Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim ama ara sıra ağrı var şimdi de var hasta da olmadımGeçmiş oşsun canım nasılsınn
Atıcaz da yazmaktan atamıom ki biraz fakir gibiyim ama napıyım halim yok kahvaltı var valla@Clamatis neden resim atmadın
AşksınBen bulurum
Ayyy kafa gitti sen benim fotomu diosun@Clamatis neden resim atmadın
Tamam canım yemeğini ye afiyet bal olsunAtıcaz da yazmaktan atamıom ki biraz fakir gibiyim ama napıyım halim yok kahvaltı var valla
Beni korkutuyorsun (bu da Yen'i espirim işyerinde de diom)Aşksın
Sağol ama mesajları okumam lazımTamam canım yemeğini ye afiyet bal olsun
Canımm yaaa bende olmadım insan deli oluyoooooooİyiyim ama ara sıra ağrı var şimdi de var hasta da olmadım
Enerjim iyi işte bulurum ben@Clamatis şaşırdım bu konuyu görünce :)) o kadar kişiyi nerdn buldun :))
Aaa Gul-i zar nın adaşı
Senşn kaç gün geçtiCanımm yaaa bende olmadım insan deli oluyooooooo
22 günnnn az değil ama gebelikte yokkSenşn kaç gün geçti
Aynen almiom kuzum :) geldiğinde oda bende almamaya calisio z bakmam nadir oda berberTamam ama eşin varken TEli alma eline boşver
Yok şuan gerek yok ortada büyük bi ihtimal olsa yaparım da 3-5 gün geçerse yaparım ama sanmam artık umudum bitti Benim sadece içten içe istiyorum ve üzülüyorum hepsi bu
Haklısın CAnım benimVar canim . Amin. Bak sen kendini bu kadar sıkma cok stres yapiyosun yapma sakin. Elbet birgun olacak. Olmasa dunyanin sonu degil ki. Birsuru tedavi var, sahipsiz yavru var. Bunlari dusunursun. Stres yapiyosun yanlis anlasiliyosun, insanlara. Yapma lutfen
İnşallahHayırlısı canım Ya Allahtan ümit kesilmez. Belki hamilesindir.
Aaa peki normalde günü gününe adet oluyo muydun22 günnnn az değil ama gebelikte yokk