- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Oh kadınlar hep bole ister ne güzel ortam eylenmissindir dedikodunun vurmussunuzPasta börek işte kahve çay bol bol sohbet
dur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh kadınlar hep bole ister ne güzel ortam eylenmissindir dedikodunun vurmussunuzPasta börek işte kahve çay bol bol sohbet
Ücanım ben hala adet olmadım 35 günde bir adet oluyorum eee 22 gündürde gecikmem varrr tarlusalda kullanıyorum bi etkisi de yookk anşamdımm bu ay neden böyle oldu dostinex gecen ay kullanmıştım acaba o mu böyle geciktirdiiAdet ne zaman gogsin ağrıyor ya cvp alamadim
Yok dedikodu etmedik sağdan soldan sohbet ettik.Oh kadınlar hep bole ister ne güzel ortam eylenmissindir dedikodunun vurmussunuz
dur..
Alla alla 22 gün normal mi ki ya adet olacan ya zamani geldi ondan agrio ama ilacin etkisi varsa olabilir canım inşallah hayırlısı olur hamis olurÜcanım ben hala adet olmadım 35 günde bir adet oluyorum eee 22 gündürde gecikmem varrr tarlusalda kullanıyorum bi etkisi de yookk anşamdımm bu ay neden böyle oldu dostinex gecen ay kullanmıştım acaba o mu böyle geciktirdii
Sana biana iyi oluyor canim aradaYok dedikodu etmedik sağdan soldan sohbet ettik.
Canım anlamdım doktor yokk diyo muayene yokk adet yokk bu ay deli oldummmAlla alla 22 gün normal mi ki ya adet olacan ya zamani geldi ondan agrio ama ilacin etkisi varsa olabilir canım inşallah hayırlısı olur hamis olur
Arada yapmak lazım fazla gıybette yapamamak lazım arayı bulmak lazımmYok dedikodu etmedik sağdan soldan sohbet ettik.
Amşn seninkisini de Allah kabul etsinCanım allah kabul etsinn ben sabaha kadar yatamadim ama ezanıda bekleyemedim pert olmuşum inşallah öğlen namazımı kalkıp kılıcamm
Tam da şimdi girdim kız kahvaltı yapıom bi yandan akşam yemeği
İnşaşşahhhhBenim sabah 1h30 da pembemsi beyaz kahverengi azicik akintim oldu adet oldum sandim ama suana kadar hic birsey yok yerlesme diye ümit ediyorum ama sanmiyorum daha once yasamiştim ara kanamalar coktandir olmamişti
Selam sayılır hoşgeldinSlm kızlar yeni topic mi?
Geç çıktım ya sırtım da ağrıdı@Clamatis öğle arasında yok molada yok
Aferin kız iyi tanıtıyon topiğimiziCanim burda girgir samata gunluk yaotigimiz sayleri paylasiyiruz geyik filan isdecilginlik yapiyoruz
Boşver zamanla anlarsın burda neler olduğunuKIZLAR NOLUYO BURDA HİÇ BİŞİ ANLAMADIM
BENDE DUN AKSAM KAN TESTİ VERDIM SONUC 2.0 AMA ADETE 11 GUN VARDI ACABA YUKSELIR MI ZATEN KANA GECMEMİŞTİR OLSADA :)
Tamam ama eşin varken TEli alma eline boşverKız adam yılda sofra hazirliycam giderse dönerim arada mesaj yazmaya çalışırım hadi iyi sohbetler öptüm sizler
Geçmiş oşsun canım nasılsınnGeç çıktım ya sırtım da ağrıdı
Ben bulurum2018e hamile girmek isteyenler grubundan
Hoş geldinn