- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Anladım Rabbim mutluluğunuzı bozmasın3 sene geçti canım 4 sene gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım Rabbim mutluluğunuzı bozmasın3 sene geçti canım 4 sene gelecek
Kime yapıyon canım kendine miInşallah yetişir bile giderse 1 haftada bu kadar ara ara aliom
Kendime kolay başladım sonra gelistircem model falanKime yapıyon canım kendine mi
Sağol canım inşallahAnladım Rabbim mutluluğunuzı bozmasın
kesinlikle yap kur canim acayip faydasini goren cok netin varsa saracoglunun vidyolarini seyret cok guzel aciklama yapiyoYopkk canım ben hiç kür denemedim sadece soğan kürü yaptım 15 gün sonra bıraktımm kistlerim sürekli çıkıyodu arada kaydırıyodu adetimi ama sonra içmedim
corek otunun yagi daha etkili yagini alBen aslında bal tarçın çörekotu denicektim ama adetliyken başlanıyomuş
yetisir ya haydi gayretInşallah yetişir bile giderse 1 haftada bu kadar ara ara aliom
Inşallah kuzmyetisir ya haydi gayret
mm canım saol denicem kesinliklekesinlikle yap kur canim acayip faydasini goren cok netin varsa saracoglunun vidyolarini seyret cok guzel aciklama yapiyo
Bende demedim sene sogan kuru falanT
mm canım saol denicem kesinlikle
dene dene bunlar hep sebepler rabbim sifani verir insaAllahT
mm canım saol denicem kesinlikle
Allah razı olsun canımmdene dene bunlar hep sebepler rabbim sifani verir insaAllah
Gebelik oldumu hiç sendeBende demedim sene sogan kuru falan
Hepimizden insaAllah canimAllah razı olsun canımm
Senin çocuk yatıyomu adı ne acabaHepimizden insaAllah canim
Ayy yok oynuyi daha yatiramiyorum ikna etmeye calusiyorumSenin çocuk yatıyomu adı ne acaba
Allah bağışlasın canım kaç yaşındaAyy yok oynuyi daha yatiramiyorum ikna etmeye calusiyorum
amin canim sagolasin 3 yasindaAllah bağışlasın canım kaç yaşında