Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi tekme at ucsunBenimki bir uyuyor ben şimdi vursam anca uyanır
Oo cuğara:) söndürüüünnn kalbimiiii diye fon eşliğinde efkarlandım su verinN nur mawish emir etti yollamam içmeyecekmişim tamam artık oda yokk ahan da söndürdümm
Neyse kızlar size güzel muhabbetler yRın görüşürüz mmmuuuaaahhh
anladın sennOo cuğara:) söndürüüünnn kalbimiiii diye fon eşliğinde efkarlandım su verin
Evet emir ettim ha rica degil bidaha yok no smoking hemiN nur mawish emir etti yollamam içmeyecekmişim tamam artık oda yokk ahan da söndürdümm
O sahneyi yazın havuzda yapmışlığım var kaydıraktan kayarken hatta bak bak hızımı alamamışım başınada vurmusum kıyamam ama o an kopmuştum adam bana napıosn ya dio ahhahahabi tekme at ucsun
Tamam patronnnEvet emir ettim ha rica degil bidaha yok no smoking hemi
elinde cay deterjan yoktur insaAllahO sahneyi yazın havuzda yapmışlığım var kaydıraktan kayarken hatta bak bak hızımı alamamışım başınada vurmusum kıyamam ama o an kopmuştum adam bana napıosn ya dio ahhahaha
Hahahaha yoktu çay da yoktu suyla idareelinde cay deterjan yoktur insaAllah
amanin nirdeBi gün birinin kv çıkıomuş burda ne curcuna olur he
bosanHahahaha yoktu çay da yoktu suyla idare
Hemen
Simdi anladım kız gece kocasından dayak yiyen kadinO sahneyi yazın havuzda yapmışlığım var kaydıraktan kayarken hatta bak bak hızımı alamamışım başınada vurmusum kıyamam ama o an kopmuştum adam bana napıosn ya dio ahhahaha
o kocadan bi cacik olmaz
Konunun can alıcı yeri biri çıkıp diyor ki iyiki o sırada elinde cay ya da deterjan yoktu .Simdi anladım kız gece kocasından dayak yiyen kadin
Anammmm hii kıyamam kiio kocadan bi cacik olmaz