- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
ayy canim sorma bu sefer deli oldum igrenc bisey yuzunden bisverN nur mawish günaydın kız nie yazmadın nie küstünüz dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canim sorma bu sefer deli oldum igrenc bisey yuzunden bisverN nur mawish günaydın kız nie yazmadın nie küstünüz dedim
oyle deme ya olur illaki esindemi senin gibi umutsuzGoogle dan buldum son iki gün yaptım fotomu
Son günü de buldum onu da bi gün sora kullanıcam inş
Kendimi kandırmak içim söylemiyorum gerçekten yüzde bir umudum yok
Hamilelik Belirtim de Yok
Sadece anlattığım koku hassasiyeti
O da psikolojiktir
Nerdeyse bir buçuk yıldır ilk günden beri her ama her ay umudum vardı bu sefer olucak die
Herkes diyodu ki umudumu beklemeyi bırakınca hamile kaldım
Ben de diodum ki umut nasıl kaybedilir
Kim yazmıştı olmaya olmaya bi süre sora umut gidio die
Ve benim ilk ama ilk kez umudum gitti bu ay için yani hiç hamile olamıxam diil ama bu aydan umudum gram yok
Diğer aylardan farklı ne yaptım ki
Clomen kullandım ilk kez
Dua da okumuyorum artık hamile kalamam
Hiç içimden gelmiyor tövbetövbe
Meryem süresini okuyum diorum gram içimden gelmio
Kızıyorum kendime ...
Şu adet bitince o balık olayını yapıyım bari
İncir kürü falan kafama yatmıyodu
Balığı çiğ yemekten zarar gelmez onu yapıyım amannnn
ayy bnimde oyleydide esim yuzunden pilim bitti artik disari ckmak istemiyorum hep evde durmak istiyorumbenim tempo genel olarak böyle alışkınım
kolay gelsin arada ugra buraya ozletme.Ne is yapiyodun sen canim ya soyledinmiydinKızlar ben işe gidicem hadi öptüm hepinizi beni merak edip sormanıza gerek yok işler yoğun oluyo elime TEli nadir alabiliyorum
Öğlen yazmaya çalışırım öptüm hepinizi sizi seviyorum
aleykumselam.Ben aylar sonra ilacla adet oldum agridan kivraniyorum ama cok mutluyum adet olmuyorum ya oluncada havalara ucuyorum bnde durum boyle is guc dolu amaan bosver is bitmiyo yapmiyim bariSelam kızlar nasılsınız ❤
Memurum dostumkolay gelsin arada ugra buraya ozletme.Ne is yapiyodun sen canim ya soyledinmiydin
Güzel benceBende firinda tavuklu patates ve yogurt corbasi yapmayi dusunuyorum ama sadece dusundum bakalim ne cikar
Teşekkürler kızGonlunu almis sayilir uc ayri hediye superrr
Vaayyy iyiymis dostum beeeMemurum dostum
gule gule kullan hediyeleriniTeşekkürler kız
Disciden geldm agzm yamukyumuk :) tatli filan yapiyorum saatlerdir discidydm.. yigenmi uyuttum bakindim ole canm istdnbul sogukk yaa.. simdi iyim yaa sükürrr dinlrniyorum diş isi yordu vaya beni agzba habire igne yedm kesildi dislrrim filannn.. yoruldm.. tatli yapcm dmdi tatlim siz nabiyosunuzzH M datlum neler yapiyosun gerci yogunsun yazamazsin daha
oooy canim gecmis olsun dis cok zor oluyo ya .Bugun cok soguk onceki gunler oyle degildi canimDisciden geldm agzm yamukyumuk :) tatli filan yapiyorum saatlerdir discidydm.. yigenmi uyuttum bakindim ole canm istdnbul sogukk yaa.. simdi iyim yaa sükürrr dinlrniyorum diş isi yordu vaya beni agzba habire igne yedm kesildi dislrrim filannn.. yoruldm.. tatli yapcm dmdi tatlim siz nabiyosunuzz
geldim cok bagirdin duydumKimse yok miki lenyyyyy