- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
Ben depresyondayım çıkamıyorum ordan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben depresyondayım çıkamıyorum ordan
Eşin uzakta diye miBen depresyondayım çıkamıyorum ordan
Coco degil ya çocugum u cocoom olarak yazdimİyi yapmışsın israfa bende çok karşıyım.
Üstelik yemek yapmak zaman alan bir olay zaten yemeği değil sadece emeği zamanı da çöpe atıyorsun. Bugün ispanağı yıkayıp toprağını akıtana kadar ne çektim karbonatı ayrı sirkesi ayrı ✌pişince de bişey çıksa ya azcık avuç içi kadar çıkıyor.
Kız ıspanak da demir etde demir bende kıyma çıkarmadım yarın için bakalım. Basmati hani bir kez almıştım ya bir daha almadım da yemedim de tadı kötüydü ya yavan yavan. Ev ahalisine klasik baldo osmancık vs yerli pirinç alıp kendim yemiyorum. Ama yarın öğlene oğlana yedirebilmek için belli pirinç koymam gerekebilir.
Yurt dışı ddia dan başka var mıydı ki onu da püskürttük zaten ✌
Coco ne kız Hindistan cevizi mi Karya?
En iyisi yapıp kötü olacağına yapma cool olBenım annem de öyle
Sebzesını alan geliyor turşu kuruver diye
Tekme tokat dediğin turşuyuda biliyorum onu da yapıyor annem
Becerikli insanın hali başka valla
Evet benım gelinde bana der kesın
Ay ben geline turşu recel filan yapmam valla
Alsın yesin
Kız senin bu kısaltmaların yok mu beni benden alıyorben kaç kere kontrol ediyorum eksik harf yanlış harf imla hatası bla bla var mı diyeCoco degil ya çocugum u cocoom olarak yazdim
İstavrit önceden bizde çok tutardık hatta benım de böyle inci gibi dizdiğim bir fotom var
Yağda kızartma oldugu için eşim yemiyor
Artık büyük balık tutuyor dalıp
Onu yıyoruz
Bugun eve gittik. Mitfagi yikayip yerlestirelim die. Ne yikamasi ben sag taraf bittiginde bittim ki ortuyu actik direk koyduk yikamada yok
O ev yerlesmez arkadaslar bende huni takarim
Okdr agrim oldu ki arabada yatarak dondum. Sicmis durumdayim afedersiniz. Bebegin esyalarini nasil hazirlicam kendimi nasil hasirlicam
Herseyin hazir olmasi en iyi ay sonu. 35+0 oluyorum ben. 36. Haftada anca cocogun kiyafetleri ben hereey hasir olucwk
Nankorluk etmek istemiyorum simariklikta ama cok uzuluyorum ya spora gidemiorum biralarda kaldim evi asla toplayamaywcagim bilmiorum allah gunah yazmasin ama moralim cok bozuk
Balım iyi kötü demeyip bir kadın alacan mecbur eşin anladığım kadarıyla becerikli değil öyleBugun eve gittik. Mitfagi yikayip yerlestirelim die. Ne yikamasi ben sag taraf bittiginde bittim ki ortuyu actik direk koyduk yikamada yok
O ev yerlesmez arkadaslar bende huni takarim
Okdr agrim oldu ki arabada yatarak dondum. Sicmis durumdayim afedersiniz. Bebegin esyalarini nasil hazirlicam kendimi nasil hasirlicam
Herseyin hazir olmasi en iyi ay sonu. 35+0 oluyorum ben. 36. Haftada anca cocogun kiyafetleri ben hereey hasir olucwk
Nankorluk etmek istemiyorum simariklikta ama cok uzuluyorum ya spora gidemiorum biralarda kaldim evi asla toplayamaywcagim bilmiorum allah gunah yazmasin ama moralim cok bozuk
Eşim yok annem yok ...Eşin uzakta diye mi
Çok haklısın bence çok geçerli bir neden depresyon için
İlerisi güzel olacak diye düşün belki ferahlar yüreğin
Seni çok iyi anlıyorum asla bitmeyecek gibi oluyor ama biter yavaş yavaş biter ben evime ilk döndüğüm gün pis tozlu nevresimde yatmak zorunda kaldım çünkü mutfağa dalıp nevresime girişmeyi unuttuk mesela. Parça parça bir şekilde hallolur canından değerli değil ya az pis olsun
Once annemi yedin teledonda yetmedi esimi yedimBalım iyi kötü demeyip bir kadın alacan mecbur eşin anladığım kadarıyla becerikli değil öyle
İnşaat pisliği öyle kolay temizlenen bir şey değil zaten
Ya çocugun her şeyi tam zaten ay başı sonu deme yazlığa götür gerekirse yıka ütüle hastane çantan hazır olsun gerisi önemli değil.
Gerçi o da önemli değil çıplak kalacak hali yok ya zaten acıbademe geçtin onlar hastane çıkışı da giydiriyormuş
Ben senin 40-41 göreceğine inanıyorum.
Olmadı en erken 38 de doktor kilosu yüksek gelişimi tamam diyebilir
Yorma kendini haftan önde bize göre.
Ya boşver Allah başka dert vermesinOnce annemi yedin teledonda yetmedi esimi yedim
Simarikmisim bla bla
Anlatamadim ben kimseye derdimi. Hatta dediki git kk yaz onlar anlar seni
Asla belami aramiyorum. Cok sukur bin sukur hersey ev daha iyi olsun die vs. AMA bgn 31+5 im.
Yatak odasi bu hafta bitio salonu Allah bilir.. dolaplar min ay basi gelio cnku adamin eli doluomus imalatcinin..
Evi ben panetlemedigim icin ne nerde bilmedigim gibi bgn mutfagi yapim dedim iki egildim kalktim asiri yoruldum
En erken ay basi girebiliorum ciddi anlamda eve. 35+0 demek
İcime sinen bisekilde anca ozmn yerlesebiliorum (o da herseyi yikamadan. Artik ole bi gucum yok)
Ama bebek esyalarini yerlestir bavul yap fln ozmni buluo
Oysaki ben biraz kendi halime cekilmek istiorum evde olmak spora gitmek nebilym hersey duzel icinde olsun dedikce habire ertelenio
Ve esimin bk yemesinden oldu. Yapariz yapariz dedi agustosun ortasinda basladi o da olsun bu da olsun is cikardi geldigimiz nokta bu..
Agladigimda da sen simariksin solesin bolesin dio. Dedim insallah paralel evrende sen hamilesindir die sigarayi ben iciorumdur bole karsinda
Abartiyomuyum ya cidden anlamiyorum abartiyomuyum belami mi ariyorum. Tek hamile ben miymisim bidi bidi. Ende ilk defa hamile kaliorum yani ne var uf icimi doktum
Teşekkür ederim, öyle bir şeyler oldu. Değişiklik iyidir.Mavi Mucize boncuğum nick değişmiş hayırlı olsun.
Mücizem yargı nasıl gitti?
Yeğenim aradı görüntülü uzun konuştu baya son bir saat açıktı ama bişey anlamadım
Bu sezon yargıdan daha bişey anlayamadım
Sen naptın ütü yemek yaparken yine tekrar izleyip altını çiziyor musun?
İyi olmana sevindimTeşekkür ederim, öyle bir şeyler oldu. Değişiklik iyidir.
Dizi izlerken altını çizmiyorum kız, onu Fransız ve İspanyol yazarların kitaplarını okurken yapıyorum. Karakterler çok oluyor, isimleri karıştırmamak için yanımda biyografi defteri oluyor. bu kimdi yav diye düşününce bakıyorum oradan.
Yargıyı izleyen de, son yarım saat bakan da aynı durumda zaten, bencil Ceylin'in sadece kendisi acı çekiyormuş gibi herkesi aşağılayıp hiçe saydığı bir bölümdü. Sezon başından beri bölüm bence tam oturmadı. İkinci sezon gibi başladılar, gene herkesten şüphelenerek bir çok detay verdiler ama o zamanlar hiç aklımıza gelmeyen kişiler katillerdi.
Ayrıca artık geriye dönük yayınları izleyemiyorum, Tivibu denen nalet şeye bi dünya para ödüyoruz ama şifremizi kabul etmiyor.
Sormamışsın ama iyiyim ayrıca:)
Sen nasılsın?
Ya evet herkes değişiklik yapmış hiçkimseyi tanımıyorum doğru düzgünİyi olmana sevindim
Bende iyiyim şükür
Yok muydun bir süredir ben mi çok aktif değildim
Nicki değiştiğini bile çok sonra farkettim
Gerçi tanıdığım çok kişi nicki değişmiş
Kimi siteye ara vermiş kimi gelmiş filan
Annenle tartışma sebebi neydiEşim yok annem yok ...
annemle tartıştık çekti gitti gitmesine sebep birşey de yapmadım gitmeye dünden razıymış....
Kuru olmuyor muAaa o da çok iyiymiş ben airfryera atıp da yapıyorum, eşim sevmiyor öyle ama ben yiyorum
O kadar saçma ki aslındaAnnenle tartışma sebebi neydi
Anneler anlayacağı yerde hamileyken bizden daha hamile oluyorlar