- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
ee yani sende aşk olsun ben de bilmezsem artikin ayip olurAferin kız iyi tanıtıyon topiğimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee yani sende aşk olsun ben de bilmezsem artikin ayip olurAferin kız iyi tanıtıyon topiğimizi
cocuga babasi gecen kiyafet almis birsuru begenmedim degisime gittim canim kendime hec biseycik almadimNeler alsın kız
Canim valla isde cocuga bisuru bisey aldik oyuncak kiyafet bana bisey yok yagmurlu hava ya bide hep kapali yerlere bktim mecburN nur mawish ohh alış veriss ne ettin
Eşim işe gidicekti anca geldim kahvaltı yapıodu hatta yetiştirmeme imkan yoktu ama espirim iyiydiclamatis erken degilmi kahvalti icin kuzum
Evet canım 35 günde bir oşuyodum en son 27ekimde gördüm sonra yokk ben sonra o ay dostinex kullandım prolaktin yüksek çıkmıştı ondan kullabdım sonra adet olmadım diyorum acaba ondan mıAaa peki normalde günü gününe adet oluyo muydun
he olsun olsun arada guzel olur kahvalti yapmak bizde onceleri yapardik bazenEşim işe gidicekti anca geldim kahvaltı yapıodu hatta yetiştirmeme imkan yoktu ama espirim iyiydi
O da olabilir ama boşver boşver hiç ümitlenme hayal kırıklığı olmasın beklicez bakalım adet olcaz mı ben de clomen kullandım ilk kez ama boşver inanma hamile olduğuna yalancı gebelik olurmuş soraEvet canım 35 günde bir oşuyodum en son 27ekimde gördüm sonra yokk ben sonra o ay dostinex kullandım prolaktin yüksek çıkmıştı ondan kullabdım sonra adet olmadım diyorum acaba ondan mı
Delilerden zarar gelmez dimi ama
Zaten 4 defa yaptım 22 günde bu ay yokk belli adet yokk tarlusal kullandınmı canım bem 4gündür kullanıyorum ama etki yokkkO da olabilir ama boşver boşver hiç ümitlenme hayal kırıklığı olmasın beklicez bakalım adet olcaz mı ben de clomen kullandım ilk kez ama boşver inanma hamile olduğuna yalancı gebelik olurmuş sora
aa bk canim tekrardan prolaktinin cikmis olabilir bu prolaktin yuksek olanlarda ha bire cikar ve adet olunmuyo bnimde hep yuksektirEvet canım 35 günde bir oşuyodum en son 27ekimde gördüm sonra yokk ben sonra o ay dostinex kullandım prolaktin yüksek çıkmıştı ondan kullabdım sonra adet olmadım diyorum acaba ondan mı
Noral değer ne canım benim 43 çıkmıştı normalmi sizceaa bk canim tekrardan prolaktinin cikmis olabilir bu prolaktin yuksek olanlarda ha bire cikar ve adet olunmuyo bnimde hep yuksektir
mis yapamadinmi foto koymayi denedinmi hicZaten 4 defa yaptım 22 günde bu ay yokk belli adet yokk tarlusal kullandınmı canım bem 4gündür kullanıyorum ama etki yokkk
normal degil biraz yuksek sinir 25_26Noral değer ne canım benim 43 çıkmıştı normalmi sizce
Yookk canım yapamadımmmis yapamadinmi foto koymayi denedinmi hic
Anladım canım sağol sen napionnnormal degil biraz yuksek sinir 25_26