- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
EvetttAfiyet olsun yaptin mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetttAfiyet olsun yaptin mi :)
Len sizi unutur nuyum saatlerce alabalık aradık evde olsam mutlaka yazardın dışarda face whatsapp dışı bakılmıyo eşin yanındaclamatiiiis nerdesin bea tabi esinle baristin unuttun bizi brcstegulde annesigillerle zaten
tabiki canisi hep aklimdasinizN nur mawish vefalı çıktın sağol
Tatlıanne ben sen yokken kaç kere sormuştum seni
Netin bitmişti ya görürsün sen bundan sora
buldunmu bari baligi.Nereleri arafiniz oyle uzun surduLen sizi unutur nuyum saatlerce alabalık aradık evde olsam mutlaka yazardın dışarda face whatsapp dışı bakılmıyo eşin yanında
Ya sorma saatlerce balık mı aranır çiğ bulduk boşa gittik kapalıydı kaz dağlarına yakınbuldunmu bari baligi.Nereleri arafiniz oyle uzun surdu
Aynen mayalı tereyağlı veriyim sana nolldu ki yaa küsen küssene bu topikte ama yok insanların geneli böyle anlat bakalımclamasim esinle baristigina sevindim bu seferde bn küsum poacanin tarifi mayali tereyagli olandan mi canim degisikmi ver bakalim tatifi
berceste dedi canim.Ooo hediyenide aldin hadi iyisin bugun karlisinYa sorma saatlerce balık mı aranır çiğ bulduk boşa gittik kapalıydı kaz dağlarına yakın
Hava mı da atıyım kaz dağları ile :))
Bi yer bulduk tavada yapıodu git yaa istemedik
Ev için aldık ama birini o senin dediğin olaydan yapmak istiyorum çiğ sen mi dedin berceste mi
Bu arada yine gönlümü almadı ama olsun hediyeler aldı hem de üç parça
sarjim bitti o yuzden yazamadimKız nereye kayboldun
ben tereyagi sevmiyorum ama pastane usulu poaca sanirim tereyagli oluyo o yuzden sordum sagolasin canimTereyağ kalmıcak evde
Geçen yaptığım kurabiye de tereyağlıydı
3gün önce barıştıktalis sen esinle küsmuydun bn mi oyle hatirliyorum