- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Allah ne diyim okudum üzüldüm ama dalga geçenler baya kizmis muneKonunun can alıcı yeri biri çıkıp diyor ki iyiki o sırada elinde cay ya da deterjan yoktu .
Alakayı anlamadgmdan makara yapıorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah ne diyim okudum üzüldüm ama dalga geçenler baya kizmis muneKonunun can alıcı yeri biri çıkıp diyor ki iyiki o sırada elinde cay ya da deterjan yoktu .
varyok bence sus canim grilesebilirsinKonunun can alıcı yeri biri çıkıp diyor ki iyiki o sırada elinde cay ya da deterjan yoktu .
Allah yardım etsin keşke burdan ziyade sıkıntı seslerini muhatapları duyabilseAllah ne diyim okudum üzüldüm ama dalga geçenler baya kizmis mune
Tmm valla kötü nıyet yoktu biraz kafa dağılsın istedim yanlış anlaşıldysa pardonn:/varyok bence sus canim grilesebilirsin
Aslında biz değil de anlasilir; )Tmm valla kötü nıyet yoktu biraz kafa dağılsın istedim yanlış anlaşıldysa pardonn:/
Tmm:)Aslında biz değil de anlasilir; )
Sen bebis varmı kaç yaşindasin cnm
Yok daha niyetine henüz girmedim ama dusunmuyor da değilim insallah nasip olur :) senın.?Sen bebis varmı kaç yaş
yok canim benlik bizlik degil guldugun seyi anladim bn kadina uzuldun ama yorum yapan birinin deterjan ve cay demesi ilginc geldiTmm valla kötü nıyet yoktu biraz kafa dağılsın istedim yanlış anlaşıldysa pardonn:/
Aynen öyleyok canim benlik bizlik degil guldugun seyi anladim bn kadina uzuldun ama yorum yapan birinin deterjan ve cay demesi ilginc geldi
dusun.dusun hemenYok daha niyetine henüz girmedim ama dusunmuyor da değilim insallah nasip olur :) senın.?
tmm kuzumAynen öyle
Doğru anladığına sevindim teşekkür ederim:) kapadım konuyu yanlış anlasılmıım diye artk :)
Benimde yok düşük yaşadım 4 hafta olacak 3 4 düşük olacakYok daha niyetine henüz girmedim ama dusunmuyor da değilim insallah nasip olur :) senın.?
Niye öyle dedin hemen olarak yanidusun.dusun hemen
Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenimde yok düşük yaşadım 4 hafta olacak 3 4 düşük olacak
Senin cocuk uyutmuyormu nurumtmm kuzum
nebileyim sonra olmuyo ya ondan dedim cok guzel bi duygu hemen tadinNiye öyle dedin hemen olarak yani
Amin canım inşallah bekliyorum bakalım doktoru dinlemedimAllah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin