualarımız seninle müjdeni bekliyoruz:)3 ay bekle dedi bende annemlee falan olan varmış adet girmeden arkasında birden aklıma düştu allahım inşallah bu sefer tutununr annesine
evet canim bnde hep kiz isterdim bide buymusluk tasliyo bn her isi yaparim anne diyo surekli yardim etmek istiyoNe güzel maşallah benmde kız hayalim var Allah takdir ederse ... süslemek falan ne güzeldir onu ya :)
Inşallah canım insan tek olsun da anne demesini kucağında ona la uyumak çok istiom kolay kolay belli etmem ama görünce bole tatlı bebekleriaynen oyle olcaksiniz canim uykusuz geceler perisan bi halde ama tatli telaslar.InsaAllah en yakin zamanda olur sizinde
Olur illaki canim hayirlisindan olsunBen tatdim gibi o duyguyi nasip olmadı inşallah bekliom bu aylarda 218 de
insaAllah olucak rabbimin izniyle buyuk bi sirunun yok zatenInşallah canım insan tek olsun da anne demesini kucağında ona la uyumak çok istiom kolay kolay belli etmem ama görünce bole tatlı bebekleri
Inşallah kuzmİnşallah dualarımız seninle müjdeni bekliyoruz:)
Ayyy yesinler maşallah kızların doğasında var vefa yardımlaşma:) daim olsun . .:)evet canim bnde hep kiz isterdim bide buymusluk tasliyo bn her isi yaparim anne diyo surekli yardim etmek istiyo
Aynen hamile kala biliyoruminsaAllah olucak rabbimin izniyle buyuk bi sirunun yok zaten