• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mikancigim kpss artı alan sınavı da var. Çok zor ama olur da okul öncesi zorunlu olursa atama çok olur deniyor. Gireyim en azından elimde bir puan olur 60 70 de olsa😬
Yok bu oturduğumuz ev duracak. Orası da kurulu düzen olacak, burası ilçe orası daha merkezi. Nispeten daha çok imkanı var ilerde çocuk için vs. İleriye dönük dusunerek almıştık.
İlk alan sınavına girmiş biri olarak, alan sınavı sayesinde oldukça Yüksek bir puan almıştım ☺️ Gözünü korkutmasın yani. Hayırlı olsun tekrardan eviniz güzel düşünmüşsünüz ☺️

Ben epeydir yazmıyorum buraya rutin giden pek bişeyim yok. Osmanlıca kursuna başladım geçen hafta buna oldukça sevinçliyim hele okumaya başlayınca benden mutlusu yok çocuk gibi seviniyorum 😄 gebe kursum bu hafta son ama online bir tane buldum ona da devam edeceğim. 33 haftalık oldum doğum yaklaştıkça biraz ne havadayım ne yerde durumlarım var. Ben de düşünüp düşünüp kendimi yormamak için meşgul etmeye çalışıyorum kendimi. Biraz korkuyorum ailemden kimse yanımda olmayacak belki eşimin de ailesinden kimse olmayacak o yüzden kendimi psikolojimi tek başıma olarak hazırlıyorum. Allah bir kapı açar inşallah ❤️
İlk bebiş mi🥰

slm canm kafam karışık benim, gebelik şekeri kimseyi beni etkilediği kadar etkilememiştir 😅

Dahiliyeye gittim bugün, 10 gün ölçüm yapıp yazmamı istedi diyet eşliğinde tabi. Okulda herkes bir şey söylüyor, muz bile yemedim diyor biri mesela eee ben nasıl karşılayacağım şeker ihtiyacımı. Korkuttular biraz. Tam zamanı yani şekerin 😅 karpuzu dondurmayı sabırsızlıkla beklerken olana bak 🤣
Diyetisyene gittiniz mi?

slm canm kafam karışık benim, gebelik şekeri kimseyi beni etkilediği kadar etkilememiştir 😅

Dahiliyeye gittim bugün, 10 gün ölçüm yapıp yazmamı istedi diyet eşliğinde tabi. Okulda herkes bir şey söylüyor, muz bile yemedim diyor biri mesela eee ben nasıl karşılayacağım şeker ihtiyacımı. Korkuttular biraz. Tam zamanı yani şekerin 😅 karpuzu dondurmayı sabırsızlıkla beklerken olana bak 🤣
Ben de çok dikkat etmiştim.
Mutlaka dikkat et
Bir lokma poğaça bir kare çikolata bile yemedim.
Ta ki doğuma kadar.

Birer sınavzede karı-koca olarak sizi çok iyi anlıyorum. Ben bıraktım ama eşim de bu sene kpss ve kurum sınavlarına hazırlanıyor. İnşallah gönlünüzce olur herşey.

❤️
Amin, hepimizin💕 kpss bir kabus gerçekten. Yillarımızı harcadik. Ben 4 kere girmiştim. Sonra bıraktım. Şimdi yeniden giriyorum. Allah eşinizin de yardımcısı olsun.. atanan insanlara çok özeniyorum🥲 birkaç dershane arkadaşım.ogretmen olarak atandilar. Ozguvenleri bile tavan yaptı. İnsanın hayatında köklü değişim yaratıyor. Hem maddi hem manevi.

Canım hayır olur inşallah.
Muayene oldum .
Polip var dedi.
Beta verdim.
Düşük mü gebelik mi ne olduğu belli değil.

Sadece hakkımda hayırlısını istiyorum.
Korkuyorum.
Dün çok ağladım.

Regl dönemi kanaması geçmediği için gitmiştim.
Bunu da ertelediğim için kendime ayriyeten kızgınım
Çok geçmiş olsun

Ah hay Allah mikancigim :KK43: bizim Mayıs anneleri grubunda da birkaç arkadaşın çıkmıştı gebelik şekeri. Öyle böyle derken hepsi de sağlıkla kucağına aldı bebislerini,🥰 canını sıkma olur mu? Dogurana kadar dayan😁
Öyle yapıcam mecbur artık 🤷‍♀️

Back
X