Nasıl vücutta kıllanma canımSelam canlar
Dün kuaförü, asm yi hallettim.
Fırından çekirdekli simit, fıstıklı baklava aldım.
Hastaneye gidip geldik.
Sarılığımız 12 çıktı. 5 olması gerekirdi. 17 günlük bebeğin dedi. 300 gram almış hastaneden çıkalı. Doğum kilosuna yaklaştık epey.
Haftaya kontrolümüz var. Bazı değerlere bakılacak. Gebelik şekeri olduğu için bebekte kalpte büyüme olabilir. Kardiyolojiye randevu al git baktır dedi. Vücudundaki tüylenmeler için test tahlil yapacak sanırım.
Akşama fırında sütlaç yaptım.
Güzel oldu.
Kayısı ve elma hoşafı yaptım.
Bu ara mutfağa girmeye başladım.
Önceki gün de yüzde 85 bitterli sufle yaptım ✌
Bugün kv kahvaltı hazırladı.
Patateskızartıyor diye sevindim müge izliycem diye yaktı
Pişi yapacak öğlene de hamur yoğurdu. ✌
Göğüslerim tekrar mastit oluyor sanırım.
Gece ağrımaya başladı yine.
Allah bana yardım etsin.
Sol göğsümden çekiyorum.
Tam boşaltamıyorum. Çabuk tıkanıyor. Bebek de sağ tarafı daha çok emmek istiyor.
Yazım çok her telden oldu
Kafam ne kadar karışık ise artık
Şaşırdım canım yaOğlumun sınav haftası
Çok verimli geçiremiyoruz
Çalışmak istemiyor, uyuyor habire çalışmamak için.
İnşallah güzel geçer sınavları.
Temel dersler iyi aslında mat, fen, Türkçe filan
Sosyal ve din gibi ezber derslerde zorlanıyor. Aynı ben bende ezber derslerde zorlanırdım.
Bu arada bebeği çok kıskanıyor. Kabullenemedi tam benimse yemedi daha.
Dün benim yatakta uyudu. Bebekle yattığımı gördü sanırım. Sürekli bana sırnaşıyor. Normalde temas sevmez kendini bana bile öptürmezdi şimdi kendi geliyor beni öpüyor, sarılıyor.
Cano bebekle ilgili kontroller inşallah tamamen temiz çıkarOğlumun sınav haftası
Çok verimli geçiremiyoruz
Çalışmak istemiyor, uyuyor habire çalışmamak için.
İnşallah güzel geçer sınavları.
Temel dersler iyi aslında mat, fen, Türkçe filan
Sosyal ve din gibi ezber derslerde zorlanıyor. Aynı ben bende ezber derslerde zorlanırdım.
Bu arada bebeği çok kıskanıyor. Kabullenemedi tam benimse yemedi daha.
Dün benim yatakta uyudu. Bebekle yattığımı gördü sanırım. Sürekli bana sırnaşıyor. Normalde temas sevmez kendini bana bile öptürmezdi şimdi kendi geliyor beni öpüyor, sarılıyor.
Kıskanmayan kardeş yoktur bence sadece bazı çocuklar bunu belli etmek istemiyor mesela belli etmemek için bebeğe aşırı ilgili davranıyor vs ya da içinde yaşıyordur ama mutlaka kıskanıyordur kardeş dediğin kuma gibi bir şey sonuçtaŞaşırdım canım ya
Yaşıda baya var neden kıskanıyor ki acaba
Ergenlikle alakalı olabılır mi ders calışmak istememesi
Kol, bacak, sırtta var. Poposunun bitiminde var. Hormon testi yapacak sanırım. Aslında çocuk cerrahisine de götürdüm. O normal sağlıklı bir bebek demişti. Mesela meme dokusu var dedi anne karnında göbek kordonundan aldığı için o hormonu olurmuş bebeklerde ama geçer dedi. İşte yumurtalık ta vs su mu bişey dedi ama normal dedi. Yani bazı kontrollerini yaptırdım. Hatta sünneti için bile acil değil sağlıklı dedi.Nasıl vücutta kıllanma canım
Sana bir kalp doktoru önerebilirim özelden
Benim oğlum onda muayne oluyor
Çok tatlı ilgili bir doktor
Çok geçmiş olsun umarım söylediği gibi değildir
Ergenlikten hırçın. Sadece oyun oynamak istiyor. Matematik öğretmeni bile demiş geçen zekisin ama çalışmıyorsun demiş. Matematik yüz ama diğer dersler fena.Şaşırdım canım ya
Yaşıda baya var neden kıskanıyor ki acaba
Ergenlikle alakalı olabılır mi ders calışmak istememesi
Amin canımCano bebekle ilgili kontroller inşallah tamamen temiz çıkar
Kardeş kıskançlığı da çok doğal, yaş farkı çok olan ama oğlunun verdiği tepkileri veren tanıdıklar vardı çevremde. Kaçınılmaz bir durum sanırım bu
Aynen kuma geldi resmen.Kıskanmayan kardeş yoktur bence sadece bazı çocuklar bunu belli etmek istemiyor mesela belli etmemek için bebeğe aşırı ilgili davranıyor vs ya da içinde yaşıyordur ama mutlaka kıskanıyordur kardeş dediğin kuma gibi bir şey sonuçta
Sudem benim oğlum da yumurtalıklatında su ile doğduKol, bacak, sırtta var. Poposunun bitiminde var. Hormon testi yapacak sanırım. Aslında çocuk cerrahisine de götürdüm. O normal sağlıklı bir bebek demişti. Mesela meme dokusu var dedi anne karnında göbek kordonundan aldığı için o hormonu olurmuş bebeklerde ama geçer dedi. İşte yumurtalık ta vs su mu bişey dedi ama normal dedi. Yani bazı kontrollerini yaptırdım. Hatta sünneti için bile acil değil sağlıklı dedi.
Ergenlikten hırçın. Sadece oyun oynamak istiyor. Matematik öğretmeni bile demiş geçen zekisin ama çalışmıyorsun demiş. Matematik yüz ama diğer dersler fena.
Amin canım
Kıyaslama yapıyor bebek öksürdü eyvah dedik ben öksürünce öyle yapmıyorsunuz diyor
Aynen kuma geldi resmen.
Yaş büyük olunca olmaz diye düşündümKıskanmayan kardeş yoktur bence sadece bazı çocuklar bunu belli etmek istemiyor mesela belli etmemek için bebeğe aşırı ilgili davranıyor vs ya da içinde yaşıyordur ama mutlaka kıskanıyordur kardeş dediğin kuma gibi bir şey sonuçta
Bende öyle sandım işte o yüzden çok şaşkınımYaş büyük olunca olmaz diye düşündüm
sebastian burcu ben canımDoğurdum
Sağol canosebastian burcu ben canım
Hayırlı olsun gözün aydın sağlıcakla büyütün inşallah
Sudemcim doğum yapmışsın hayirlu olsunAmin sarahım inşallah Allah'ım bunda yüzüme baksın. Sağlıkla küvöz sarılık vs sıkıntı olmadan sağlıkla emzirdiğim çok güzel bir sürecim olsun.
Sağol İnciSudemcim doğum yapmışsın hayirlu olsunnasılsın kaç günlük oldu oğlun, adını ne koydunuz, kv mi geldi yardima