- 19 Şubat 2021
- 4.647
- 11.093
- 38
Yemek ne yapacaksınEv merkezi yerde her yer bakkal çakkal zincir market. Alır ya da alıdırırım bugün.
Ne okuyorsun?
Anne bebek kitabı mı?
Benim canım da bişey istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek ne yapacaksınEv merkezi yerde her yer bakkal çakkal zincir market. Alır ya da alıdırırım bugün.
Ne okuyorsun?
Anne bebek kitabı mı?
Bugün şanslı günüm ✌Yemek ne yapacaksın
Benim canım da bişey istemiyor
Afiyet olsun menün çok güzelBugün şanslı günüm ✌
Dünden kıymalı türlü var çok güzel olmuştu dinlendi şimdi daha da lezzetlenmiştir.
Pilavı da bilerek iki günlük yaptım eşimle oğlumun ne kadar yediğini ezberledim artık.
Domates çorbası da var.
Belki salata cacık eklerim yanına.
Ayran fanta var zaten evde.
Hamburger yap.
Pizza yap.
Lahmacun yap.
İskender yap.
Ben olsam pazara şöyle gözleme poğaça filan
Ben yiyemiyorum sen ye
Gerçi sabah miss gibi simit yemişsin
Bende kahve keyfi yaptım valla yanında çiğ badem ohh miss ✌Afiyet olsun menün çok güzel
Bu dediklerini yapacak hatun kişisi nerdeeee
Kahve yaptım içiyorum
Mercimek çorbası ve et yapacam
Yeter herhalde
Evet evet.uyku ve Guvenli baglanma ile ilgiliEv merkezi yerde her yer bakkal çakkal zincir market. Alır ya da alıdırırım bugün.
Ne okuyorsun?
Anne bebek kitabı mı?
Pirzola çıkardımBende kahve keyfi yaptım valla yanında çiğ badem ohh miss ✌
Senin menüde süper
Eti nasıl yapıyorsun?
Bende yarın çıtır tavuk tarzı değişik bir şey düşünüyorum.
İkoşun mutfağında gördüm. Up uzun zamandır tavuk yemiyorum ama tarif hoşuma gitti.
Bak şu kızPirzola çıkardım
Izgarada yaptım
Marketten kanat alıp soslu yapayım dedim oğlum çok seviyor öyle
Kalmamış kanat
Tarif nasıl atar mısın?
Ay bende ekledim. Ne guzel seyler var ama hepsi asiri kalorili suan yiemeyiz hamile olmayi sevenlerin kafasini anlamadim ben ya. Hersey yasak hersey kisitli. Nesi guzel bununBak şu kız
Sondan ikinci tarif
Pandemide keşfettim bu kızı tarifleri hoşuma gidiyor.
Ekmeğini leopar kurabiyesini filan yapmıştım çok güzel tutmuştu. Tarif denedi mesela beğenmedi ise yazıyor
Eki Görüntüle 3292477
Ben bu tarifi pilav yanına düşünüyorum ama çok mu kuru olur.
Hem fırında yağlı olmaz.
Evdekilere dedim ister lavaş ile yapayım ister pilavla nasıl isterseniz.
O yiyip yiyip 30 kilo alanlardır seven.Ay bende ekledim. Ne guzel seyler var ama hepsi asiri kalorili suan yiemeyiz hamile olmayi sevenlerin kafasini anlamadim ben ya. Hersey yasak hersey kisitli. Nesi guzel bunun
Tamam ben de takipteyim artik. Benim de favorim masmavi3mutfakta. Esim tatli cok sevio. Hep onun keklerini vs yapiorum. Hepsi tam tarif cuk oluyor aklinda olsun bak. Youtube kanali varO yiyip yiyip 30 kilo alanlardır seven.
İkoş salata da çok yapıyor.
Kıvırcık çok tatlı bir kız.
Bazen kilo alıp ara ara diyet yapıyor o dönem paso salata tarifi araştırıp dener.
Çok seviyorum bu kızı.
Çok yemek sayfası takip ettim sonra hepsini bıraktım.
Bir nermin kaldı bir bu.
Bir de bu kız mantar ve tavuk çok seviyor sürekli mantarlı tarif yapar.
Ben de bakarım tariflerıne artıkO yiyip yiyip 30 kilo alanlardır seven.
İkoş salata da çok yapıyor.
Kıvırcık çok tatlı bir kız.
Bazen kilo alıp ara ara diyet yapıyor o dönem paso salata tarifi araştırıp dener.
Çok seviyorum bu kızı.
Çok yemek sayfası takip ettim sonra hepsini bıraktım.
Bir nermin kaldı bir bu.
Bir de bu kız mantar ve tavuk çok seviyor sürekli mantarlı tarif yapar.
O kadını da biliyorum. 3tane büyük kızı var. Gösterişten uzak sade bir kadın.Tamam ben de takipteyim artik. Benim de favorim masmavi3mutfakta. Esim tatli cok sevio. Hep onun keklerini vs yapiorum. Hepsi tam tarif cuk oluyor aklinda olsun bak. Youtube kanali var
Rutinın bozuldu ve eşini gerçekten çok seviyorsun özledin. Arpacıktan dolayı kendini çirkin hissediyorsun ama geçici emin ol. Dönemsel bunlar. Yanağımda apse vardı dişten yumurta kadardı o kadar utanıyor kendimi öyle kötü hissediyordum ki geçti gitti ünv zamanı idi hiç unutmam kafamı kaldırmak istemiyordum sen Allah'tan evdesinBen de bakarım tariflerıne artık
Farklı şeyler güzel geliyor hep aynı yemeklerden sıkılıyor insan
Kitap okudum biraz
Şimdi niyet ettim uyumaya
Allah ım nolur uyuyabıleyim artık doğru dürüst
Ben kendimi şu sıralar acayip kaygılı hissediyorum
Sanki boğazımı sıkıyor birileri
Bir yanım kimseyi görmek istemiyor diğer yanım bir düğün olsa da gitsek diyor
Öyle karışık saçma durumdayım
Dncjfjf evet premiumO kadını da biliyorum. 3tane büyük kızı var. Gösterişten uzak sade bir kadın.
Bir dönem ona da bakmıştım.
Nerminin tarifleri de tam tutar bak eli de lezzetli ama anadolu yemekleri yöresel ve poğaça kek baklava kurabiye tarzı öok çok yapar frapan şeyler yapmaz. Yozgatlı oda. Sadece bazen bardakları fazla büyük oluyor ona iyi bakmak lazım 4 çocuğu var evde 6 kişiler halıyle porsiyonları daha büyük oluyor onun. Su bardağı mesela biz 200 ml kullanıyorsak o daha büyük kullanıyor hamur işinde.
İkoş kendi kocası bir de kızı var bizler gibi küçük çekirdek aile. Daha modern atıştırmalık tarzı restoran tarzı şeyler de yapabiliyor. Bir de reklam zart zurt para peşinde paylaşım peşinde değil o yönünü seviyorum.
Masmavi yi ben neden bıraktım you tube videoları arasında aşırı reklam var diye sen premium mu kullanıyorsun
Rutinın bozuldu ve eşini gerçekten çok seviyorsun özledin. Arpacıktan dolayı kendini çirkin hissediyorsun ama geçici emin ol. Dönemsel bunlar. Yanağımda apse vardı dişten yumurta kadardı o kadar utanıyor kendimi öyle kötü hissediyordum ki geçti gitti ünv zamanı idi hiç unutmam kafamı kaldırmak istemiyordum sen Allah'tan evdesin
Eşin ne zaman gelecek?
Aha çok mu bir şeyler izliyorsun. Ben KK dan çıkamıyorum.Dncjfjf evet premium
Belki de hersey üst üste geldiO kadını da biliyorum. 3tane büyük kızı var. Gösterişten uzak sade bir kadın.
Bir dönem ona da bakmıştım.
Nerminin tarifleri de tam tutar bak eli de lezzetli ama anadolu yemekleri yöresel ve poğaça kek baklava kurabiye tarzı öok çok yapar frapan şeyler yapmaz. Yozgatlı oda. Sadece bazen bardakları fazla büyük oluyor ona iyi bakmak lazım 4 çocuğu var evde 6 kişiler halıyle porsiyonları daha büyük oluyor onun. Su bardağı mesela biz 200 ml kullanıyorsak o daha büyük kullanıyor hamur işinde.
İkoş kendi kocası bir de kızı var bizler gibi küçük çekirdek aile. Daha modern atıştırmalık tarzı restoran tarzı şeyler de yapabiliyor. Bir de reklam zart zurt para peşinde paylaşım peşinde değil o yönünü seviyorum.
Masmavi yi ben neden bıraktım you tube videoları arasında aşırı reklam var diye sen premium mu kullanıyorsun
Rutinın bozuldu ve eşini gerçekten çok seviyorsun özledin. Arpacıktan dolayı kendini çirkin hissediyorsun ama geçici emin ol. Dönemsel bunlar. Yanağımda apse vardı dişten yumurta kadardı o kadar utanıyor kendimi öyle kötü hissediyordum ki geçti gitti ünv zamanı idi hiç unutmam kafamı kaldırmak istemiyordum sen Allah'tan evdesin
Eşin ne zaman gelecek?
Bende de premium var youtube daAha çok mu bir şeyler izliyorsun. Ben KK dan çıkamıyorum.
Ya da insta vakit kalırsa
You tube en son tülay kök ya da beyhan için girmişimdir
Sen ne gibi ayrıcalıklarını kullanıyorsun?
Hepsi burada ya premium oldum dün daha bir şey almadım girmedim bile bugün
İnsta hesabım fason yemek tarifi estetik doktoru bebek eşyası vs için bir kaç takip ettiğim şey var.Bende de premium var youtube da
Hiç reklam izlememek büyük lüks
İnsta face hiç biri yok bendegerekte dıymuyorum
Burası yetıyor demek ki
Telimde de uzun süre yazmayan yada ben yazınca yazanları siliyorum
Az insan çok huzur diyorum
GünaydınGünaydın kızlar
Uyandım oğluma kahvaltı hazırladım
Onu okula bıraktım
Kk okuyorum yatıyorum simit alayım dedim sonra canım istemedı
Canım isterse bişeyler hazırlayacağım kahvaltıya
İstemezse temizlik işine gireyim diyorum
Sizler nasılsınız
Var mı güzel şeyler bende bakayımİnsta hesabım fason yemek tarifi estetik doktoru bebek eşyası vs için bir kaç takip ettiğim şey var.
Face benim de yok.
Aynen KK yetiyor genelde.
Bazen whatsapa bakmayı unutuyorum
Günaydın
N11 kupon batağına düştüm
Kara batak ya girince çıkamıyorumVar mı güzel şeyler bende bakayım