• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sudemcim, hayırdır, yoksaa:KK16:

Ben folidoce kullanmıştım. Hap yutamadigim için doktor onu yazmisti. Çok minik, içmesi çok rahat. SGK odemiyordu sanırım. 70 80 TL gibi bişey.
Canım hayır olur inşallah.
Muayene oldum .
Polip var dedi.
Beta verdim.
Düşük mü gebelik mi ne olduğu belli değil.

Sadece hakkımda hayırlısını istiyorum.
Korkuyorum.
Dün çok ağladım.

Regl dönemi kanaması geçmediği için gitmiştim.
Bunu da ertelediğim için kendime ayriyeten kızgınım

hayırlı olsun canım gebelik planı mı var :)) ilk çocuğun kaç yaşındaydı?
ben hamilelik öncesi kullanamıştım, gebeliği öğrendikten sonra folic-1 kullanmıştım, folik asitler arası çok fark yok eczaneden herhangi birini alabilirsin.
Bir yıldır düşünmek ile istememek arasi arafta bir durumdaydim.

Bu ay tam nasıl olsa olmuyor dedim hatta uyku hali sersemlik hepsi mevcuttu.

Regl mi değil mi derken su an bu durumdayım.

10 yaşında bir oğlum var teyzesi.

İkinci çocuğu 10 yıldir erteledim.
Son 2 yıldır yok pandemi yok aşı çıksın vs.

Bu arada yokken neler yaptım:

Baby sincapin bakımı full devam.
Yeni evin mobilyalari geldi kuruldu.
Küçük wc yenilendi.
Ev temizlendi, mutfak kısmen yerleşti.
Evdeki eksikler alındı.
Antalya ikeaya gittik, ordan da mutfak için dolap ve baska bazı eksikleri aldık. Bu arada Ikeada pek çok şey stokta yoktu. Tedarik sorunu var sanırım. Bizim kıza o Ikeanin kocaman abakuslerinden alacaktım yok:( eskiden cıvıl cıvıl olurdu orası. Şimdi tatsız.
Yine ev için perde ve halı seçtik bir iki haftaya da onlar gelecek. Her şeyi fiyatı uçmuş. Aralık ayında 16 bine aldığımız yatakodasi takımı şuan 21 bin olmus.
Bu arada AÖF vizeleri de geldi çattı, hasbel kader onu da aradan çıkardım. Kpss çalışmaya basliycam. 3 ay var. Belki bir mucize olur Allah'tan ümit kesilmez😀

Küçük wc yenilendi.
Evdeki eksikler alındı.
Antalya ikeaya gittik, ordan da mutfak için dolap ve baska bazı eksikleri aldık. Bu arada Ikeada pek çok şey stokta yoktu. Tedarik sorunu var sanırım. Bizim kıza o Ikeanin kocaman abakuslerinden alacaktım yok:KK43: eskiden cıvıl cıvıl olurdu orası. Şimdi tatsız.
Yine ev için perde ve halı seçtik bir iki haftaya da onlar gelecek. Her şeyi fiyatı uçmuş. Aralık ayında 16 bine aldığımız yatakodasi takımı şuan 21 bin olmus.
Bu arada AÖF vizeleri de geldi çattı, hasbel kader onu da aradan çıkardım. Kpss çalışmaya basliycam. 3 ay var. Belki bir mucize olur Allah'tan ümit kesilmez😀
Gerçekten yoğun geçmiş.
Güzel haberler 😍

Canım hayır olur inşallah.
Muayene oldum .
Polip var dedi.
Beta verdim.
Düşük mü gebelik mi ne olduğu belli değil.

Sadece hakkımda hayırlısını istiyorum.
Korkuyorum.
Dün çok ağladım.

Regl dönemi kanaması geçmediği için gitmiştim.
Bunu da ertelediğim için kendime ayriyeten kızgınım
Sudemcim çok geçmiş olsun:( ne zaman belli olacak peki ne olduğu?

Küçük wc yenilendi.
Evdeki eksikler alındı.
Antalya ikeaya gittik, ordan da mutfak için dolap ve baska bazı eksikleri aldık. Bu arada Ikeada pek çok şey stokta yoktu. Tedarik sorunu var sanırım. Bizim kıza o Ikeanin kocaman abakuslerinden alacaktım yok:KK43: eskiden cıvıl cıvıl olurdu orası. Şimdi tatsız.
Taşınacak mısınız? Sınavda şimdiden başarılar, yaparsın sen kendine İnan 🤗

Mikancigim sen nasılsın görüşmeyeli🥰 nasıl gidiyor🌿
slm canm kafam karışık benim, gebelik şekeri kimseyi beni etkilediği kadar etkilememiştir 😅

Dahiliyeye gittim bugün, 10 gün ölçüm yapıp yazmamı istedi diyet eşliğinde tabi. Okulda herkes bir şey söylüyor, muz bile yemedim diyor biri mesela eee ben nasıl karşılayacağım şeker ihtiyacımı. Korkuttular biraz. Tam zamanı yani şekerin 😅 karpuzu dondurmayı sabırsızlıkla beklerken olana bak 🤣

Kızlar sayfada bunları anlattığım için hakkınızı helal edin.

Sağlık olsun.

Hayırlısı olsun.
Rabbim en doğru ve hayırlı zamanda gönlüne göre versin inşallah canım ❤️ Ben de 8 sene ara vermiştim.

Ben epeydir yazmıyorum buraya rutin giden pek bişeyim yok. Osmanlıca kursuna başladım geçen hafta buna oldukça sevinçliyim hele okumaya başlayınca benden mutlusu yok çocuk gibi seviniyorum 😄 gebe kursum bu hafta son ama online bir tane buldum ona da devam edeceğim. 33 haftalık oldum doğum yaklaştıkça biraz ne havadayım ne yerde durumlarım var. Ben de düşünüp düşünüp kendimi yormamak için meşgul etmeye çalışıyorum kendimi. Biraz korkuyorum ailemden kimse yanımda olmayacak belki eşimin de ailesinden kimse olmayacak o yüzden kendimi psikolojimi tek başıma olarak hazırlıyorum. Allah bir kapı açar inşallah ❤️

Taşınacak mısınız? Sınavda şimdiden başarılar, yaparsın sen kendine İnan 🤗
Mikancigim kpss artı alan sınavı da var. Çok zor ama olur da okul öncesi zorunlu olursa atama çok olur deniyor. Gireyim en azından elimde bir puan olur 60 70 de olsa😬
Yok bu oturduğumuz ev duracak. Orası da kurulu düzen olacak, burası ilçe orası daha merkezi. Nispeten daha çok imkanı var ilerde çocuk için vs. İleriye dönük dusunerek almıştık.

slm canm kafam karışık benim, gebelik şekeri kimseyi beni etkilediği kadar etkilememiştir 😅

Dahiliyeye gittim bugün, 10 gün ölçüm yapıp yazmamı istedi diyet eşliğinde tabi. Okulda herkes bir şey söylüyor, muz bile yemedim diyor biri mesela eee ben nasıl karşılayacağım şeker ihtiyacımı. Korkuttular biraz. Tam zamanı yani şekerin 😅 karpuzu dondurmayı sabırsızlıkla beklerken olana bak 🤣
AA gebelik şekeri mi çıktı 🙁 şeker yükleme testinde mi çıktı peki?

Mikancigim kpss artı alan sınavı da var. Çok zor ama olur da okul öncesi zorunlu olursa atama çok olur deniyor. Gireyim en azından elimde bir puan olur 60 70 de olsa😬
Yok bu oturduğumuz ev duracak. Orası da kurulu düzen olacak, burası ilçe orası daha merkezi. Nispeten daha çok imkanı var ilerde çocuk için vs. İleriye dönük dusunerek almıştık.
Başarılar dilerim😊

Back
X