Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şuan uyuyo sabah geldiAfiyet olsun esine birakmissin iyi bari
tabi olur uykun sabahlarsan bosu bosuna bundan sonra sabahlamak yasakGğnaydın kızlar ve hoşçakalın çok uykum var
Sorma yaaa insan gündüz üçten gece üçe kesintisiz yazışır mıtabi olur uykun sabahlarsan bosu bosuna bundan sonra sabahlamak yasak
ohh be bnde soyle yiyip yiyip kilo almasam keske pco ve insulin direnci var bunlari yaparken bile kilo aliyorum benEvet şuan uyuyo sabah geldi
İşte yaa ekmek olsa zor yerim dün de öyleydi illa simit falan olucak kahvaltıda yoksa yiyemem desem yaşan olmaz
İştahım açılmıyo
İyi sukur sagol, sen nasilsin?
yazismaz bu akilli teller akilsiz etti bizi halimiz harapSorma yaaa insan gündüz üçten gece üçe kesintisiz yazışır mı
Bende iyiyim çok şükür kahvaltı yaptık ise gitti bizim Ki ev temizliycem yemek falan filanİyi sukur sagol, sen nasilsin?
Geçmiş olsun canım dikkat et usutmeHastayım ben,üşütmüşüm
Ayy sormaa yaa habire pogaca yiyo ben yesem 1 kilo almistim. Yazik bizee yaaa bide gece ballandira ballandira anlatmis anama bile solemiyom kilo.korkumdan pogaca yap diye soruyor bsy istermisin diye. Ama bu pis clasma yuzunden canim cektiiiohh be bnde soyle yiyip yiyip kilo almasam keske pco ve insulin direnci var bunlari yaparken bile kilo aliyorum ben
Afiyet olsun yaptin mi :)Sağol kız
hayirli ucuslar canim Allaha emanet ol gorusuruzNurum canim simdi son kez giriyorum hazirlandim bekliyoruz bi arkadas gorurcdk havalimanina.. gorusuruz kizlar insallah optum sizi
ahhh ahh ne bi kilosu durduk yere 5 kilo almisim bi kac gafta icindeAyy sormaa yaa habire pogaca yiyo ben yesem 1 kilo almistim. Yazik bizee yaaa bide gece ballandira ballandira anlatmis anama bile solemiyom kilo.korkumdan pogaca yap diye soruyor bsy istermisin diye. Ama bu pis clasma yuzunden canim cektiii
ahhh ahh ne bi kilosu durduk yere 5 kilo almisim bi kac gafta icindeAyy sormaa yaa habire pogaca yiyo ben yesem 1 kilo almistim. Yazik bizee yaaa bide gece ballandira ballandira anlatmis anama bile solemiyom kilo.korkumdan pogaca yap diye soruyor bsy istermisin diye. Ama bu pis clasma yuzunden canim cektiii
iki defa gitti niyeki acepahhh ahh ne bi kilosu durduk yere 5 kilo almisim bi kac gafta icinde
kim kimNerde bu millet vekilleri yauw
kim kim[/QUOTE
Sizler: )