- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Oh maşallah kuzm ya darısı bizlere canımNapim canım bende işimi bitirdim eltimin bebeğine bakıyoom işi vardı bana bırak dedi onunla ilgileniyom gögsümde şimdi daldıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh maşallah kuzm ya darısı bizlere canımNapim canım bende işimi bitirdim eltimin bebeğine bakıyoom işi vardı bana bırak dedi onunla ilgileniyom gögsümde şimdi daldıı
Aminnn canım yaaa özlemle bekliyoruzzzOh maşallah kuzm ya darısı bizlere canım
Ne yemek yapmayı düşünüyon canım bnmKuzm örgü ye kaptırdım biraz yapip işleri basliycam sonra yemek sen kzum
Aynene ile :) tüm isteyenlereAminnn canım yaaa özlemle bekliyoruzzz
Bende karar veremedim işlerden sonra basliycam 4 gibi yapmaya basliomNe yemek yapmayı düşünüyon canım bnm
Anladım canım kolay gelsinnnBende karar veremedim işlerden sonra basliycam 4 gibi yapmaya basliom
gece yatmayi bilmeyen sabah kalkamaz ahandaN nur mawish kızzzz sen nerelersin
Aleykumselam kizlaaarSelamın aleyküm kzıLarrrr nerdesinizzz
Doğruu bende 3 4 gibi yattım sabah 10bçkta kalktımgece yatmayi bilmeyen sabah kalkamaz ahanda
Geldim kosarak kizlar neti acar acmaz burdayim whatsap dolu bakmadim bileN nur mawish Kuzm bugün pek uğramadı
Bakma bakmaGeldim kosarak kizlar neti acar acmaz burdayim whatsap dolu bakmadim bile
hergun bugun erken yatcam diyorum gece olunca yine ayni oluyoDoğruu bende 3 4 gibi yattım sabah 10bçkta kalktım
Tamam bakmiyorumBakma bakma
Amannnn boşver arada yapmak lazımm hep erken erken olmuyyooo kukla gibi gezmektensehergun bugun erken yatcam diyorum gece olunca yine ayni oluyo
eveet aynen oyle canim cok guzel oluyo aradaAmannnn boşver arada yapmak lazımm hep erken erken olmuyyooo kukla gibi gezmektense
Aynen benim misafir olmazsa ben 12 de kalkar işimi yapar yemek yapar otururumAmannnn boşver arada yapmak lazımm hep erken erken olmuyyooo kukla gibi gezmektense
ozaman misafir gidince yatiyoruz 12 lere kadarAynen benim misafir olmazsa ben 12 de kalkar işimi yapar yemek yapar otururum