Bugün Ne Yaptım

Folik asit direk eczaneden alıp baslayabilirimiyim sizce

M MaviMabellee İdare ediyorum ama çokta iyi değilim sanki özellikle şuan da bununla yaşamaya devam bırakmayacak peşimizi ama en azından rabbim bir evlat sahibi olana kadar yüzümüze baksa sen nasılsın

M MaviMabellee İdare ediyorum ama çokta iyi değilim sanki özellikle şuan da bununla yaşamaya devam bırakmayacak peşimizi ama en azından rabbim bir evlat sahibi olana kadar yüzümüze baksa sen nasılsın
Canim bende bugun biraz yokladi gibi oldu sabah anksiyete yasamaktan ziyade yasama korkusu yipratici oluyo

Folik asit direk eczaneden alıp baslayabilirimiyim sizce
Doktora gitme şansınız varsa gidin tabii ama ben kendim alıp başladım şimdilik. Foliğe ek olarak d3k2, OMEGA 3 ve Q10 kullanıyorum.
Ayrıca yumurta sağlığı için buğday çimi suyu falan içmeye başladım. Bunları normalde de sağlıklı yaşam için yapıyordum ben zaten şimdi bebek düşündüğümüz için önümüzdeki üç ay daha dikkatli ve düzenli yapacağım sadece inşallah.

İnsaAllah bekletmeden gelir kuzum beklemek cok zor

İnsaAllah bekletmeden gelir kuzum beklemek cok zor

Ayy inşallah kuzum yaa. Valla eşime de vitamin falan aldım adama şimdiden ne var ne yok yığıyorum ye bunu da ye şunu da iç diye bu kadar hazırlığa rağmen gelmezse küserim. Şaka bir yana şimdilik olursa başımızın üzerine olmazsa hayatımıza bakacağız kafasındayız o yüzden bir rahatlık var ama biliyorum ki denemeler başlayınca beklemek zorlaşacak. O kafaya girmek sürekli bunu düşünmek hiç istemiyorum umarım rahat kalmayı başarabilirim. Sen de bize müjdeli haberi verirsin inşallah en kısa zamanda biz de hemen arkandan geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…