İki gündür yoktum özetleyeyim size ,
Pazar günü hiç birşey yapmadım yatak toplamak ve yemek yemek dışında
kocam bey evdeydi zaten gecede film izledik iki tane peş peşe sabahladık ... dün kahvaltıdan sonra eşim çıkacaktı işleri vardı ama ben süpürgeyi çıkarınca gidemedi kendini yorma dedi bana, e dedim süpür sil toz al ister istemez yorulacağım, öyle deyince gidemedi aslında
neyse iyide oldu dün öyle güzel temizlik yaptık ki sistematik gittik oda oda temizledik kocam bey süpürdü oğlum toz aldı silinmedik yer bırakmadı
Bende yatak başlıklarını sildim camları sildim yerleri sildim
Bunlardı yaparken halılarıda makineye attım sırayla yıkandılar
Öğleden sonra salona girdik salondaki işler bitmek üzereydi ki kocam beyle kavga ettik ( tamamen hormonsal alınganlıklarım
)
Temizlik kaldı öyle ben dışarı şıktım hava aldım geldim , tabi ben gidince devam etmemiş temizliğe zaten az kalmıştı ben bitirdim ... sonra çocuklara yemek hazırladım küçüğü yedirsin diye kaldırdım uyukluyordu , zaten bozuşuğuz ya bi posta daha tartıştık sonra oturduk konuştuk çözdük
Çözdükten sonra markete gittik akşam saat sekiz oldu bu arada , neyse güzelce alışverişimizi yaptık döndük açız yemek yok kahvaltı edelim dedik poşetlerim yerleştirirken buz dolabının içini temizledik kocam bey onu yaparken ben bi yandan mutfak dolaplarını silmeye başladım , hepsi peş peşe geldi ama var ya göya açız
Tabak çanaklarını düzenledik atılacakları attım aaa bi baktık mutfak mis olmuş oda çıktı aradan
Kahvaltı ettiğimizde saat 10 du
Bi banyo ve balkon kalmıştı geriye dedim Oraları da yarın hallederim . Küçüğü yatırdım kocam bey bi Türk kahvesi yaptı büyük oğlan oyun için kıvrandı derken kahveler bitti kocamla oğlum oyuna daldı..
sıkıldım kalktım banyoya giriştim temizlenmedik yer bırakmadım yeni bir çekmeceli kutu almıştım makinenin üzerine onları yerleştirdim düzenledim makine temizleyici almıştım makineyi çalıştırdım derken beni farkeden kocam bey ve oğlum oyunu bırakıp onlarda başka şey yapmaya başladılar
Saat oldu 1 biz temizlik yapıyoruz hala
Ben banyoyu bitirdim tekrar viledayı temizledim hazırladım salondan silmeye başladım halılar kurumuş onları serip öyle yatayım dedim
Gazımı alamadım onlar bitince balkonu da yıkadım çiçekleri suladım
En son kocam beyin kıyafetini ütüledim bu arada saat 2 buçuk falan
Büyük oğlan yattı ama uyumaz galiba ev ahalisi benden etkilendi ben neyden etkilendim İnan’ın bilmiyorum işin garip yanı her yanım ağrıyor ama enerji bitmiyor uykum hiç yok daha temizleyecek yer olsa yapacağım düşünün eşim korkmaya başladı diyor maşallah mı desem endişelensem mi bilemedim
Neyse ben ütüyü yaparken kocam beyde sağolsun bulaşık makinesini boşalttı son mutfak camı kalmıştı ben uzananadığım için Onuda sildi neskafe yaptı temiz balkonumda gecenin üçünde keyif yaptım
Ben hamileliğimin başından beti temizliğe hasret kalmışım onu anladım kuş gibiyim şuan keyif yapıyorum