- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.781
- 27
Dur bende fotogragmizi atim; )Eki Görüntüle 2080191 Durumuma bakın bi sürü şarkı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bende fotogragmizi atim; )Eki Görüntüle 2080191 Durumuma bakın bi sürü şarkı
Nefis yemek tariflerinde de görmüştüm bugün ulan var ya habire Befis yemek tarifelerindeyim bazen uykusuz kalıyorum sırf tarif bakıcam dieBende ne çekiyor canım diom çiğ kofteee
Ohh vallaha sonra niye kilo alıp diom tabi ben istiom almayiNefis yemek tariflerinde de görmüştüm bugün ulan var ya habire Befis yemek tarifelerindeyim bazen uykusuz kalıyorum sırf tarif bakıcam die
oooo güzel Harika özel bi gün için mi arada alıo muEki Görüntüle 2080192 eşimin bana aldığı çiçek
Arada alıyor bu aralar tarzısioz morel için göndermiş eve kalbini kiriom dioO
oooo güzel Harika özel bi gün için mi arada alıo mu
Romantik enişte :)Arada alıyor bu aralar tarzısioz morel için göndermiş eve kalbini kiriom dio
Arada aksi oluyor da iş stresi isteee kuzum seviremn oniiRomantik enişte :)
Bizde oleydikkOoo aferin ona kız benlm eşim de ev işlerine yardım eder ama şu aralar limoniyiz
Makarna yapBen de çok acıktım ne yesem bacılar en hızlısından?
Sev kız sevArada aksi oluyor da iş stresi isteee kuzum seviremn onii
Aferin ona lenArada alıyor bu aralar tarzısioz morel için göndermiş eve kalbini kiriom dio
Gözüm kesmiyorMakarna yap
Domates biber var mıBen de çok acıktım ne yesem bacılar en hızlısından?
Sen etmişsin onuda hihi yeni topçu eklendim senide ekledimAferin ona len
Benim ki de evlenmeden önce iki günde bir kapıma Gül burakıodu
Bayılıyodum mutluluktan şimdi sadece özel günlerde arada konuyu açıp kızıyorum
Hatta demiştin diyorum evlenincede alırım hergün ben d e demiştim ki hergüne gerek Yok haftada iki demiştim işte kendinden ödün verip az istersen tamamen kaybedersin dedim
Kahvalti köy canim makarna useniorsan başka şey yapmanGözüm kesmiyor
Bende ne çekiyor canım diom çiğ kofteee
Ooo aferin ona kız benlm eşim de ev işlerine yardım eder ama şu aralar limoniyiz
Nefis yemek tariflerinde de görmüştüm bugün ulan var ya habire Befis yemek tarifelerindeyim bazen uykusuz kalıyorum sırf tarif bakıcam die