- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
ayy hepimizde cok cok yapmisiz ne akilliyiz beeeeBenimde akşamdan türlüm yoğurt çorbam ve fellah köftwm var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy hepimizde cok cok yapmisiz ne akilliyiz beeeeBenimde akşamdan türlüm yoğurt çorbam ve fellah köftwm var
canim pco var insulin direnciyle birlikte o yuzden kullaniyorum cok dertliyim kilo aliyrum ha bireCanım senin şeker rahatsızlığın mı var glifor kullabıyon
ayyy dikkat et Allah muhafaza zorbiseyBenimde vardı tip2 ydi çok şükür geçti ama hiç dikkat etmiyom etmem gerek ama
sagolasin tatlis hrpimize afiyetler olsun lop et olmasin ha biktim artik et tasimaktan gerci sen zayifsinOhhh afoyet bal şeker olsun ellerimze hemen hemen aynı menu
Evett canım Rabbim hasta olan herkese şifa versinn zoooorrrrayyy dikkat et Allah muhafaza zorbisey
Aynen bende kız 2 kişi fazlaKız bende peder kaynana olynca çok çok yapıyommm napimmm elim çok yapmaya alışmışş ilk evlendiğim zaman az olıyodu yapamıyodum şimdide az yapamıyorum
Bende hic az yapaman sanki evde on kisi var bazen atilmasin diye kac gun kendim yiyorum esimde dalga geciyo napim atayimmi kriz var yav diyorumKız bende peder kaynana olynca çok çok yapıyommm napimmm elim çok yapmaya alışmışş ilk evlendiğim zaman az olıyodu yapamıyodum şimdide az yapamıyorum
Ay kız bem kilo almak istiommsagolasin tatlis hrpimize afiyetler olsun lop et olmasin ha biktim artik et tasimaktan gerci sen zayifsin
Bende kaba koyup kedilere bazen tutturiomBende hic az yapaman sanki evde on kisi var bazen atilmasin diye kac gun kendim yiyorum esimde dalga geciyo napim atayimmi kriz var yav diyorum
senin fellah nasil oldu fellahBenimde akşamdan türlüm yoğurt çorbam ve fellah köftwm var
bnde onceleri balkona kuslara koyuyodum yazik cok aclar hemen grliyolarBende kaba koyup kedilere bazen tutturiom
kim yiyomu canimKızlar yiyo mu yemek fasulye nohut corba
Bende kız ben bekarken neysem o yum bi ara gebelik yaşadığım zaman aldım düşük yaptımm onla beraber dert edince o da gittii sen kaç kilosun canımAy kız bem kilo almak istiomm
Kuşlar diomkim yiyomu canim
Valla peder kaynanam sevdi ama eşim öyle sevmez yemedi ben de yedim biraz acı oldu ama güzell olduu sevdiimmsenin fellah nasil oldu fellah
he nebileyim yemezlerse aliyom geri ekmek filan cok koydum amaKuşlar diom