- 23 Ekim 2018
- 15.665
- 35.882
- 598
Ne dedi doktorSelam kızlar
Folicasit hangisini içmek gerekiyor.
Mikan
Disipline Girmis BirKadin
Keira-
@inciitanesi
Siz hangilerini içtiniz?
İçiyorsunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne dedi doktorSelam kızlar
Folicasit hangisini içmek gerekiyor.
Mikan
Disipline Girmis BirKadin
Keira-
@inciitanesi
Siz hangilerini içtiniz?
İçiyorsunuz?
Canım hayır olur inşallah.Sudemcim, hayırdır, yoksaa
Ben folidoce kullanmıştım. Hap yutamadigim için doktor onu yazmisti. Çok minik, içmesi çok rahat. SGK odemiyordu sanırım. 70 80 TL gibi bişey.
Bir yıldır düşünmek ile istememek arasi arafta bir durumdaydim.hayırlı olsun canım gebelik planı mı var :)) ilk çocuğun kaç yaşındaydı?
ben hamilelik öncesi kullanamıştım, gebeliği öğrendikten sonra folic-1 kullanmıştım, folik asitler arası çok fark yok eczaneden herhangi birini alabilirsin.
Kürtaj olup olmamak arasında kararsızım.Ne dedi doktorfolidoce vermişti bu şefer. Sanırım
Nasıl yani hamile miydinKürtaj olup olmamak arasında kararsızım.
İlk düşükte kürtaj olmamıştım.
Bunda daha ne olduğu da belli değil tabi.
Gerçekten yoğun geçmiş.Bu arada yokken neler yaptım:
Baby sincapin bakımı full devam.
Yeni evin mobilyalari geldi kuruldu.
Küçük wc yenilendi.
Ev temizlendi, mutfak kısmen yerleşti.
Evdeki eksikler alındı.
Antalya ikeaya gittik, ordan da mutfak için dolap ve baska bazı eksikleri aldık. Bu arada Ikeada pek çok şey stokta yoktu. Tedarik sorunu var sanırım. Bizim kıza o Ikeanin kocaman abakuslerinden alacaktım yokeskiden cıvıl cıvıl olurdu orası. Şimdi tatsız.
Yine ev için perde ve halı seçtik bir iki haftaya da onlar gelecek. Her şeyi fiyatı uçmuş. Aralık ayında 16 bine aldığımız yatakodasi takımı şuan 21 bin olmus.
Bu arada AÖF vizeleri de geldi çattı, hasbel kader onu da aradan çıkardım. Kpss çalışmaya basliycam. 3 ay var. Belki bir mucize olur Allah'tan ümit kesilmez![]()
Betama yeni bakıldı.Nasıl yani hamile miydin![]()
Ne zaman çıkacak sonuçBetama yeni bakıldı.
Regl mi hamilelik mi belli değil.
Bir şey yaşamışım
Sudemcim çok geçmiş olsunCanım hayır olur inşallah.
Muayene oldum .
Polip var dedi.
Beta verdim.
Düşük mü gebelik mi ne olduğu belli değil.
Sadece hakkımda hayırlısını istiyorum.
Korkuyorum.
Dün çok ağladım.
Regl dönemi kanaması geçmediği için gitmiştim.
Bunu da ertelediğim için kendime ayriyeten kızgınım
Doktor ne dedi peki ?Kürtaj olup olmamak arasında kararsızım.
İlk düşükte kürtaj olmamıştım.
Bunda daha ne olduğu da belli değil tabi.
Mikancigim sen nasılsın görüşmeyeliDoktor ne dedi peki ?
Ne zaman kesinleşecek durumun
Hakkında hayırlısı olsun![]()
Taşınacak mısınız? Sınavda şimdiden başarılar, yaparsın sen kendine İnanBu arada yokken neler yaptım:
Baby sincapin bakımı full devam.
Yeni evin mobilyalari geldi kuruldu.
Küçük wc yenilendi.
Ev temizlendi, mutfak kısmen yerleşti.
Evdeki eksikler alındı.
Antalya ikeaya gittik, ordan da mutfak için dolap ve baska bazı eksikleri aldık. Bu arada Ikeada pek çok şey stokta yoktu. Tedarik sorunu var sanırım. Bizim kıza o Ikeanin kocaman abakuslerinden alacaktım yokeskiden cıvıl cıvıl olurdu orası. Şimdi tatsız.
Yine ev için perde ve halı seçtik bir iki haftaya da onlar gelecek. Her şeyi fiyatı uçmuş. Aralık ayında 16 bine aldığımız yatakodasi takımı şuan 21 bin olmus.
Bu arada AÖF vizeleri de geldi çattı, hasbel kader onu da aradan çıkardım. Kpss çalışmaya basliycam. 3 ay var. Belki bir mucize olur Allah'tan ümit kesilmez![]()
slm canm kafam karışık benim, gebelik şekeri kimseyi beni etkilediği kadar etkilememiştirMikancigim sen nasılsın görüşmeyelinasıl gidiyor
![]()
Rabbim en doğru ve hayırlı zamanda gönlüne göre versin inşallah canımKızlar sayfada bunları anlattığım için hakkınızı helal edin.
Sağlık olsun.
Hayırlısı olsun.
Mikancigim kpss artı alan sınavı da var. Çok zor ama olur da okul öncesi zorunlu olursa atama çok olur deniyor. Gireyim en azından elimde bir puan olur 60 70 de olsaTaşınacak mısınız? Sınavda şimdiden başarılar, yaparsın sen kendine İnan![]()
AA gebelik şekeri mi çıktıslm canm kafam karışık benim, gebelik şekeri kimseyi beni etkilediği kadar etkilememiştir
Dahiliyeye gittim bugün, 10 gün ölçüm yapıp yazmamı istedi diyet eşliğinde tabi. Okulda herkes bir şey söylüyor, muz bile yemedim diyor biri mesela eee ben nasıl karşılayacağım şeker ihtiyacımı. Korkuttular biraz. Tam zamanı yani şekerinkarpuzu dondurmayı sabırsızlıkla beklerken olana bak
![]()
Başarılar dilerimMikancigim kpss artı alan sınavı da var. Çok zor ama olur da okul öncesi zorunlu olursa atama çok olur deniyor. Gireyim en azından elimde bir puan olur 60 70 de olsa
Yok bu oturduğumuz ev duracak. Orası da kurulu düzen olacak, burası ilçe orası daha merkezi. Nispeten daha çok imkanı var ilerde çocuk için vs. İleriye dönük dusunerek almıştık.