- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
Çok etkilendim ya Allah rahmet eylesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok etkilendim ya Allah rahmet eylesin.
AminÇok etkilendim ya Allah rahmet eylesin.
Hayır baya eski üye konuşmadık en son 2013 de girmişKim o kisi? Siz konusuyormusunz
Gordum baktim bende bi tuhaf oldum yaa..Hayır baya eski üye konuşmadık en son 2013 de girmiş
Bilmem bende yeni gördüm kuzmGordum baktim bende bi tuhaf oldum yaa..
Olümün sessizligi insani ne tuhaf yapiyor. Öldugunu kim biliyormus soylemis peki?
Aynen canım oleO arkadas sanirim midesinde baya sorun varmis kansere donusmus. Su dunyada hic biseyi cok kafaya takmayin mide etkileniyor bundan en cok.. bi yerden cikiyor muhakkak.. tabi bide herseyde bi sebeb var
Çalinti ne demek?hic birsey anlamadim@Triplimelek Megi
@Hannaz @hippotalamus IsikOlsun
@deynepnaz @minik meleklerim @adra@xDerinMavix @Pembe Vosvos @Browni_intense@SAliOsmanF @kebelek2306 herdaimumutlu @HanimKelesimiGetir @nuryolu @Clamatis@lavantakokulusandik @Vind @Vinka@MissCherryBlossom @Kozlenmis patates@Margarikotin @KutupSumrusu @MAL KABUL @-MinikAnnecik- @darkmore @-Mahperi-@tuzsuz_ruh @Akaba @Chess
Çalıntı
Adini sıkça duyuyoruz bu aralar allah rahmet eylesin
Hoşgeldin lenyyaaaaaa naptiniz boyle canim cikti okumaktan
hosbuldummm fena kaynatmissiniz kiskandimHoşgeldin lenyy
Bende yoktum yoklugimi doldurdim sende doldurur gelhosbuldummm fena kaynatmissiniz kiskandim
Yaa alıntı diolar yaa ben d e alıntı yerine çalıntı yazdım espiri olsun dieÇalinti ne demek?hic birsey anlamadim
Evet ama ben barışmıltım bugün de ufak şeyler olunca gerginlik oldu içim çok huzursuz hiç bişey yokmuş gibi devam rtmicem yemim ederim iki hafta bile küserim hiç problem diil yenilmicemclamatis sen ne ara küstun kocisinle daha dun gece barisiktin ya