- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
Kızlar iyi akşamlar bugünüm biraz yoğun ve karışık geçti yazamadım yeni öğretim yılımız hayırlı olsun hepimize
Sabah sekiz buçukta okuldaydık ilk gün diye bende görmek gitmek istedim ama malesef kapıya kadar anca gidebildim ne içeri aldılar ne dışarıdan görebildim oğlumu, neyse dönerken sağlık ocağına uğradık tahlil yaptırdım eve dönerken markete uğradık birşeyler aldık simit aldık eve geldik kahvaltı ettik
Öyle yoruldum ki erken uyanmaya alışıkta olmayınca saat 12 de uyudum tekrar
Bir buçukta eşim gitti şehir dışına yola çıktı iş için
Bende yarı uyur yarı uyanık baş ağrısıyla yattım biraz daha
Okul Servisini çözemedik geç kalmışız biraz beklemeye aldılar bizi o yüzden okula oğlumu almaya bugün ben gittim
Üçe doğru evden çıktım dörtte eve vardık anca
Eve gelince yapamadığım işleri yaptım çamaşır makinesini açtım mutfağı topladım temizledim evi süpürdüm
Banyoya girdim pedikür randevum vardı 5 buçukta koştur koştur oraya gittim
Pedikür yaptırıp ellerime de oje sürdürdüm İyi geldi valla kuş gibi oldum
Yaklaşık yarım saat kırk dakika olmuştur eve geleli uzandım dinleniyorum
Sabah sekiz buçukta okuldaydık ilk gün diye bende görmek gitmek istedim ama malesef kapıya kadar anca gidebildim ne içeri aldılar ne dışarıdan görebildim oğlumu, neyse dönerken sağlık ocağına uğradık tahlil yaptırdım eve dönerken markete uğradık birşeyler aldık simit aldık eve geldik kahvaltı ettik
Öyle yoruldum ki erken uyanmaya alışıkta olmayınca saat 12 de uyudum tekrar
Bir buçukta eşim gitti şehir dışına yola çıktı iş için
Bende yarı uyur yarı uyanık baş ağrısıyla yattım biraz daha
Okul Servisini çözemedik geç kalmışız biraz beklemeye aldılar bizi o yüzden okula oğlumu almaya bugün ben gittim
Üçe doğru evden çıktım dörtte eve vardık anca
Eve gelince yapamadığım işleri yaptım çamaşır makinesini açtım mutfağı topladım temizledim evi süpürdüm
Banyoya girdim pedikür randevum vardı 5 buçukta koştur koştur oraya gittim
Pedikür yaptırıp ellerime de oje sürdürdüm İyi geldi valla kuş gibi oldum
Yaklaşık yarım saat kırk dakika olmuştur eve geleli uzandım dinleniyorum