- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
hemen soralim gelince nasip ya hayirlisi olsunClamatis acaba adet oldumu inşallah olmaz gebe kalırrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen soralim gelince nasip ya hayirlisi olsunClamatis acaba adet oldumu inşallah olmaz gebe kalırrr
Aynn canım Rabbim hayırlısını versin inşallahhemen soralim gelince nasip ya hayirlisi olsun
Niyee kiz niyeeeee sölee bakeeeimmH M senin bu tatil iside pek iyi olmadi yav
KUzm sen bebek dusunuormuydin bende hamileyken göbek deliğin de vardı ağrıKızlar göbek deliğimde bir ağrı var acaba adetmi gelcekk artıkk gelsinn yeter
aaa haticem gelnis hele.Ee buraya giremiyon ya ondan baska biseymi sandin yoksamNiyee kiz niyeeeee sölee bakeeeimm
bnde adet olcagim vakit usurum adet mi olcan acabaKızlqr bana bişeyler oluyoooo bi titreme gwliyoo ama üşümw yookk sol koluma ve göbek deliğime ağrılar giriyyooo ne oluyo bana
Kuzumaaa haticem gelnis hele.Ee buraya giremiyon ya ondan baska biseymi sandin yoksam
Canım evet düşüyom ama zaten 21gündür adwt gecikmem var ama bebek yokk adetmi olcam da böyle ağrılarım oldu anlamadımKUzm sen bebek dusunuormuydin bende hamileyken göbek deliğin de vardı ağrı
napiyonuz kizlaaar
Bilemedim umarım başka şeydir hayırlısıCanım evet düşüyom ama zaten 21gündür adwt gecikmem var ama bebek yokk adetmi olcam da böyle ağrılarım oldu anlamadım
Örgüye devam kızlar isimler ney bennapiyonuz kizlaaar
bnde tulbent oyaliyorum heveslendimÖrgüye devam kızlar isimler ney ben gülşah
İnşallah canım ya bişey sorcam bu aralar yumurtlama günüm değerlendirsem olurmu ama tarlusalda kullanıyorum ne yapmalıyım sizceeBilemedim umarım başka şeydir hayırlısı
tarlusal sokturur ama canim degerlendirsende sokulup atilcak ne varsa .Ovulasyon testi yapsaydi yapiyolar ya haniİnşallah canım ya bişey sorcam bu aralar yumurtlama günüm değerlendirsem olurmu ama tarlusalda kullanıyorum ne yapmalıyım sizcee
Ben hiç kullanmadım bilmiyorumda onu ben takvimim yükledim ondan takip ediyorum yumurtlama zamanımıtarlusal sokturur ama canim degerlendirsende sokulup atilcak ne varsa .Ovulasyon testi yapsaydi yapiyolar ya hani