- 23 Ekim 2018
- 15.665
- 35.883
- 598
Vardır inşallahÇarşamba gideceğim.
Sancılı ve çok oldu 7 gün işte.
Kafamda deli sorular

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardır inşallahÇarşamba gideceğim.
Kafamda deli sorular
7 gün sancılı çok kanama oldu.Yok hızlı düşüyor ya
800 baya yüksek geldi bana
Haberin olmadan önce yapılan yenilen bebeği etkilemiyor diye biliyorum ben7 gün sancılı çok kanama oldu.
Sonrası bu işte 873 bende kafayı siyircam.
Tam nasıl olsa olmuyor dedim saldım bu ay.
Gelen giden misafir temizlik kesim boya her şeyi yaptim bol da salam yedimpisbogaz ben
Mikan seninkiler hangi doğum?Bugün okuldan çıkıp kayınvalideme gittim. Ordan da kaynımla çarşıdaki hastaneye yürüdük. Hastane çıkışı da ben eve yürüdüm. 5bin küsür adım olmuş. Eve gelince çok yorgundum. Uyudum hiç bir şey yapmadım. Yemek de vardı.
Sonra çocuklar ve eşim geldi. Yemek faslı mutfak toplama ile geçti. Yemekten sonra eşimin ısrarıyla karşı sitenin etrafında bir 5 tur daha attım. Telefonu almamıştım ama muhtemelen toplamda 7-8 bin arası adım olmuştur.
Çocukları uyutup kitap okursam yine de verimli bir gündü diyebilirim.
Normaldi ikisi de, önce hayırlısı ama inşallah bu da öyle olur.Mikan seninkiler hangi doğum?
Doktor yürümene izin veriyor mu?
Normaldi ikisi de, önce hayırlısı ama inşallah bu da öyle olur.
Şeker olduğu için yürüyüş şartmış ondan her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum
Teşekkür ederimGayet güzel aktiviteler özellikle çogunuza zaman ayırmanın çok güzel..![]()
Heyecanlı bir bekleyiş ama değerin gerçeten iyi, 7 gün yoğun kanamadan sonra böyle yüksek çıkmaZdı bence, bekleyip görelim beraberAferin sana Mikan im masallah
Sezeryan sandım o yüzden sordum.
Kızlar çok umutlanmak da istemiyorum.
İki gün beklemek zor olacak hiç düşünmeden geçirebilsem keşke şu iki günü.
İki seçecek gözüküyor.
Ya 7 gün kanamadan sonra ben sanmıyorum değerinin bu kadar yüksek çıkacağınıÇarşamba gideceğim.
Kafamda deli sorular
Bende normalden korkuyordumHeyecanlı bir bekleyiş ama değerin gerçeten iyi, 7 gün yoğun kanamadan sonra böyle yüksek çıkmaZdı bence, bekleyip görelim beraber
Ben sezaryenden korkan biriyim o yüzden normal daha kolay geliyor bana, çekiyorsun ediyorsun ama bebek çıktı mı bitiyor diğeri tam tersihayırlı sağlıklı şekilde olur inşallah
![]()
Doğumdan sonra ilk işim bol hindi fümeli kaşarlı sandviç yemek7 gün sancılı çok kanama oldu.
Sonrası bu işte 873 bende kafayı siyircam.
Tam nasıl olsa olmuyor dedim saldım bu ay.
Gelen giden misafir temizlik kesim boya her şeyi yaptim bol da salam yedimpisbogaz ben
18 mm rahim kalinligi mi?Ya 7 gün kanamadan sonra ben sanmıyorum değerinin bu kadar yüksek çıkacağını
Burada bir sürü konuda gördüm çünkü
Değer artmıyor, sonra kanama baslıyor
Veya kanama oluyor değer birden düşüyor
Senin 7gün kanamadan sonda bana çok iyi geldi.
Kanama alanı oluşmuştur belki, onun için olmuştur kanama.
Rahim kalınlığın nasıldı?
Alttan mı muayene oldun?
Ben çok yiyodum.Doğumdan sonra ilk işim bol hindi fümeli kaşarlı sandviç yemek![]()
Yani 18mm ise evet rahim kalınlığıdır. Ama iyi mi kötü mü ondan çok anlamıyorum açıkçası18 mm rahim kalinligi mi?
Evet alttan oldu.
AnladımYani 18mm ise evet rahim kalınlığıdır. Ama iyi mi kötü mü ondan çok anlamıyorum açıkçası
Doğana kadar derken hep mi yoksa ayda bir regl şeklinde mi?Hiç belli olmuyor o
Arkadaşımın doğana kadar kanaması olmus
Hakkında hayırlısın neyse o olsun inşallah
Bana değerin gayet iyi geldi.
Ne zaman kan vereceksin bir daha?
Yok sürekli olarak kanaması varmışDoğana kadar derken hep mi yoksa ayda bir regl şeklinde mi?
Benim biliyorsun ilk gebelik değil hiç başıma böyle bir şey gelmedi daha önce.
Düzeni herşeyi standart idi.İlk defa bu ay çok değişik oldu herşey.