- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
1 senede 53 kilo normalde 42 idim bakarken 45 kiloyimBende kız ben bekarken neysem o yum bi ara gebelik yaşadığım zaman aldım düşük yaptımm onla beraber dert edince o da gittii sen kaç kilosun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 senede 53 kilo normalde 42 idim bakarken 45 kiloyimBende kız ben bekarken neysem o yum bi ara gebelik yaşadığım zaman aldım düşük yaptımm onla beraber dert edince o da gittii sen kaç kilosun canım
olsun denemek lazim demi ama aman eslere bkma giciklik ediyolar bnimkide tadina bkmadan bn onu sevmiyom der hic yedinmiki derim yo yinede sevmem der delimi neValla peder kaynanam sevdi ama eşim öyle sevmez yemedi ben de yedim biraz acı oldu ama güzell olduu sevdiimm
Kız daha zayıfmışsın ben 55 ama görsen göstermiyomm1 senede 53 kilo normalde 42 idim bakarken 45 kiloyim
olsun denemek lazim demi ama aman eslere bkma giciklik ediyolar bnimkide tadina bkmadan bn onu sevmiyom der hic yedinmiki derim yo yinede sevmem der delimi ne
Bende zayif sayilirim kizlar 70 i astim boyda yok vuuu durum vahim 36 38 bedenlerden simdiki bedeni hec demiyimKız daha zayıfmışsın ben 55 ama görsen göstermiyomm
Heee onlar yerlerhe nebileyim yemezlerse aliyom geri ekmek filan cok koydum ama
Zaıfsınn canımm fazla alma ama zararlıııBende zayif sayilirim kizlar 70 i astim boyda yok vuuu durum vahim 36 38 bedenlerden simdiki bedeni hec demiyim
Hhmmm hamarat kadın baksana heryerde eli varrrBende mutfak topluom
Bende peder geldii yemek ısıttım verdimm şimdi sofrayı kadrıyommm bide bi kendime kahve yapam keyif çatam ohhhBende mutfak topluom
Högh maşallah kuzumBende peder geldii yemek ısıttım verdimm şimdi sofrayı kadrıyommm bide bi kendime kahve yapam keyif çatam ohhh
Bende adam gelmeden yapacamGeldim kizlar kizi yikadim , karnini doyurdum. Patates yemegi yaptim birde bu arada. Aman is bitmiyor. Nevresimleri gecirecegim dahaa
Kolay gelsinn canımm bu kadınları işi hiççç biiitttmeeezzzYaa vallahii yarin siler sil supur,birde camlar cikti. Onlarda silinecek
zayifmiyim.hic istemiyom ama kendiliginden geliyo kilolar pcoda vermek zor oluyoZaıfsınn canımm fazla alma ama zararlııı
yagmurlu havalar cam silmeYaa vallahii yarin siler sil supur,birde camlar cikti. Onlarda silinecek
Vallahii oyle ya. Yemek,bulasik, camasir,ütü 4`4 lük kadin olmak zor.Kolay gelsinn canımm bu kadınları işi hiççç biiitttmeeezzz
oooh neguzelllBende peder geldii yemek ısıttım verdimm şimdi sofrayı kadrıyommm bide bi kendime kahve yapam keyif çatam ohhh
Ama cok pis duruyorrrryagmurlu havalar cam silme