- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
Yemek yaptim market alisverisi yaptim baska bir sey yapmadim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek yaptim market alisverisi yaptim baska bir sey yapmadim.
yesSendemi kurşun adamla
Yaaa şu akıllı telini okuyarak yaz yaa otomatiğe bağlamışsın ikidirSendemi kurşun adamla
Kadınlarrr ışte hep aynı rutink yemek ev kocaa bak ne güzel kadınların göreviYemek yaptim market alisverisi yaptim baska bir sey yapmadim.
Yaa vallahi yazdıklarım başka gidiyor sinir oldumYaaa şu akıllı telini okuyarak yaz yaa otomatiğe bağlamışsın ikidir
Evli degilim ben. :) ama maalesef durum oyle.Kadınlarrr ışte hep aynı rutink yemek ev kocaa bak ne güzel kadınların görevi
Afiyet olsun ^_^Ben mutfakta tıkınıp geliom
Ole olur ilerde eEvli degilim ben. :) ama maalesef durum oyle.
Oh bensiz vallah Bend e severim konserve başlıklı tonnBen mutfakta tıkınıp geliom
Degisen olmayacak benim icin. Simdi de tadini cikaramiyorum bekarligimin.Ole olur ilerde e
Yemek örgü falan filan kim ne etmiş kim ne yapmış onlar ne güzel ozett10 sayfa ne konustunuz siz ya geri dönüp bakamicam hiç cok üşeniyorum biri özet geçsin
Hicbir sey her zaman ki gibi bombos bir gun gecirdim.[/QUOTE her zaman iş olmuyor demi Bend e bazen boş olunca kendimi tembel hissediyom tek gelmişim gibi
Kız bakarken ağır geliyor gibi ama evliyken mecbur tadını çıkarDegisen olmayacak benim icin. Simdi de tadini cikaramiyorum bekarligimin.
Hmm güzel gecmistirİş arkadaşlarımı ağırladım öğle vakti
İyi iyi uslu durunYemek örgü falan filan kim ne etmiş kim ne yapmış onlar ne güzel ozett
İyi iyi uslu durun