- 19 Şubat 2021
- 5.794
- 15.628
- 198
- 38
Ee onun da sana söylemesi yakışık almazValla bugün açtım ağzımı yumdum gözümü sütüm azaldı diye habire ağlıyorum.
Büyük oğlum kıskanıyor ve sınav haftası ders çalışmamak için kırk takla atıyor
KV bugün ben oğluma bağırınca sen nasıl anasın dedi güzellikle anlat bağırma dedi.
Bende dedim sen nasıl anasın 3 evladın da senden zerre memnun değil ne biliyorsam başına baktım zoruna gitti.
Ya ne yapayım o söylerken sorun yok ben söyleyince içerliyor. Benim evlatlarım bana o lagı desede senin demen yakışık almaz dedi falan filan
Basit bi şey aslındaMüdahale derken ameliyat tarzı filan mı?
O kadar mı tehlikeli?
Sarı çapak oluyor kirpiğine filan yapışıyor
Gözünü zor açıyor
Ben basit bir şey sandım ya
Elimle çapakları temizlemeye çalıştım ne kadar safdirikim.
Eee ilaç 5 gün veriliyor.
Sen 7 ay olana kadar sürekli ilaç mı kullandın?
Baya kalacak canımsudem34 kv ne kadar kalacak ?
Sen işe başlayana kadar kalmasına gerek var mı ki hani toparlandıysanBaya kalacak canım
Sömestr da beraber gidelim dedi. Bende dedim gelen giden olur ben çocugu sevdirmem hasta olanlara sen kızarsın hiç gelmeyim kavga da etmeyelim dedim
15 tatilde gidip geri gelecek yani
Ya derdim KV değil
Kimse umrumda da değil
Ağlama sudem mama artı emzirme git bir süre sonra mamayı yavaş yavaş kesersinBaşlarda çok mutluydum emziriyor mama vermiyordum kendimle gurur duyuyordum.
İlk defa anne olduğumu yattım doyasıya bunu yaşıycam sandım.
Emzirme hep içimde ukde idi.
Evet bu sefer oldu artık tamım dedim kendimi çok iyi ve mutlu hissettm.
Kilo alımı yetersiz gece açlıktan o ağlıyor ben ağlıyorum.
Ya kuzum ağlama lütfenBaşlarda çok mutluydum emziriyor mama vermiyordum kendimle gurur duyuyordum.
İlk defa anne olduğumu yattım doyasıya bunu yaşıycam sandım.
Emzirme hep içimde ukde idi.
Evet bu sefer oldu artık tamım dedim kendimi çok iyi ve mutlu hissettm.
Kilo alımı yetersiz gece açlıktan o ağlıyor ben ağlıyorum.
Canım yemek temizlik bulaşık çamaşır işlerine bakıyor benim açımdan iyi ama çenesini tutmuyor bir de evde sıkılıyor gezmeye çok alışkın gezdirecek biri olsa arada dışarı çıksa iyi olacak.Sen işe başlayana kadar kalmasına gerek var mı ki hani toparlandıysan
Sonra zaten gelecek
Henüz çocuk doktoru vs mama demedi.Ağlama sudem mama artı emzirme git bir süre sonra mamayı yavaş yavaş kesersin
Yarın çocuk doktoruna götürüp fikir almak istiyorum.Ya kuzum ağlama lütfen
Mamayla büyüyen ilk bebek mi olacak sanki
Canı sağolsun
Sen ve bebiş sağlıklı olsun hersey hallolur
Geçmiş olsun canımSelam canlar.
Günler su gibi akıp geçiyor.
Emzir , süt sağ içir, alt değil, gaz çıkar şeklinde. Süt olsun aman diye bol bol da yiyorum.
Bebeğin sol gözü enfeksiyon olmuş.
Çay ve anne sütü ile sildim işe yaramadı.
Aile hekimi netira göz damlası ve göz pınarı masajı verdi.
Kendim kan sulandırıcı iğne için her gün asm deyim zaten.
Arabanın yerini değiştirdim.
Üç makine çamaşır yıkadım dünden beri kurutucuda kuruttum.
Dünden KV sulu köfte.
Tavuk suyuna bulgur pilavı ve tavuk haşlama yaptı.
SağolGeçmiş olsun canım
Canım ben hani doktor vermiştir diye dedim. Sütüm yetiyor mu yetmiyor mu kaygısını hiç yaşamadım sütüm bol olduğundan değil inanki sadece 2. De boldu çünkü maşallah çok iyi emerdi emdikçe de artardı. Sen de yapma bunu ağlaması gazdan olabilir mesela neden doymadığından diye düşünüyorsun. Ben sabah okula giderken sağardım 30 ml bile çıkmazdı çoğu zaman. Bol bol emzir, fırsat bulursan uyu ve bol su iç inşallah düzene girecekCanım yemek temizlik bulaşık çamaşır işlerine bakıyor benim açımdan iyi ama çenesini tutmuyor bir de evde sıkılıyor gezmeye çok alışkın gezdirecek biri olsa arada dışarı çıksa iyi olacak.
Komşular bebek görmeye gelecekmiş bende biraz erteledim. Bebek kendini toplasın diye. KV ye de iyi gelir muhabbet sohbet. Ona da zor dört duvar arasında sürekli.
Henüz çocuk doktoru vs mama demedi.
Sütümü sağıo ml hesabı yapıyorum. Ne kadar sık sağarsam ona göre ml az çıkıyor.
Saat başı
İki saatte bir
Üç saatte bir katlayarak gidiyor hep
Yani azalma yok ben sık sağmaya başladığım için ister istemez daha az çıkmaya başladı.
Yarın çocuk doktoruna götürüp fikir almak istiyorum.
Bakalım o ne diyecek.
Kilolu doğdu sonuçta sütyetmeyedebilir.
Ama inşallah sütüm bereketlensin oğluma yersin.
Asm de hemşire doğum kilosuna ulaşamamış dedi o kafamı karıştırdı.Canım ben hani doktor vermiştir diye dedim. Sütüm yetiyor mu yetmiyor mu kaygısını hiç yaşamadım sütüm bol olduğundan değil inanki sadece 2. De boldu çünkü maşallah çok iyi emerdi emdikçe de artardı. Sen de yapma bunu ağlaması gazdan olabilir mesela neden doymadığından diye düşünüyorsun. Ben sabah okula giderken sağardım 30 ml bile çıkmazdı çoğu zaman. Bol bol emzir, fırsat bulursan uyu ve bol su iç inşallah düzene girecek
Ulaşır bence ya benimkiler almıştı ilk hafta ama zaten üçü de 3 kilonun altında doğdu. Kızım 2 kilo 350 gr doğdu düşün. Zayıf doğanlar daha çabuk alıyor kilo sizin de normal bence.Asm de hemşire doğum kilosuna ulaşamamış dedi o kafamı karıştırdı.
Tombik doğduğu için hastaneden çıkarken 425 gram verip çıkmıştı. Daha 200 gramı geri aldı iki haftada.Bazıları haftada 400 gram alıyor diyor doğru mu o kadar hızlı kilo alımı oluyor mu?
Hemşire bir ay içinde doğduğu kiloya ulaşamazsa çocuk doktoru baksın dedi.
Canım benimki de az alıyordu kiloyuAsm de hemşire doğum kilosuna ulaşamamış dedi o kafamı karıştırdı.
Tombik doğduğu için hastaneden çıkarken 425 gram verip çıkmıştı. Daha 200 gramı geri aldı iki haftada.Bazıları haftada 400 gram alıyor diyor doğru mu o kadar hızlı kilo alımı oluyor mu?
Hemşire bir ay içinde doğduğu kiloya ulaşamazsa çocuk doktoru baksın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?