Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalan yemekleri dayadim desem. İpanak normalde pirincli (basmati) kiymali olmasi lwzim da ben kiyma koymayi unuttum caktirma. Esim ispanak yedi
Sebze corbasi vardi etli biber dolma yesilmercimek herkes kafasina gore yedi hem yemekler cop olmadi hemde doyduk ii oldu
Aa ben seni anneler grubunda yurtdisi saniyodum biliomusun. Bugun farkettim tr de oldugunu
Abov bebege kirli sepeti almadim ben. Bak smdi kirli sepeti dedin hemen cikip kirli sepeti bakayim cocoma
Ya kıyamam ahhajahajOğlum da bugün az izledi güzelmiş anne diyor tosbadizide kız evlat daha iyi muhabbeti oldu doğru mu anne diyor?
Ooo buzluğa atarsın bol bol yersiniz.
Nasıl tuttunuz ya çok heycanlı ekşınlı varsa foto bekleriz ✌
Aslında çok güzel bakar abisi zaten uzun süreli asla bırakmam ama dalmış işte çizgi filme. Kv banyo yapıyormuş o ara bebek arabası da çamur olmuş bahçe sularken oturtmak istemedim içine . Merdivene korkuluk taktık aslında ama kv ye bırakıcam diye kitlememiştim son dk tekrar içeri girmeyince olanlar oldu neyse bana da ders oldu işte.. kek yaptım şimdi oğlum gelmeden hazır olur. Kıyma çıkardım patates oturtma yapıcam. Çorba ve kabak yemeği de var az az yeterli olur sanırım.Ayyy mikan küçük kızı emanet etme bir daha kimseye.
Anlat anlat
MakarnaOff evden hızlıca çıktım buzluktan bir şeyler çıkaracaktım unuttum bugün nikaha katılıcam eve gidene kadar akşam olur yemek ne yapıcam şimdi beenn helppppp
Anası nerden bilsin sanki kızı var işteYok yok vatanımızdayım ve ben de kirli sepeti almadım hof bulursan güzel atsana sevabına
Ya kıyamam ahhajahaj
Çok seviyorum gerçekten balığa çıkmayı ben heyecanlandıkça bebito içerden heyecan patlaması yaşıyor
2.5 hafta sonraAslında çok güzel bakar abisi zaten uzun süreli asla bırakmam ama dalmış işte çizgi filme. Kv banyo yapıyormuş o ara bebek arabası da çamur olmuş bahçe sularken oturtmak istemedim içine . Merdivene korkuluk taktık aslında ama kv ye bırakıcam diye kitlememiştim son dk tekrar içeri girmeyince olanlar oldu neyse bana da ders oldu işte.. kek yaptım şimdi oğlum gelmeden hazır olur. Kıyma çıkardım patates oturtma yapıcam. Çorba ve kabak yemeği de var az az yeterli olur sanırım.
Senin doğum izni ne zaman başlıyor ?
Diyet yapıyor musun?Off evden hızlıca çıktım buzluktan bir şeyler çıkaracaktım unuttum bugün nikaha katılıcam eve gidene kadar akşam olur yemek ne yapıcam şimdi beenn helppppp
Urfa usulü mahluta çorbası diye geçiyor. Mercimek çorbasının bol sarımsaklı bol ekşili bi versiyonuAnası nerden bilsin sanki kızı var işte
Foto çok hoş
2.5 hafta sonra
Valla helal mikanım üç çocuk daha nolsun
Menü efsane bu arada
Çorba ne çorbası?
Makarna
Diyet yapıyor musun?
Diyet değilse kolay her şey
Yufkadan şipşak gözleme filan çay kahvaltı
Köz patlıcanlı meze salata filan ya da köz patlıcanı unlu kızartma
Yok kız daha 10 haftam var.Urfa usulü mahluta çorbası diye geçiyor. Mercimek çorbasının bol sarımsaklı bol ekşili bi versiyonu
Az kalmış sudem 37 mi oluyor 32 mi ?
Ayy ton balık yasak gerçi ton balıklı mısırlı salata diycektim de o da olmazof eveet
Yok diyet yapmıyorum tam anlamıyla makarna yanına da ıvır zıvır bir şeyler halledeyim en iyisi
Ben yaptım valla gel ben yaparım sanaYok kız daha 10 haftam var.
Yaa senin yöresel çorbalar beni benden alıyor.
KV mi pişirdi sen mi?
Ayy şöyle değişik değişik yemekler olsa da tatsam ya
Yemek yemeyi özlemişim
Kız 32Ben yaptım valla gel ben yaparım sana
32 de mi izne ayrılacaksın ? Tek tek sordurma sudem plan ne anlat işte
Yaşı var dimi biraz sudemBenim annem biraz kendine müslüman
Salça filan yapar ama göndermez
Yaza doğru baktı turşular filan bozulacak çöpe atmamak için yollar otobüse para öder yollar
Ben getirip burda çöpe atarım
Vicdan mastürbasyonu yapıyor güya çöpe atmadı
Turşu eylül ekim de yapılır.
Yollanacak ise bu aylarda yollanır kış boyu yenir o yemez yedirmez dökmemek için yollar adı eşya yolladım bir sürü tantana
KV erişte yaptı, menemen yaptı, sos yaptı. O da öyle reçel meçel anlamaz bu üçü sadece.
Bir de sağolsun tarhanayı güzel yapar geçen seneden tarhanam var çok güzel. Bir de mor reyhanımı kurutur.
Annemin evlat çok
Kv de evlat yok pek. Biri yanında diğer gelinle küs. Getirirse bir ben zaten beraber yaşıycaz.
Annemgil bahçeli ev aslında küçük yer toplu alınabilir aslında bir çok şey de ben sallamıyorum.
İstavrit önceden bizde çok tutardık hatta benım de böyle inci gibi dizdiğim bir fotom varof eveet
Yok diyet yapmıyorum tam anlamıyla makarna yanına da ıvır zıvır bir şeyler halledeyim en iyisi
Annemin yaşı var.Yaşı var dimi biraz sudem
Kayınvaliden reçeli niye bilmiyor ki
Tarhanadan daha kolayyada erişteden
İkisi çok zor geliyor bana
Ben çok şanslıyım o konuda
Annem kayınvalidem görümcemler
Ne yaparlarsa bana da yaparlar
Annem görümcemler verıyor bana dıye onları da ayırmaz
Bana ne yaparsa mutlaka onlara da koyar
Yedirsin içirsin çok sever
Nasıl onun kızıyım şaşırıyorum
Galiba ben babamın kızıyım
Oda tembel benım gibi
Olursa yer olmazsa alır marketten
Anneme çeksem şişman olurdum kesin
Turşuyu herkes yapamıyor gercektenAnnemin yaşı var.
Evlat çok güya birimize yapınca ayırt etmiş gibi düşünüyor da salla ya.
Küçük abimle yaşıyor.
Büyük abimin bahçesine evine bakıyor bir lokma yemeğini bir bardak çayını içemiyor.
Annem aşırı cimri benim ya. Evladından bile esirger o derece.
KV tatlı ile pek arası yok biraz ondan.
Ekmek çok sever sadece. Onun dışında kek vs hiç bir şey yapmaz. Sütlaç yapsa yiyemezsin aşırı şekersiz yapar tatlı yapmasın yani yapsa asla yenmez
KV hazırcı ya evde yapmayı sevmez salça reçel hazır alır hep bir ara turşuyu da hazır alıyordu.
Öyle hamarat değil turşuyu da pek güzel yapamaz bana gelince 10 kilo yapacakmış kötü yaparsa kim yiyecek
Ayy bir kv vakası dahaTurşuyu herkes yapamıyor gercekten
Çok riskli yumuşuyor hemen
Ben denemiş hüsrana uğramıştım
Tavuk bulursan ona dökersin olmazsa
Bazı insanlarda çok şeker koyuyor ama oda yenmiyor
Kayınvalidem misal reçellere acayıp şeker koyar sanki küp şeker yiyormuş tadı gelir hiç meyvenın tadını alamazsın
Bende aşure yapmıştım annemlerde
Yengemlere de vermiştim
Kadın diyor ki biz şeker hastasıyız çok iyi geldi şekeri yoktu
Ben de diğer insanlara göre az şekerli yaparım hep
Benım annem de öyleAyy bir kv vakası daha
Senin gelin de sana der kesin şekersiz yapıyor diye
Turşu annem, ablam, yeğenimin hanımı güzel yapar
Hatta karnabahar, mor lahana , havuç ile yapıyorlar yeme yanında yat kütür kütür öyle lezzetli oluyor ki anlatamam
Kornişonu da sıcak suyla küçük kavanoza kurar ablam yine kütür kütür.
Bir de tekme tokat turşusu yapar ablam girip çıkıp turşuyu sallıyor sağa sola onlar tekme tokat oluyor