- 5 Ocak 2015
- 939
- 367
- 29
Evet hazırlık aşamasında yetişmez diye bayağı panik olsam da çok çabuk geçip gittiHmm güzel gecmistir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hazırlık aşamasında yetişmez diye bayağı panik olsam da çok çabuk geçip gittiHmm güzel gecmistir
Ay öyle oluyor ama bian gelip geçiyor boşa panik etmişiz meğer dioz bende ile bi misafir gelsin ne edecem ne yapacam sayarım elinden geleni ::)Evet hazırlık aşamasında yetişmez diye bayağı panik olsam da çok çabuk geçip gitti
Aynen her misaifr öncesi ya yetişmezse diye panik yapıp her misafir sonrası aslında bu kadar strese hiç gerek yokmuş demek bana farz zatenAy öyle oluyor ama bian gelip geçiyor boşa panik etmişiz meğer dioz bende ile bi misafir gelsin ne edecem ne yapacam sayarım elinden geleni ::)
Sağol canımcımAfiyet olsun ^_^
Ah biz kadınlar ne guzel ama böylece çapa harcioz misafir ağırlamak hoş karşılamak önemliAynen her misaifr öncesi ya yetişmezse diye panik yapıp her misafir sonrası aslında bu kadar strese hiç gerek yokmuş demek bana farz zaten
Afiyet olsun kuzum
SağolllllllAfiyet olsun kuzum
Fotoğraf nasıl arion ben atamıyor: (
Bile yapiom ama bisi elle dio numara gibi seri
Odanmi gördüm ama okumadım hijijiCevaplanın yanında dosya yükle var kız hiç mi dikkatini çekmedi
Hadi at da görek bi fotoTamm kizz ogrendimmmm
Ayy kıyamam ben sana yaa okuyup fleyem seni ben :)Bugün hiç kimseyi desmedim nazar degdirdiniz performansim düştü
Bende ne çekiyor canım diom çiğ kofteeeEşimle evi temizledik.
Snra biraz mola verdik.
Evde tamiratlik bi iki durum vardı.
Onlarla ilgilendi.
Bende o ara bulaşıkları yikadim.
Azcik sohbet ettikten sonra film izleyelim ddik. Ama sonra izleyeceğimiz film pek güzel değildir Die vazgeçtik.
Akşam yemeği yapmadim .
Canımız çiğ köfte çekti.
Gidip aldi.
Bende ayran yapiverdim.
Bi güzel afiyetle yedik.
Çok seviyorum ben bu adamı yaaa.
İyiki böyle bi eşim var , şükür sebebi ^_^
Ooo aferin ona kız benlm eşim de ev işlerine yardım eder ama şu aralar limoniyizEşimle evi temizledik.
Snra biraz mola verdik.
Evde tamiratlik bi iki durum vardı.
Onlarla ilgilendi.
Bende o ara bulaşıkları yikadim.
Azcik sohbet ettikten sonra film izleyelim ddik. Ama sonra izleyeceğimiz film pek güzel değildir Die vazgeçtik.
Akşam yemeği yapmadim .
Canımız çiğ köfte çekti.
Gidip aldi.
Bende ayran yapiverdim.
Bi güzel afiyetle yedik.
Çok seviyorum ben bu adamı yaaa.
İyiki böyle bi eşim var , şükür sebebi ^_^