- 19 Şubat 2021
- 4.611
- 10.940
- 38
Günaydın sudemOff sorma ya kv kaçtı iki üç gün.
Bebeğin de burnu tıkalı gibi hırlıyor.
Sabah da öksürmeye başladı.
Bende habire ağlayıp duruyorum.
Çok geçmiş olsun neden ikisinin birden yükseldi kiSorma canım birde annemle babamın şekeri hastane yatırdılar bugün yanlarindayim çok yükseliyordu
Âmin canımAllah şifa versin
Günaydın canım ikiside şeker hastası babam yemeyi sever onun yemekten annemin stres denÇok geçmiş olsun neden ikisinin birden yükseldi ki
Âmin canım benimAllah şifa versin
Çok geçmiş olsunGünaydın canım ikiside şeker hastası babam yemeyi sever onun yemekten annemin stres den
Çok tehlikeli bir hastalık göze vururÇok geçmiş olsun
Şeker de beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor
Dinlemiyolar ama işte
Bişey olmaz sanıyorlar
Günaydın sudem
Çok geçmiş olsun
Mikan gibi ben de buhar makinesi diyorum
Ağlama ya niye ağlıyorsun
O da böyle böyle büyüyecek inşallah
Canım benim oğlan büyüdü bayaMikan kızlar nasıl bir buhar makinesi mesela foto atar misiniz marka model fark eder mi, benim kız da geceleri çok oksuruyor da alayım bari
Canım weewell kullanıyorum ben memnunum haznesi 3 lt falan alıyor doldurunca sabaha kadar çalışıyorMikan kızlar nasıl bir buhar makinesi mesela foto atar misiniz marka model fark eder mi, benim kız da geceleri çok oksuruyor da alayım bari
Döner döner doktor demediyse mama verme. Maşallah kuzucuğaSelam canlar
Uykusuz ama psikolojik olarak bir tık rahat bir gece idi
Kv geldi şükür dün akşam
Benim konuşmaya ihtiyacım var anladım.
Bebek sürekli emmek istiyor.
Gece sürekli emzirdim mecburen.
Mama verip vermeme konusunda acaip araftayım.
Bu hafta kilo alımı çok iyiydi ilk defa.
Hatta sütümün bariz arttığını hissetmiştim.
Kv yokken iki gün biraz dengem şaştı.
İnşallah tekrar eski verimine döner.
Mikan sürekli aranıyor.Döner döner doktor demediyse mama verme. Maşallah kuzucuğa
Dün gece benim için de zor 1 buçuk saat uyutmaya çalıştım uyuduğunda resmen kendimi hasta gibi hissettim mide bulantısı üşüme vs
Ara tatilde gece emmesini bıraktırmak hedefim inşallah başarırım
Cano aç olsa susturamazsın ağlar. Yakınlık ihtiyacından aranıyordur. Oral dönem sonuçta. Açlıktan mide guruldaması olacağını sanmıyorum daha yaMikan sürekli aranıyor.
Midesi gurulduyor.Belki de bağırsak mide sesi bilmiyorum.
Aç mı diye vicdan azabı hissediyorum.
Kilolu olduğu için doymaz diye tereddütteyim.
Gaz olabılır gaz olunca da sürekli meme de durmak istiyor olabılır orda rahatladığı içinCano aç olsa susturamazsın ağlar. Yakınlık ihtiyacından aranıyordur. Oral dönem sonuçta. Açlıktan mide guruldaması olacağını sanmıyorum daha ya
Evet evet gaz da başlamıştır artık zor zamanlarGaz olabılır gaz olunca da sürekli meme de durmak istiyor olabılır orda rahatladığı için
İstersen 10 bebek büyüt hepsının derdı ayrı ayrı
Allah kolaylık versin
O gelirkrn getırseymiş komsudan kek olur poğaça olur kısır olurAha neler oldu bugün kv yi gezmeye gönderdim komşularla kanki yaptım
Gelmiş acıktım yemek dedi çocuk dursa yemeğim hazır olurdu diyor
Garibim işten gelir gibi benden yemek beklemiş
Bende büyük oğlanla ilgilendim biraz onu epey ihmal etmiştim.
Mağaza gezmeye gitti kızO gelirkrn getırseymiş komsudan kek olur poğaça olur kısır olur
Sen de yerdın ne güzel