- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
T Tatlianne20 nere kayboldun uyuyonmu yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşş geldin nerelerdeydin kızGeldim geldim kizceler
geldiii gittiiiHoşş geldin nerelerdeydin kız
Yattı galibageldiii gittiii
galiba yada konularda geziyo burayada ugra tatliisYattı galiba
Ayni benimkide oyle yapinca ben dip kose yapiyom 3 gun gidiyorrevet ya temizlik gibisi yok ama bnim temiz durmuyo esim cok pis yetisemiyorum daginik hemide
ayy neguzel bnim bi gun bile dayanmiyo cocuguda kendine benzettiAyni benimkide oyle yapinca ben dip kose yapiyom 3 gun gidiyorr
Aaa yook benim kiz hic dagitmaz odasini toplar,yediklerini lavobaya birakir. Ellerini kendi yikar.ayy neguzel bnim bi gun bile dayanmiyo cocuguda kendine benzetti
kizim 3 yasinda ama bna yardim etmeye calisiyo hadi anne temizlik yapalim diyo sofrayi toplamaya yardim ediyo babasi gelince cildiriyolar oyun oynarken heryeri hallediyolarAaa yook benim kiz hic dagitmaz odasini toplar,yediklerini lavobaya birakir. Ellerini kendi yikar.
Kac yasinda seninki
Kizz sohbetteim birazdan geçerim eve bekleyin eccukHoşş geldin nerelerdeydin kız
Hee bak benimkiyle ayni yasta :) benimkis 3 bucuk. Ayni benimkide oylekizim 3 yasinda ama bna yardim etmeye calisiyo hadi anne temizlik yapalim diyo sofrayi toplamaya yardim ediyo babasi gelince cildiriyolar oyun oynarken heryeri hallediyolar
tmm Allah kabul etsinHimmmm yatmadummm beee kuran okuyun eccuk kacilar
evet ya oyle hosuma gidiyo ki yardim etmesi dur anne dur bn yaparim diyo kosturuyo bayarabbim bagislasin bizlere olmayanlarada tez vakitte hayirlisindan versinHee bak benimkiyle ayni yasta :) benimkis 3 bucuk. Ayni benimkide oyle
Aminn. Herkes yasasin bu duyguyu..evet ya oyle hosuma gidiyo ki yardim etmesi dur anne dur bn yaparim diyo kosturuyo bayarabbim bagislasin bizlere olmayanlarada tez vakitte hayirlisindan versin
Amiiiin insaAllahAminn. Herkes yasasin bu duyguyu..
lah kabul etsin canım bende ara ara okuyorum elhadülillahHimmmm yatmadummm beee kuran okuyun eccuk kacilar
AmiiiinnnnAminn. Herkes yasasin bu duyguyu..
Aminn Ağzınız bal yesinnnevet ya oyle hosuma gidiyo ki yardim etmesi dur anne dur bn yaparim diyo kosturuyo bayarabbim bagislasin bizlere olmayanlarada tez vakitte hayirlisindan versin