- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Ben hiç kullanmadım bilmiyorumda onu ben takvimim yükledim ondan takip ediyorum yumurtlama zamanımı[/QUO duzenli adet oluyosan cok guzel az cok tahmin edersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç kullanmadım bilmiyorumda onu ben takvimim yükledim ondan takip ediyorum yumurtlama zamanımı[/QUO duzenli adet oluyosan cok guzel az cok tahmin edersin
senin sorunun neydi canimBen hiç kullanmadım bilmiyorumda onu ben takvimim yükledim ondan takip ediyorum yumurtlama zamanımı
Anlamadım canımsenin sorunun neydi canim
pcomu normal kistmiydi .Imreniyorum duzenli adet gorenlere ya bide bnim oyle olsaEvet canım ben kist ameliyatından sonra 35 günde bir görüyorum ama bu ayyy annemi ağlattı
yani bebek olmuyo ya sorunun neydi dedim canimAnlamadım canım
Basit kistti gebe kalana kadarda vardı çoookk şükürr 9 10 aydır yoookkpcomu normal kistmiydi .Imreniyorum duzenli adet gorenlere ya bide bnim oyle olsa
Rabbim beterinden saklasin her halimize sükürBasit kistti gebe kalana kadarda vardı çoookk şükürr 9 10 aydır yoookk
ooo baya yapmissin masaAllah
Hee yumurtam çatlamıyodu canım 7 ay korundum şuan ne durumda bilmiyorum adetimi bekliyorum gidicemm doktora artık 6 sene oldu evleneliyani bebek olmuyo ya sorunun neydi dedim canim
ÇÇok güzell canım senin bebe yok değilmi kaç senedir evlisinzNasıl oluyor kızlar
basitmis canim ya catlatma ignesi vermediler mi hic kür vardi saracoglunun catlatma icin hic yaptinmiHee yumurtam çatlamıyodu canım 7 ay korundum şuan ne durumda bilmiyorum adetimi bekliyorum gidicemm doktora artık 6 sene oldu evleneli
Yopkk canım ben hiç kür denemedim sadece soğan kürü yaptım 15 gün sonra bıraktımm kistlerim sürekli çıkıyodu arada kaydırıyodu adetimi ama sonra içmedimbasitmis canim ya catlatma ignesi vermediler mi hic kür vardi saracoglunun catlatma icin hic yaptinmi
Ben aslında bal tarçın çörekotu denicektim ama adetliyken başlanıyomuşbasitmis canim ya catlatma ignesi vermediler mi hic kür vardi saracoglunun catlatma icin hic yaptinmi
3 sene geçti canım 4 sene gelecekÇÇok güzell canım senin bebe yok değilmi kaç senedir evlisinz
Inşallah yetişir bile giderse 1 haftada bu kadar ara ara aliomsoguklara yetistir cabuk