Bugün ne yaptım?

Arpacığa sarımsak sür derler senenin birinde bende çıktı ama fena kapandı gözüm ağrısı da cabası neyse sarımsak sürdüm daha çok yanmasıyla uğraştım 😂 geçen sene yine şişti gözüm kaç günlerce ağrısı hasta yaptı beni en son biri patates rendeleyip gözüme sardırdı İnan 10 dakikada ağrısını aldı şişi indi , geçene kadar aynı gün defalarca kez patates koydum , rendelemek önemli ama suyu etki ediyormuş

Ben ne yapayım peki
En büyük oğlan boğa
Bi küçüğü Aslan
Onun küçüğü oğlak
Yoldaki de yay
Hee kocam beyde ikizler 😩😂😂😂

Hoş buldum kiiii
Oku oku bitmedi sayfalar maşallh 😂
ben hep tedavileri yanlış uyguladım demek ki😂

Patates koydum işe yaramadı
Gece zar zor uyudum sabah kapanmış açılmıyor
Hemen gıttım doktora oğlanı okula gönderince
Geldım şimdi
Damla krem ve hap yazdı
Yüzüm gözüm hep şişti

Enfeksiyon kapmışım evde oturdugum yerde😳

Kahvaltı yapmadım daha
Markete uğradım şeftali aldım
Onu yiyeceğim sadece

Çok halsizim😔

Geldım şimdi
Damla krem ve hap yazdı
Yüzüm gözüm hep şişti

Kahvaltı yapmadım daha
Onu yiyeceğim sadece

Çok halsizim😔
Enfeksiyon çok zor canım
Geçmiş olsun

Geldım şimdi
Damla krem ve hap yazdı
Yüzüm gözüm hep şişti

Kahvaltı yapmadım daha
Onu yiyeceğim sadece

Çok halsizim😔
Çok geçmiş olsun gerçekten fena hasta ediyor yaşamı durduruyor resmen, patatesi bide benim dediğim gibi dene ben onu yapınca canlanmıştım inşallah sanada faydası dokunur

Kızlar benimde midem çok acıyor , dün gece yanmayla başladı ben acıktım da yanıyor sandım birden yükseldi kusturdu , renni çiğnedim gaviskon içtim tost domates yedim geçmedi
Uyandığımda hafif yanma vardı kahve içerken acımaya başladı , sıcak içince daha çok acıyor yanma değil soğuk su bile içsem bildiğiniz coss ediyor ferahlıyor ama acımaya devamda ediyor
Hastaneyi aradım doktoruma ulaşamadım bağlanamadı
Sizce hamilelikten midir yoksa midemde sorun mu vardır
Ben hamilelikten olduğunu sanmıyorum çünkü acıyor normal bir yanma değil bu
Bugün geçmezse yarına doktora gideceğim

Kızlar benimde midem çok acıyor , dün gece yanmayla başladı ben acıktım da yanıyor sandım birden yükseldi kusturdu , renni çiğnedim gaviskon içtim tost domates yedim geçmedi
Uyandığımda hafif yanma vardı kahve içerken acımaya başladı , sıcak içince daha çok acıyor yanma değil soğuk su bile içsem bildiğiniz coss ediyor ferahlıyor ama acımaya devamda ediyor
Size de çok geçmiş olsun
Gecen sene ben de ilaçlardan dediğiniz gibi oldum

İyi gelen tek şey soğuk su ve meyveli yoğurttu
15 gün sadece yoğurtla beslendım desem yalan olmaz

Gece kıvrandıran bir ağrıyla uyanıyordum
İlk hamilelik mi
Daha önce mide rahatsızlığınız varmıydı

Geldım şimdi
Damla krem ve hap yazdı
Yüzüm gözüm hep şişti

Kahvaltı yapmadım daha
Onu yiyeceğim sadece

Çok halsizim😔
Çok geçmiş olsun ya hakkaten nazara mı geldin ya. Hava değişikliği bence.
Ondan mı oluyormuş
Annemle eşimde zayıf olacam diye yemiyosun hasta oluyosun dıye söyleniyor
🤦‍♀️

İstanbul dokunuyor bana bence
Tatilde turp gibiydim😂😂
Hakkaten ya istanbul a geldin ertesi gün hasta oldun.
Bence eşinden ayrı kalamıyorsun sen 😁
Çaydanlıkta kucak dansı olmayınca çayın da tadı yok demi 🤣

Ya ben çok inanmıştım korkunca hormonlar dan düzeleceğine çünkü hasta olunca bile bize verilen bir çok ilaç hormon direk.

Patatesi bir de serayın dediği gibi yap bakalım.
Doktor'un ilacı sabah akşam ise öğle be geceye patates nişastası iyi gelir illa.

Bende stres de sen neyi stres yaptın bu kadar?
Reflü olabilir mi?.
Yatmadan iki saat önce yeme içme işini bitir.
Yastığını dik tut yüksekte yat.

İki gündür yoktum özetleyeyim size ,
Pazar günü hiç birşey yapmadım yatak toplamak ve yemek yemek dışında 😁 kocam bey evdeydi zaten gecede film izledik iki tane peş peşe sabahladık ... dün kahvaltıdan sonra eşim çıkacaktı işleri vardı ama ben süpürgeyi çıkarınca gidemedi kendini yorma dedi bana, e dedim süpür sil toz al ister istemez yorulacağım, öyle deyince gidemedi aslında 😂 neyse iyide oldu dün öyle güzel temizlik yaptık ki sistematik gittik oda oda temizledik kocam bey süpürdü oğlum toz aldı silinmedik yer bırakmadı
Bende yatak başlıklarını sildim camları sildim yerleri sildim
Bunlardı yaparken halılarıda makineye attım sırayla yıkandılar
Öğleden sonra salona girdik salondaki işler bitmek üzereydi ki kocam beyle kavga ettik ( tamamen hormonsal alınganlıklarım 😂)
Temizlik kaldı öyle ben dışarı şıktım hava aldım geldim , tabi ben gidince devam etmemiş temizliğe zaten az kalmıştı ben bitirdim ... sonra çocuklara yemek hazırladım küçüğü yedirsin diye kaldırdım uyukluyordu , zaten bozuşuğuz ya bi posta daha tartıştık sonra oturduk konuştuk çözdük 😂😂😂
Çözdükten sonra markete gittik akşam saat sekiz oldu bu arada , neyse güzelce alışverişimizi yaptık döndük açız yemek yok kahvaltı edelim dedik poşetlerim yerleştirirken buz dolabının içini temizledik kocam bey onu yaparken ben bi yandan mutfak dolaplarını silmeye başladım , hepsi peş peşe geldi ama var ya göya açız 😂
Tabak çanaklarını düzenledik atılacakları attım aaa bi baktık mutfak mis olmuş oda çıktı aradan 😂
Kahvaltı ettiğimizde saat 10 du 😂
Bi banyo ve balkon kalmıştı geriye dedim Oraları da yarın hallederim . Küçüğü yatırdım kocam bey bi Türk kahvesi yaptı büyük oğlan oyun için kıvrandı derken kahveler bitti kocamla oğlum oyuna daldı..
sıkıldım kalktım banyoya giriştim temizlenmedik yer bırakmadım yeni bir çekmeceli kutu almıştım makinenin üzerine onları yerleştirdim düzenledim makine temizleyici almıştım makineyi çalıştırdım derken beni farkeden kocam bey ve oğlum oyunu bırakıp onlarda başka şey yapmaya başladılar 😂
Saat oldu 1 biz temizlik yapıyoruz hala 😂
Ben banyoyu bitirdim tekrar viledayı temizledim hazırladım salondan silmeye başladım halılar kurumuş onları serip öyle yatayım dedim
Gazımı alamadım onlar bitince balkonu da yıkadım çiçekleri suladım
En son kocam beyin kıyafetini ütüledim bu arada saat 2 buçuk falan 😁
Büyük oğlan yattı ama uyumaz galiba ev ahalisi benden etkilendi ben neyden etkilendim İnan’ın bilmiyorum işin garip yanı her yanım ağrıyor ama enerji bitmiyor uykum hiç yok daha temizleyecek yer olsa yapacağım düşünün eşim korkmaya başladı diyor maşallah mı desem endişelensem mi bilemedim 😂
Neyse ben ütüyü yaparken kocam beyde sağolsun bulaşık makinesini boşalttı son mutfak camı kalmıştı ben uzananadığım için Onuda sildi neskafe yaptı temiz balkonumda gecenin üçünde keyif yaptım 😂😂😂
Ben hamileliğimin başından beti temizliğe hasret kalmışım onu anladım kuş gibiyim şuan keyif yapıyorum 😁😁😁😁

Size de çok geçmiş olsun
Gecen sene ben de ilaçlardan dediğiniz gibi oldum

İyi gelen tek şey soğuk su ve meyveli yoğurttu
15 gün sadece yoğurtla beslendım desem yalan olmaz

Gece kıvrandıran bir ağrıyla uyanıyordum
İlk hamilelik mi
Daha önce mide rahatsızlığınız varmıydı
Süt azıcık rahatlatıyor besinin dakika sonra gene başlıyor yoğurt deneyeyim bide bende bakalım
İkinci hamileliğim ama bu çok farklı bir yanma acısı tam midemin ortası acıyor hani acı su gelse ağzıma tamam diyeceğim hamilelik değilde yara olmasından korkuyorum

Ya ben çok inanmıştım korkunca hormonlar dan düzeleceğine çünkü hasta olunca bile bize verilen bir çok ilaç hormon direk.

Doktor'un ilacı sabah akşam ise öğle be geceye patates nişastası iyi gelir illa.

Reflü olabilir mi?.
Yok yavrum reflü değil bambaşka bi acı bu ya bir iki güne geçmezse doktora gideceğim annem seneler önce olmuştu böyle safra kesesi alındı aynı tarif ettiği acıyı yaşıyorum ve aynısının olmasından korkuyorum şuan endeskopide yapılamaz herhalde bana neyse geçmezse gideceğim inşallah geçer

Reflü olabilir mi?.
Damla 3 kere
Krem ve hap sabah aksam

Ondan ayrı kalmak üzüyor haklısın
Okul erken açılınca böyle oldu

Gelinceye kadar iyi olurum insallah🤦‍♀️

Dünki yemeklerden olanı yeriz herhalde bugun
Sizde ki menüler ne

İki gündür yoktum özetleyeyim size ,
Pazar günü hiç birşey yapmadım yatak toplamak ve yemek yemek dışında 😁 kocam bey evdeydi zaten gecede film izledik iki tane peş peşe sabahladık ... dün kahvaltıdan sonra eşim çıkacaktı işleri vardı ama ben süpürgeyi çıkarınca gidemedi kendini yorma dedi bana, e dedim süpür sil toz al ister istemez yorulacağım, öyle deyince gidemedi aslında 😂 neyse iyide oldu dün öyle güzel temizlik yaptık ki sistematik gittik oda oda temizledik kocam bey süpürdü oğlum toz aldı silinmedik yer bırakmadı
Bende yatak başlıklarını sildim camları sildim yerleri sildim
Bunlardı yaparken halılarıda makineye attım sırayla yıkandılar
Öğleden sonra salona girdik salondaki işler bitmek üzereydi ki kocam beyle kavga ettik ( tamamen hormonsal alınganlıklarım 😂)
Temizlik kaldı öyle ben dışarı şıktım hava aldım geldim , tabi ben gidince devam etmemiş temizliğe zaten az kalmıştı ben bitirdim ... sonra çocuklara yemek hazırladım küçüğü yedirsin diye kaldırdım uyukluyordu , zaten bozuşuğuz ya bi posta daha tartıştık sonra oturduk konuştuk çözdük 😂😂😂
Çözdükten sonra markete gittik akşam saat sekiz oldu bu arada , neyse güzelce alışverişimizi yaptık döndük açız yemek yok kahvaltı edelim dedik poşetlerim yerleştirirken buz dolabının içini temizledik kocam bey onu yaparken ben bi yandan mutfak dolaplarını silmeye başladım , hepsi peş peşe geldi ama var ya göya açız 😂
Tabak çanaklarını düzenledik atılacakları attım aaa bi baktık mutfak mis olmuş oda çıktı aradan 😂
Kahvaltı ettiğimizde saat 10 du 😂
Bi banyo ve balkon kalmıştı geriye dedim Oraları da yarın hallederim . Küçüğü yatırdım kocam bey bi Türk kahvesi yaptı büyük oğlan oyun için kıvrandı derken kahveler bitti kocamla oğlum oyuna daldı..
sıkıldım kalktım banyoya giriştim temizlenmedik yer bırakmadım yeni bir çekmeceli kutu almıştım makinenin üzerine onları yerleştirdim düzenledim makine temizleyici almıştım makineyi çalıştırdım derken beni farkeden kocam bey ve oğlum oyunu bırakıp onlarda başka şey yapmaya başladılar 😂
Saat oldu 1 biz temizlik yapıyoruz hala 😂
Ben banyoyu bitirdim tekrar viledayı temizledim hazırladım salondan silmeye başladım halılar kurumuş onları serip öyle yatayım dedim
Gazımı alamadım onlar bitince balkonu da yıkadım çiçekleri suladım
En son kocam beyin kıyafetini ütüledim bu arada saat 2 buçuk falan 😁
Büyük oğlan yattı ama uyumaz galiba ev ahalisi benden etkilendi ben neyden etkilendim İnan’ın bilmiyorum işin garip yanı her yanım ağrıyor ama enerji bitmiyor uykum hiç yok daha temizleyecek yer olsa yapacağım düşünün eşim korkmaya başladı diyor maşallah mı desem endişelensem mi bilemedim 😂
Neyse ben ütüyü yaparken kocam beyde sağolsun bulaşık makinesini boşalttı son mutfak camı kalmıştı ben uzananadığım için Onuda sildi neskafe yaptı temiz balkonumda gecenin üçünde keyif yaptım 😂😂😂
Ben hamileliğimin başından beti temizliğe hasret kalmışım onu anladım kuş gibiyim şuan keyif yapıyorum 😁😁😁😁
Valla okudukça ben rahatladım miss gibi olmuştur her yer. Ne güzel pisletilir o ev şimdi.
Ama bence yorma kendini zaten hamileliğin zor geçiyor. Az kaldı son aylarımız. Attıklarına çok sevindim. İnsan acaip huzurlu oluyor.
Benim eşim de dün oğlumun odasına el attı. Eski defter kitaplarını attı. Kalemlik çekmecesini düzenledi. Oğluma odasını süpürttü ilk defa. Sabah çayını ona koydurdu.
Süt azıcık rahatlatıyor besinin dakika sonra gene başlıyor yoğurt deneyeyim bide bende bakalım
İkinci hamileliğim ama bu çok farklı bir yanma acısı tam midemin ortası acıyor hani acı su gelse ağzıma tamam diyeceğim hamilelik değilde yara olmasından korkuyorum

Yok yavrum reflü değil bambaşka bi acı bu ya bir iki güne geçmezse doktora gideceğim annem seneler önce olmuştu böyle safra kesesi alındı aynı tarif ettiği acıyı yaşıyorum ve aynısının olmasından korkuyorum şuan endeskopide yapılamaz herhalde bana neyse geçmezse gideceğim inşallah geçer
Geçmezse git bencede ya da doktoru ara. Ne zaman randevu? Ayrıntılı sonuçlarını gösterdin mi?
Damla 3 kere
Krem ve hap sabah aksam

Ondan ayrı kalmak üzüyor haklısın
Okul erken açılınca böyle oldu

Gelinceye kadar iyi olurum insallah🤦‍♀️

Dünki yemeklerden olanı yeriz herhalde bugun
Sizde ki menüler ne
Yaa bir de o kalsın istanbul da ben oğlumla giderim diyodun. İnsan için alışkanlık bir rutin oluyor.

Yayla çorbası
Salata köfte pilav
Bizde bunlar canım yemekleri yaptım bulaşık yıkadım
Menım harika canım.
Almancılara böyle yemek yaparsan gitmez tabi.
Az brokoli mrokoli yapta kaçsınlar 🤣

S sarahconnor benim dünkü menü bugüne kaldı. Dün hem dışardan yediler hemde akşam çat kapı misafir olunca menü değişti.

İnşallah bugün sekteye uğramaz.

Kızlar fırında köfteye patates vs harcına da soğan konuyor mu?
Sadece patates, yeşil biber, domates mi?

Menım harika canım.

S sarahconnor benim dünkü menü bugüne kaldı. Dün hem dışardan yediler hemde akşam çat kapı misafir olunca menü değişti.

Köfte harcına soğan rendeliyom canım
Ben

Menım harika canım.

Onlara ne yapsan gitmezler 3 günleri kaldı
Gitmeleŕine

X