- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Manyak sade porça yapıorum ben kuru mayalı onu tuluma bandırıp yiyorumIyi ettim ben pek sevmem pohcada borekte severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manyak sade porça yapıorum ben kuru mayalı onu tuluma bandırıp yiyorumIyi ettim ben pek sevmem pohcada borekte severim
Evet gayet başarılıBu arada topiğimiz 250 sayfa olmuş vay be
AhahahaaaaaEşim de çok sever de ayda yılda bir yaparım işte
Oh afiyet olsun tamm kızma ablaaaManyak sade porça yapıorum ben kuru mayalı onu tuluma bandırıp yiyorum
Abla mı aşk olsun biz senle arkadaş ilişkisi diil abla kardeş mi oldukOh afiyet olsun tamm kızma ablaaa
hafi iyi geceler öptümKızlar ben yatayim yine görüşmek üzere inşallah hadi hayırlı geceler öptüm sizleri
Hastayım ben,üşütmüşüm
Neler yaptım bir düşüneyim.Önce evi sil süpür,mutfak temizliğ,2 makina çamaşır,gardrop düzenleme ikindi saatine kadar.@Triplimelek Megi
@Hannaz @hippotalamus @IsikOlsun
deynepnaz @minik meleklerim @adra@xDerinMavix @Pembe Vosvos @Browni_intense@SAliOsmanF @kebelek2306 @herdaimumutlu@HanimKelesimiGetir @nuryolu @Clamatis@lavantakokulusandik @Vind @Vinka@MissCherryBlossom @Kozlenmis patates@Margarikotin @KutupSumrusu @MAL KABUL @-MinikAnnecik- @darkmore @-Mahperi-@tuzsuz_ruh @Akaba @Chess
Çalıntı
naptin canim yolculuk basladimiSagolun kizlar
Geçmiş olsunHastayım ben,üşütmüşüm
Şuan bi porça daha yedim 10 tane kaldı tepsideclamatis naptin sen oyle gece gece iyi kilo almiyon kiiiz
AynenNeler yaptım bir düşüneyim.Önce evi sil süpür,mutfak temizliğ,2 makina çamaşır,gardrop düzenleme ikindi saatine kadar.
Kızımın park dayatmasıyla parka gidiş,dışarıda yemek yiyiş,evde çay dizi keyfi ,yatış,günlük gibi oldu biraz
Afiyet olsun esine birakmissin iyi bariŞuan bi porça daha yedim 10 tane kaldı tepside