- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
evet canim ya cok tatli rabbim bagislarsa insaAllah buyuyo ve buyudukce mutlu oluyo insanAyyy yesinler maşallah kızların doğasında var vefa yardımlaşma:) daim olsun . .:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim ya cok tatli rabbim bagislarsa insaAllah buyuyo ve buyudukce mutlu oluyo insanAyyy yesinler maşallah kızların doğasında var vefa yardımlaşma:) daim olsun . .:)
Bat ne demek tam olarak bilmiyorum ama üç gün gecikti tek belirtim koku hassasiyeti sırt ağrısını sayma başla bişeyim Yok testte de çıkmıyoNe belirtiler var canım.
Birde bat ne zaman
de get bulsan nolur ne isin var nere gidiyon gibi sordum ya olsun bakam geldin bile gozumden kacmadi etiketlerkek allah cezani vermesin demissin bi ara kulagini cekicem
Gğnaydın canımcım naber bakalım gidiyon mu Ankara'yaGünaydın kızlar
Ama gerçekten aşığım ya hatta dün de gömleğini kokladım eşimin o işteyken arada yapıom böyleBencede iş onun aklını almışş
Sağlık olsun aah ahhhbi kaç gündür girmiyordum canım ben adet oldum yeni bat 13 Ocak
Sen de benim gibisin şaka olsun kafa dağılsın die yapıonTmm valla kötü nıyet yoktu biraz kafa dağılsın istedim yanlış anlaşıldysa pardonn:/
Canım ben kimselen sorun yok konusmasamda beğeniyorum bisi olsa yine savunurum taraf tutsam buraya yazmam degilmiT Tatlianne20 beni üzen kişilerin mesajlarını beğeniosun öyle şey mi olur benim yanımda olman lazım aslında
Yoldayim canım evetGğnaydın canımcım naber bakalım gidiyon mu Ankara'ya
Herkesle iyi geçinmeye çalışıomuşsun bence bu bi siyasetçilik bu benim fikrim . Saygı duyuyorum sana. Ben öyle diilim herkese aynı seviyede durmam. Bu beni yorar. Mutsuz olduktan sora insanlar bana "aa bak herkesle iyi geçiniyor deseler nolur" içinden gelen seni mutlu eden bu demekki olsun herkes mutlu olduğu gibi olsun zorlayamaz kimse kimseyiCanım ben kimselen sorun yok konusmasamda beğeniyorum bisi olsa yine savunurum taraf tutsam buraya yazmam degilmi
Ne kadar sürüyoYoldayim canım evet
Iki saat 8.30 da bindim 11 gibi inerimNe kadar sürüyo
Taraf tutmuyorsun zaten biliorum ama herkesle iyisin güzel bişeyYorumunu okudum bana laf carpmissin ama ben hiç kimsenin tarafını tutmuyorum
Sen Ankara'nın hangi ilçesi nde yaşıosun baya sürüyormuşIki saat 8.30 da bindim 11 gibi inerim