- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
niye olnuyo ki .Canim bak sey dicem buyuk ihtimal prolaktinin yine cikmistir bi test ettir aslan pencesi kuru ic canim incir uzum yemeYookk canım yapamadımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye olnuyo ki .Canim bak sey dicem buyuk ihtimal prolaktinin yine cikmistir bi test ettir aslan pencesi kuru ic canim incir uzum yemeYookk canım yapamadımm
iyi canim nolsun disardan gelince ayaklarimi isitamadim donuyom anam adam evde cay iciyo bnde sizle yazisiyom küsum herufleaynen byleAnladım canım sağol sen napionn
Evlendiğimden beri ikinci kahvaltım valla birini ben hazırlamıştım şimdi de eşim dırıdııııhe olsun olsun arada guzel olur kahvalti yapmak bizde onceleri yapardik bazen
bi bardak ictim yitermi acepKızlarr namazlar
su içme durumlarr nasılll
Gülesim yoktu manyiş misin ya yine mi küssüniyi canim nolsun disardan gelince ayaklarimi isitamadim donuyom anam adam evde cay iciyo bnde sizle yazisiyom küsum herufleaynen byle
Ben kür yapmıyoeum zaten o aslan pençesi ne kqdar canım aktarlarda varmıniye olnuyo ki .Canim bak sey dicem buyuk ihtimal prolaktinin yine cikmistir bi test ettir aslan pencesi kuru ic canim incir uzum yeme
insaAllah hamile oldugunda bol bol kahvalti yersinizEvlendiğimden beri ikinci kahvaltım valla birini ben hazırlamıştım şimdi de eşim dırıdıııı
kesinlikle yap canim aktarlarda var bn hep kullanirim yillardir .Bazilari kaynatiyi bazilari sicak suya demliyo al dene mutlakaBen kür yapmıyoeum zaten o aslan pençesi ne kqdar canım aktarlarda varmı
Hee yok ben hiçbişey kullanmadım başkaZaten 4 defa yaptım 22 günde bu ay yokk belli adet yokk tarlusal kullandınmı canım bem 4gündür kullanıyorum ama etki yokkk
Hamilelik çok uzak gelio ama inş diyiminsaAllah hamile oldugunda bol bol kahvalti yersiniz
Hayyıırrr vallla kızlarr Allah razı olsun ben bu toğik sayesinde su içyorumm valla ben deli givi asitli içecwkler içerdim ama su ağzıma sürmezdim bide bu aralar namazla aram açıktıı sayenizde tekrardan başladımmmAllah hepinizden razı olsunn boll bolll çocuklarınoz olsunnn yetişemeyinbi bardak ictim yitermi acep
Bak hele o zararli icecekleri kesinlikle icmeyin organlara yazik vallah bn hic icmiyom artik sadece maden suyu suyunun icine limon at dahada cok iciyo insan cok hos bi tadi oluyoHayyıırrr vallla kızlarr Allah razı olsun ben bu toğik sayesinde su içyorumm valla ben deli givi asitli içecwkler içerdim ama su ağzıma sürmezdim bide bu aralar namazla aram açıktıı sayenizde tekrardan başladımmmAllah hepinizden razı olsunn boll bolll çocuklarınoz olsunnn yetişemeyin
Seni gidi seniiiii sen dememişmiydinnn içmeyene ................ Dencek diyeeeAyy ben hiç içmedim istesem de içemezdim wcye gidecek zamanım yoktu aklıma geldi aslında
Ama bahane diil iiiii çeeeee cemmmmm
Ev le ne Cem
Sen de sağol kız sevindim valla hadi o zaman popunu kaldır ve iki bardak su içip geliozHayyıırrr vallla kızlarr Allah razı olsun ben bu toğik sayesinde su içyorumm valla ben deli givi asitli içecwkler içerdim ama su ağzıma sürmezdim bide bu aralar namazla aram açıktıı sayenizde tekrardan başladımmmAllah hepinizden razı olsunn boll bolll çocuklarınoz olsunnn yetişemeyin
Daha gün bitmedi leynnSeni gidi seniiiii sen dememişmiydinnn içmeyene ................ Dencek diyeee
What clamasAyy ben hiç içmedim istesem de içemezdim wcye gidecek zamanım yoktu aklıma geldi aslında
Ama bahane diil iiiii çeeeee cemmmmm
Ev le ne Cem
Su işemi yanımdan ayırmıyomm heryerdw su aklıma gelsinn diyeeeSen de sağol kız sevindim valla hadi o zaman popunu kaldır ve iki bardak su içip gelioz
Sen o videoyu vilmion mu ev le ne cemmmmmWhat clamas
Sen o videoyu vilmion mu ev le ne cemmmmm[/QUO
Ben biliyomm ev le ne cem vermezlerse kaçacam