- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şimdi uzandım işler bitti ne yemek yapsam düşünüyorum canimUzaniyorun arka sokaklari izliyorum iste siz neler yapiyonuzz
O arka sokaklarda amma uzun surdu yav bak bak bitmiiyUzaniyorun arka sokaklari izliyorum iste siz neler yapiyonuzz
Ben size koymalı karni yatık pilav mercimek yapim bacım geltatlianne bugunde sen yemek yapma getir uleyyn disardan bi yemek de bn arada yapiyorum oyle
Hımmmmmmmıh afiyet olsun ellerine sağlık canımBen size koymalı karni yatık pilav mercimek yapim bacım gel
koymali mi sagolasin datlum geliyrumBen size koymalı karni yatık pilav mercimek yapim bacım gel
hic denemedim ama nikine bas ordan hallolur sanirimKızlar şu avatar nasıl değiştiriliyor
Ayy ne güldürdü n geç dalgayı yemek yedik oturuom adam uyudu koltuk da çay iciom gel içelimGizlaaaaaaa nerdesiniz giiiiiiii yemekten sonra bayildiniz herhal
Profile gir kisilerdenKızlar şu avatar nasıl değiştiriliyor
Afiyet ola bnim adamda simdi istedi cay bosver dedim dinlemedi simdi koydum daha cayiAmma acıktım yav
Ayy ne güldürdü n geç dalgayı yemek yedik oturuom adam uyudu koltuk da çay iciom gel içelim
Çıktılar işe asansör arızalar geldiAfiyet ola bnim adamda simdi istedi cay bosver dedim dinlemedi simdi koydum daha cayi
ozaman sen yelege mi devamÇıktılar işe asansör arızalar geldi