- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Ha şimdi geldim daaaKızlarrr siz nerdesiniz ya 1 yazıyonz 10 kayboluyonz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha şimdi geldim daaaKızlarrr siz nerdesiniz ya 1 yazıyonz 10 kayboluyonz
Nerdesin kızzzzzzHa şimdi geldim daaa
Burdayım isteeeeNerdesin kızzzzzz
Canım sen nereliydinnHa şimdi geldim daaa
İyyyiii hoş geldin sefa getirdinnBurdayım isteeee
canim ya bal hic sevmem saka bi yana gercekten hep dua ediyorum kendimde tedavi sureclerinden gectigim icin cok iyi anliyorum evlat hasretini ikiz ikiz olsun sizlerin insaAllahAminn Ağzınız bal yesinnn
he bi girip bi cikiyoz topikten yikilmadik ayaktayizKızlarrr siz nerdesiniz ya 1 yazıyonz 10 kayboluyonz
he bi girip bi cikiyoz topikten yikilmadik ayaktayiz
iyi yapmissin canim simdide yrmek yaparsin ne yapcanBugün sohbette geçirdim günü yazamadim
Oh oh en güzelini sen yapmışsınBugün sohbette geçirdim günü yazamadim
Amin canım Allah razı olsunnncanim ya bal hic sevmem saka bi yana gercekten hep dua ediyorum kendimde tedavi sureclerinden gectigim icin cok iyi anliyorum evlat hasretini ikiz ikiz olsun sizlerin insaAllah
Dünden var kuru fasulye bulgur yoğurt çorba bisi etmiycem evibtoplarim birazdan sizler ne ettiniziyi yapmissin canim simdide yrmek yaparsin ne yapcan
Aa bnimde dunden kuru fasulye pilav var ama az yetermiki diye dusunuyorum istahim yok glifor ilac kullaniyorum esim yesin bariDünden var kuru fasulye bulgur yoğurt çorba bisi etmiycem evibtoplarim birazdan sizler ne ettiniz
Benimde akşamdan türlüm yoğurt çorbam ve fellah köftwm varDünden var kuru fasulye bulgur yoğurt çorba bisi etmiycem evibtoplarim birazdan sizler ne ettiniz
Aa bnimde dunden kuru fasulye pilav var ama az yetermiki diye dusunuyorum istahim yok glifor ilac kullaniyorum esim yesin bari
Benimde vardı tip2 ydi çok şükür geçti ama hiç dikkat etmiyom etmem gerek amaAa bnimde dunden kuru fasulye pilav var ama az yetermiki diye dusunuyorum istahim yok glifor ilac kullaniyorum esim yesin bari