- 19 Şubat 2021
- 4.611
- 10.940
- 38
Gelirken yemek al gel deMağaza gezmeye gitti kız
Bugün de gidecek hazırlanıyor
Afiyet olsunBugün okuldan gelince biraz kestirdim. Uyanınca bir sepet çamaşır katladım yerleştirdim. 1 sepet de topladım duruyor öyle kısır döngü
Yemek yaptım: makarna pırasa cacık
Mutfağa girmişken bi de ıslak kek yaptım
Yemek yedik çay koydum şimdi
Biraz kitap okuyacağım çay demlenene kadar
sudem34 kv döndü mü gezmeden
Ben de erken yemeği severim ama eşim yüzünden bizim de stabil bir saatimiz yok.Afiyet olsun
Islak kek pırası fılan bayılırım ben
Şu sıralar çok tatlı yedim yapmıyorum o yüzden
Eşim alınca da dayanamayıp yıyorum
Sabah ben de uyudum
Sonra zor uyandım
Oğlum dershaneye gıdecektı onu bıraktım eşim daha yeni geldi yemeği geç yemeyi hiç sevmiyorum
AhaGelirken yemek al gel de
Çoluk çocuk aç evde de
Kır dizini otur iki kap yemek yap de
Geldi geldiBugün okuldan gelince biraz kestirdim. Uyanınca bir sepet çamaşır katladım yerleştirdim. 1 sepet de topladım duruyor öyle kısır döngü
Yemek yaptım: makarna pırasa cacık
Mutfağa girmişken bi de ıslak kek yaptım
Yemek yedik çay koydum şimdi
Biraz kitap okuyacağım çay demlenene kadar
sudem34 kv döndü mü gezmeden
Çok iyi yapmışsın yarasın miniğeBen de erken yemeği severim ama eşim yüzünden bizim de stabil bir saatimiz yok.
Bayadır yapmıyordum ıslak kek oğlana da yarına beslenme olur dedim ben de çok yiyorum evde olunca kakao aşkına
Geçmiş olsun sudemOff ya benim derdim hiç bitmiyor.
Dün salak gibi oğlumla markete gittik.
4 lü 5 lt sulardan alıp market arabasına koydum. Sezeryan yerim hafif ağrıyor.
İnşallah bişey olmamıştır.
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamıyor gerçekten.
Akşam süt sağdım kv biberona yanlış kapak takmış bütün sütü çocugun elbisesine akmış. Kan beynime sıçradı.
Sol tarafım sürekli ağrıyor. İnşallah mastit tekrarlamaz. Üç gündür gece yine üşüme geliyor. Soldan gelen süt miktarı çok azaldı. Nolacak bilmiyorum.
İyi git evinde otur dememişsinAhadün beni tehdit etti kızdırma beni şuraya otururum hiç bir şeye elimi sürmem dedi sen de ne yaparsan yap dedi.
Geldi geldi
Asitli meyveler yapmıştır bence geçmiş olsunEvet sorunlar bitmiyor her gün yenisi
Bugün de sorun sezeryan yerim ağrıyor kaldırdığım 20 litre sudan olabilir salak kafama tüküreyim
Bebek pişik oldu. Sabunlu suyla poposunu yıkayıp zeytinyağı sürdüm.
Mustela ve incia pişik olmadığı halde hep kullanıyordum. Biraz fazlaca sürüyordum ondan mı oldu dün mandalina portakalyedim asitli gıdadan mı oldu bilmiyorum.
Gece kaka yapıyor genelde ondan mı sebebini bilmiyorum.
Bindik bir alamete gidiyoruz koyameyeu resmen.Asitli meyveler yapmıştır bence geçmiş olsun
Sana da geçmiş olsun yorma kendini ağır kaldırma bir süre
Kız yeni doğum yapmışsın maaile ne yapacaklar gelipemzirme dönemi yatmalı kalabalık misafir sıkıntı annen gelsin sadece
Geçmiş olsun canımBindik bir alamete gidiyoruz koyameyeu resmen.
Hamilelik doğum lohusalık sonrası hep stres oldu valla .
Hep de mecburen.
Ben kV ile gitmem dedim başta ben yalnız kalmayım diye artı sezon sonu alılveriş abim sever küçük ilde yaşıyorlar istanbul biraz da alışveriş için geliyorlarGeçmiş olsun canım
Pişik hepsı oluyor illaki
Kremlere ve zeytinyağına devam ettiğin sürece geçecektır
Neden o kadar kalabalık geliyorlar
Bebekli ev çok hassas oluyorlar kalabalık iyi gelmiyor
Tam da hastalık zamanı
Söylesen bebek toparlanınca gelseler
Hem senın için hem onlar için iyi olur
Yengen de ne güzel ohh ekmek elden su göldenBen kV ile gitmem dedim başta ben yalnız kalmayım diye artı sezon sonu alılveriş abim sever küçük ilde yaşıyorlar istanbul biraz da alışveriş için geliyorlar
Geçen sömestr da da gelmişler alışveriş yapmışlardı.
Sorun şu ben gidecektim son kararım gitmekti bizimkiler emrivaki yaptı direk geliyoz dediler4 kişi annem abim yengem ve yeğenim.
Annem işe elini sürmez geçen seneden oğlumdaki lohusalığımdan anlatmıştım hatırlarsınız. Yengem de ben ne zaman onunla bir araya gelsem acaip dinleniyorum senin yanında tatilde gibi pişirip indiriyorsun der. Ki o yapsa pişirse de el lezzeti pek yok.
Hayatı tesbih yapmışım sallıyorum artık ya