- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geçti uyudum şimdi yemek: )Kızlarrr napıosunuzzz nasıl gectı gununuz
Aynen bende oyle canm :) yarın iş sendromu olayınada girmiş bulunmaktayım bir yandandaIyi geçti uyudum şimdi yemek: )
Adamda ise giymişti evde erken işleri yapıp koltukta uyumusim safir gelecek kaynim yemek yapiomAynen bende oyle canm :) yarın iş sendromu olayınada girmiş bulunmaktayım bir yandanda
Oh ne guzel canımm koly glsın bizde bi misfrlıge gtcz aksamAdamda ise giymişti evde erken işleri yapıp koltukta uyumusim safir gelecek kaynim yemek yapiom
ayy dusuk filan olmasin bi an aklima o geldiKızlar bişi sorcam size şimdi adetıme 14 gun var afedersnz lavbya ckmıştım sılınce peceteye ucuk renkte kan geldı acaba nıe bazen yumrtlama donemnde boyle olablyrmuş ama yurmrtlama gnum dundu ve hayatımda ılk defa boyle ygun gldı adet desem adet olamaz korktum
talis sen esinle küsmuydun bn mi oyle hatirliyorumAdamda ise giymişti evde erken işleri yapıp koltukta uyumusim safir gelecek kaynim yemek yapiom
Sabah kahvaltıya ordan gezmeye ordan pazara tekrar gezmeye ordan yemeğe@tuzsuz_ruh @Tugbanusta sizler ne oruyoniz
bu nasil bir gun basim donduSabah kahvaltıya ordan gezmeye ordan pazara tekrar gezmeye ordan yemeğe
Benimde başım döndü valla eve girdim oturduk yerde avizeye bakıyorum depremmi oluyor diyebu nasil bir gun basim dondu
ucuyosun resmen kafa bi milyonBenimde başım döndü valla eve girdim oturduk yerde avizeye bakıyorum depremmi oluyor diye
Bu bana 1 hafta yeterucuyosun resmen kafa bi milyon
Aman bacim koltuktan bile kalkmaBu bana 1 hafta yeter
Canm acık pembe bi kan ama hemde yanı duşuk olsa et parcası falan olurdu herlde suan bktgmda glmıyor oyle ucuk kahve gbi şuanayy dusuk filan olmasin bi an aklima o geldi
hayir olsun insaAllah ya hic boyle olmadiysa bi doktora git canim nolur nolmazCanm acık pembe bi kan ama hemde yanı duşuk olsa et parcası falan olurdu herlde suan bktgmda glmıyor oyle ucuk kahve gbi şuan
Aynen bakıcam artıkhayir olsun insaAllah ya hic boyle olmadiysa bi doktora git canim nolur nolmaz