Hayır köfteye zaten soğan var.Köfte harcına soğan rendeliyom canım
Ben
Eklen lenmiyor canım bende köfte harcı sandimHayır köfteye zaten soğan var.
Diğer garnitürlere sordum eklenmiyor diye hatırlıyorum.
Oh çok iyi yapmış geç bile kaldınız son bir senedir doz artarak bizimkine iş yaptırma başaralı gidiyor artık üflemeden yapıyor alıştı ve hevesli geçenlerde bana diyor ki anne baba ocak kullanmayı yemek yapmayı da öğret ileride zorluk çekmeyeyimValla okudukça ben rahatladım miss gibi olmuştur her yer. Ne güzel pisletilir o ev şimdi.
Ama bence yorma kendini zaten hamileliğin zor geçiyor. Az kaldı son aylarımız. Attıklarına çok sevindim. İnsan acaip huzurlu oluyor.
Benim eşim de dün oğlumun odasına el attı. Eski defter kitaplarını attı. Kalemlik çekmecesini düzenledi. Oğluma odasını süpürttü ilk defa. Sabah çayını ona koydurdu.
Geçmezse git bencede ya da doktoru ara. Ne zaman randevu? Ayrıntılı sonuçlarını gösterdin mi?
Yaa bir de o kalsın istanbul da ben oğlumla giderim diyodun. İnsan için alışkanlık bir rutin oluyor.
İzmir köfteyi normal köfte olarak yapıyorum ben yani soğanlı maydanozlu falan ekmek yerine galeta unu koyuyorum daha güzel oluyor gerisi aynı zatenMenım harika canım.
Almancılara böyle yemek yaparsan gitmez tabi.
Az brokoli mrokoli yapta kaçsınlar
S sarahconnor benim dünkü menü bugüne kaldı. Dün hem dışardan yediler hemde akşam çat kapı misafir olunca menü değişti.
İnşallah bugün sekteye uğramaz.
Kızlar fırında köfteye patates vs harcına da soğan konuyor mu?
Sadece patates, yeşil biber, domates mi?
He yok yok, patates biber domates sadeceHayır köfteye zaten soğan var.
Diğer garnitürlere sordum eklenmiyor diye hatırlıyorum.
Süt kabız yapıyor bilgin olsun.sudem34 demin cevaplamayı unuttum çocuklara dalınca hala gazım bitmemiş pil bitti gerçi acıdan dolayı da sabahtan beride yavaş yavaş birşeyler yaptım
Yatak odasının tozunu aldım yine akşamdan sabaha tozlanmış şaka gibi
Nevresimlerimi düzenledim yukarı sürekli çıkamıyorum dolabın üst rafındalardı aşağıya aldım onları
Yatak örtüsünü değiştirdim makineye attım yenisini serdim
Beyazları makineye attım az önce bittiler baktım kısada bazı lekeler çıkmamış ön yıkamalıya tekrar attım
Çocuklara yemekti kahvaltıydı standart zaten ekstradan küçük oğlumu yıkadım
Kendi gevrek dışında küçük tost ekmeğine kaşar koydum mikroda ısıttım onu yedim ondan başka henüz birşey yemedim gidip gelip süt içiyorum yudum yudum geçmiyor midemin acısı
Yumurta haşladım Bi tane yiyebilirsem onu yerim
Yatıp yuvarlanıyorum kalkıyorum iki iş yapıyorum yatıyorum yine
Her sabah kahvaltıda 2 yumurta ve iki dilim peynir zorunlu zaten.Diyettekiler size bir öneri
Diyet yaparken çok yerdim
haşlanmış yumurta yoğurt az tuz nane ve pul biber
Yağ yaktırıyor kalorisi az ve çok tok tutuyor
Ders konusunda tartışıyolar çocuga baskı yapıyor sürekliValla okudukça ben rahatladım miss gibi olmuştur her yer. Ne güzel pisletilir o ev şimdi.
Ama bence yorma kendini zaten hamileliğin zor geçiyor. Az kaldı son aylarımız. Attıklarına çok sevindim. İnsan acaip huzurlu oluyor.
Benim eşim de dün oğlumun odasına el attı. Eski defter kitaplarını attı. Kalemlik çekmecesini düzenledi. Oğluma odasını süpürttü ilk defa. Sabah çayını ona koydurdu.
Geçmezse git bencede ya da doktoru ara. Ne zaman randevu? Ayrıntılı sonuçlarını gösterdin mi?
Yaa bir de o kalsın istanbul da ben oğlumla giderim diyodun. İnsan için alışkanlık bir rutin oluyor.
Benim oğlum da babasını dinliyor.Benimle inatlaşıyor. Yatmadan çişini yaptırmak, dişini fırçalatmak hala onlarla uğraşıyorum.Ders konusunda tartışıyolar çocuga baskı yapıyor sürekli
O yüzden o kalsın istemez oğlum
Bu yaz böyle geçsin artık napalım
İnsallah seneye güzel olur
Süt bende tam tersi etki ediyor yada etkisi ol uyor çocukluğumdan beri çok süt tüketirim hamilelikte azalttım içemiyorum. Midem acıyor ya eczacı da söylemiş o dk bir yudum yudum süt içsin diye eşime...Süt kabız yapıyor bilgin olsun.
Bende büyük kutu açınca bitmiyor . Dün biraz fazla içmişim bugün zorladı.
Kefir, ayran, yoğurt en iyisi.
Küçük süt de alıyorum bitirmek zorunda kalmayım diye.
Çamaşır makinen kaç kilo?
Makineye giren halılar kaç m2?
Çok kırışıyor mu?
Ben de yoklukları atıp yenileyeceğim inşallah.
Shaggy tam eziyet. Kurtulcam inşallah.
Herkesle kahvaltı edince normal yiyorum yumurta bazen canım istemiyor kokusundan kaynaklı yumurta yerine bazen et proteine yükleniyorum kaşar ve peynire yükleniyorum kalsiyum içinde birşeyden eksik kalmıyor vucudum ya o konuda endişeli değilim yavrumHer sabah kahvaltıda 2 yumurta ve iki dilim peynir zorunlu zaten.
Sende yemeye zorla kendini bence ye.
Hep tost ekmek yeme.
Allah yardımcın olsun bacımBenim oğlum da babasını dinliyor.Benimle inatlaşıyor. Yatmadan çişini yaptırmak, dişini fırçalatmak hala onlarla uğraşıyorum.
Tırnaklarını nazlana nazlana kesiyor.
Eşim interneti kıstı.
500 lü puzzle vardı vardı evde boş çıkaralım dedim yıllar önce almıştık tee.
Neyse oğluma onu şart koştu bitir internet hakkını çoğaltıcam dedi. Eşim de yardım ediyor arada ben uğruyorum odasında ek boş masa vardı oraya kurduk. Hem aile etkinliği gibi bir şey oldu. Ama eşim seviyor baya başından zor kalkıyor
Pc açıkken çocugu tanıyamıyorum. Kabalık odasından göndermeler. Yok efendim ses gidiyor arkadaşlarım duyuyor demeler. Kapı örtmeler.
Pc kapalı ise çocuk yaşam belirtisi veriyor.
Daha bitmemiş test kitapları var. İşe yaramayanları dün attılar. Kalanları bitirecekler daha.
Ah bu babalarDers konusunda tartışıyolar çocuga baskı yapıyor sürekli
O yüzden o kalsın istemez oğlum
Bu yaz böyle geçsin artık napalım
İnsallah seneye güzel olur
Makinelere baktım hep 9-10 kilo yav dedim hangi ara 10 kilo bu kadar moda oldu. Herkes dediğin gibi yolluk yıkıyor sanırım.Süt bende tam tersi etki ediyor yada etkisi ol uyor çocukluğumdan beri çok süt tüketirim hamilelikte azalttım içemiyorum. Midem acıyor ya eczacı da söylemiş o dk bir yudum yudum süt içsin diye eşime...
Çamaşır makinem 10 kg 1200 devir yolluklarımın en büyüğü 3 m bide kare olan var kapı girişinde herhalde oda Bi 3 M kare vardır
Ama tam olarak 4 M kare alıyor makinem salonuma ilk yıkanabilir halı almıştım ben yıkamaktan eskidilero yüzden normal halı aldım onuda yeni yıkamaya verdim ama çabuk kirleniyorlar deli oluyorum dün gece sildim yine takıntılıyım bu konuda sık yıkıyorum, bir sene oldu yolluklarımı değiştireli normal halı vardı hollerde baktım başa çıkamıyorum değiştirdim
Şimdi yalnızca büyük oğlumun odasında ve salonda normal halı var
Geri kalan hepsi yıkananilir halı çok rahatlık ama işte çabuk eskittim ben makineden kaynaklı nasip olursa değiştireceğim çamaşır makinemi beyazları da güzel yıkamıyor
Herkesle kahvaltı edince normal yiyorum yumurta bazen canım istemiyor kokusundan kaynaklı yumurta yerine bazen et proteine yükleniyorum kaşar ve peynire yükleniyorum kalsiyum içinde birşeyden eksik kalmıyor vucudum ya o konuda endişeli değilim yavrum
Tek başıma yiyemiyorum birşey ya hamilelik bile etkilemedi bu durumu öncedende böyleydim
Eşim öyle höt davranıyor o da babasına benziyor git gide.Allah yardımcın olsun bacım
Tırnak, diş fırçalama, yatmadan önce uğraşma bende de mevcut ama bizde sözü dinlenen benim, iyi polis baba kötü polis anne
Ben eşimden daha sinirli ve disiplinli biriyim aslında bana kalsa herşey saatli olacak özellikle uykusu ( Okullar açılınca saatli oluyor allahtan)
Öz bakım için bende kısıtlama cezasını çare buldum
Bi gün çıldırdım ne üstünü değiştiriyor ne diş fırçalıyor ne banyo yapıyor
Aldım karşıma ciddi ciddi tehtit ettim
Dedim bundan sonra öz bakımın kendine ait bir şeyini bile aksatırsan herşeyi kaldırırım. Oyun oynamak için ölüyor yerinden kalkamıyor kendisi için şaka gibi dimi.
Neyse sonra sakinleştim ve öz bakımın önemini anlattım o gün bugündür hiç kokmuyor kendisi
Ama tam olmuş değil işte tırnak ve diş için halaaaa savaşıyoruz
Yalnız pc başındayken kabalaşmasına müsaade etme artık hoş görme yerinde olsam Bi tehtit patlatırım
Yıkama ve kurutma bir arada olanlar güzel değil ablam almıştı ondan 10 kiloydu oda kurutması hem tam kurutmuyor hemde bumburuş yapıyorduMakinelere baktım hep 9-10 kilo yav dedim hangi ara 10 kilo bu kadar moda oldu. Herkes dediğin gibi yolluk yıkıyor sanırım.
Peki 10 u kullanmak zor mu?
Dolmasını beklesen çamaşır kalmaz.
Ekonomi programı mı kullanıyorsun az kirli 3 kilo çamaşır var gibi gibi durumlarda.
Halı yıkamacılarda iyi sövüyordur 10 kilo makine çıkarıp yıkanan halı çıkaranlara.
Halam 15 kilo aldı hem yıkayan hem kurutam beceremedi. Dokunmatik ekrandı bozdu filan su kaçırdı beyni yandı vs.
Senin makinen hangisi?
Eşim öyle höt davranıyor o da babasına benziyor git gide.
Erkek çocuk valla aşırı rahat geçen kamptan geldi zorla banyoya soktuk iki senedir fix gider ve hep banyo yapar zorunlu bu sefer inatlaştı. Dediğin gibi artık büyüdüler camını açmıyor pc nin ısısından oda hamam gibi oluyor terliyor.
Benım ki de istiyor bilgisayar başında geçirsin hepBenim oğlum da babasını dinliyor.Benimle inatlaşıyor. Yatmadan çişini yaptırmak, dişini fırçalatmak hala onlarla uğraşıyorum.
Tırnaklarını nazlana nazlana kesiyor.
Eşim interneti kıstı.
500 lü puzzle vardı vardı evde boş çıkaralım dedim yıllar önce almıştık tee.
Neyse oğluma onu şart koştu bitir internet hakkını çoğaltıcam dedi. Eşim de yardım ediyor arada ben uğruyorum odasında ek boş masa vardı oraya kurduk. Hem aile etkinliği gibi bir şey oldu. Ama eşim seviyor baya başından zor kalkıyor
Pc açıkken çocugu tanıyamıyorum. Kabalık odasından göndermeler. Yok efendim ses gidiyor arkadaşlarım duyuyor demeler. Kapı örtmeler.
Pc kapalı ise çocuk yaşam belirtisi veriyor.
Daha bitmemiş test kitapları var. İşe yaramayanları dün attılar. Kalanları bitirecekler daha.
Mide yanması geçen hafta bende yaşadım havuç, kepekli galeta salatalıksudem34 demin cevaplamayı unuttum çocuklara dalınca hala gazım bitmemiş pil bitti gerçi acıdan dolayı da sabahtan beride yavaş yavaş birşeyler yaptım
Yatak odasının tozunu aldım yine akşamdan sabaha tozlanmış şaka gibi
Nevresimlerimi düzenledim yukarı sürekli çıkamıyorum dolabın üst rafındalardı aşağıya aldım onları
Yatak örtüsünü değiştirdim makineye attım yenisini serdim
Beyazları makineye attım az önce bittiler baktım kısada bazı lekeler çıkmamış ön yıkamalıya tekrar attım
Çocuklara yemekti kahvaltıydı standart zaten ekstradan küçük oğlumu yıkadım
Kendi gevrek dışında küçük tost ekmeğine kaşar koydum mikroda ısıttım onu yedim ondan başka henüz birşey yemedim gidip gelip süt içiyorum yudum yudum geçmiyor midemin acısı
Yumurta haşladım Bi tane yiyebilirsem onu yerim
Yatıp yuvarlanıyorum kalkıyorum iki iş yapıyorum yatıyorum yine
Teşekkür ederim tavsiyelerin için, Hamileyim mide yanması için gaviskon duble işe yarıyor normalde ama reflü tarzında değil bu acı, hiç birşey kesmiyor sadece süt biraz hafifletiyor on dk sonra gene aynı oluyorum şuan cayır cayır yanıyor acıyor tam midemin ortası...Mide yanması geçen hafta bende yaşadım havuç, kepekli galeta salatalık
zencefil çayı ve bende muz çok iş görüyor inşallah geçer tavsiye ederim kahve çay soğan sarımsak baharat yağ hamurişi kesmek gerek.
Gastrit olmasin?Teşekkür ederim tavsiyelerin için, Hamileyim mide yanması için gaviskon duble işe yarıyor normalde ama reflü tarzında değil bu acı, hiç birşey kesmiyor sadece süt biraz hafifletiyor on dk sonra gene aynı oluyorum şuan cayır cayır yanıyor acıyor tam midemin ortası...
Eşim işten gelince acile gideceğiz
İyi yıkamama sorun ya.Yıkama ve kurutma bir arada olanlar güzel değil ablam almıştı ondan 10 kiloydu oda kurutması hem tam kurutmuyor hemde bumburuş yapıyordu
Ben sadece halı değil yorgan battaniye yastıkta yıkıyorum aslında beyazları güzel yıkasa bide eskitme yapmasa kilosundan memnunum
Kısa program nadir kullanıyorum en kısa 15 dk var çamaşır ayarını kendisi yapıyor sadece fazla geldiği zaman tam sıkmıyor mesela yorganla ayrı bir çarşaf attığımda ıslak çıkıyor
Ekonomik olan uzunda çalıştırmak günlük az kirlileri bir saat programı var onda yıkıyorum genelde ön yıkamalı kullanıyorum
Çok beklememe gerek kalmıyor kirli hemen doluyor zaten
İkinizi de dinlemesi güzel.Benım ki de istiyor bilgisayar başında geçirsin hep
Eşim de öyle görünce kızıyor
Ama hiç denizden çıkmasa
Aksama kadae gezse
Dısarda top oynası hiç demez ders çalış diye
Pc başında olunca sanki başka gezegene gitmiş gibi bizi hiç görüp duymuyor diyor
Beni de babasını da dinliyor
Hiç sesini yükseltmez oğlum çok kızarsa oturup ağlar
Özbakım bizde de aynı
Diş fırcala yatağını topla banyoya gir sürekli komut veriyorsun
Tayinin çıktı mı?Mide yanması geçen hafta bende yaşadım havuç, kepekli galeta salatalık
zencefil çayı ve bende muz çok iş görüyor inşallah geçer tavsiye ederim kahve çay soğan sarımsak baharat yağ hamurişi kesmek gerek.
Off yaTeşekkür ederim tavsiyelerin için, Hamileyim mide yanması için gaviskon duble işe yarıyor normalde ama reflü tarzında değil bu acı, hiç birşey kesmiyor sadece süt biraz hafifletiyor on dk sonra gene aynı oluyorum şuan cayır cayır yanıyor acıyor tam midemin ortası...
Eşim işten gelince acile gideceğiz