Hiç bir fikrim yok ama ondan korkuyorum bende su içince bile acıyor az önce biraz makarna yiyeyim dedim en son öğlen yumurta yedim yoğurtla, makarnanın ılıklığı bile yuttukça acıttıGastrit olmasin?
Haber ver kuzuHiç bir fikrim yok ama ondan korkuyorum bende su içince bile acıyor az önce biraz makarna yiyeyim dedim en son öğlen yumurta yedim yoğurtla, makarnanın ılıklığı bile yuttukça acıttı
Az kaldı kocam beyin gelmesine dört gözle bekliyorum acile gitmeyi
Dolap lekeside olabilir bazen beklemekten oluyor uzun süre kullanmayınca... İnan bana görede değil hele yemek yapmakİyi yıkamama sorun ya.
Bende pasaklıyım sanırım.
Bazen kıyafetlerde anlam vermedim lekeler oluyor nerden nasıl oluyor anlamıyorum. Pembe yazlık geceliğim vardı pamuklu kenarı sarı lekeli çıktı pas mı oldu yemekten yağ salça mı sıçradı bilmiyorum. Ev hanımlığı hiç bana göre değil ya.
İkinizi de dinlemesi güzel.
Dünyadan kopuyor resmen ama pc de.
Denizde orda burda yanıt verir hayat emaresi gösterir.
Geçen cem yılmazın bir konuşmasına denk geldim uzmanlar hep teknolojiden uzak tutun derler diyor. Eskiden tv den başka bir şey yoktu tv den uzak derlerdi şimdi pc diyorlar diyo.
Z kuşağı çok zor uzak tutmak. Al biz kendimizi tutabiliyor muyuz. Alışveriş sitelerinde be vsr ne yok boş boş gezmeye başladım hiç gelmezdim öyle bir alışkanlığım yoktu yeni başladım. Ürüne bakıyorum ihtıyacım olsa da olmasa da beğensem de begenmezsem de derken yorumları okuyorum derken kullanıcı fotolarına bakıyorum . Sonra dakikalar geçmiş.
Tayinin çıktı mı?
Off ya
Tamam canım vereceğimHaber ver kuzu
Olabilir ben cok yoruldugumda ertesi gun perisan oluyorum cunkuTamam canım vereceğim
Annem diyor ki dün çok yormuşum kendimi ondan eror vermiş bedenin
Sizce de öyle midir?
Çok haklısın bütün vakti alıyorİyi yıkamama sorun ya.
Bende pasaklıyım sanırım.
Bazen kıyafetlerde anlam vermedim lekeler oluyor nerden nasıl oluyor anlamıyorum. Pembe yazlık geceliğim vardı pamuklu kenarı sarı lekeli çıktı pas mı oldu yemekten yağ salça mı sıçradı bilmiyorum. Ev hanımlığı hiç bana göre değil ya.
İkinizi de dinlemesi güzel.
Dünyadan kopuyor resmen ama pc de.
Denizde orda burda yanıt verir hayat emaresi gösterir.
Geçen cem yılmazın bir konuşmasına denk geldim uzmanlar hep teknolojiden uzak tutun derler diyor. Eskiden tv den başka bir şey yoktu tv den uzak derlerdi şimdi pc diyorlar diyo.
Z kuşağı çok zor uzak tutmak. Al biz kendimizi tutabiliyor muyuz. Alışveriş sitelerinde be vsr ne yok boş boş gezmeye başladım hiç gelmezdim öyle bir alışkanlığım yoktu yeni başladım. Ürüne bakıyorum ihtıyacım olsa da olmasa da beğensem de begenmezsem de derken yorumları okuyorum derken kullanıcı fotolarına bakıyorum . Sonra dakikalar geçmiş.
Tayinin çıktı mı?
Off ya
Biliyorum o lekeyi o da değil ya. Çamaşır ütü işi hiç bana göre değil. Düzen işi de.Dolap lekeside olabilir bazen beklemekten oluyor uzun süre kullanmayınca... İnan bana görede değil hele yemek yapmak
Vücutta yapar ağrı midede yapmaz.Tamam canım vereceğim
Annem diyor ki dün çok yormuşum kendimi ondan eror vermiş bedenin
Sizce de öyle midir?
Yaa bakıyorum çoğu şey gereksiz ve kalabalık edecek şeyler ama enteresan insanlar almış. Bugün ilgimi çekti üç raflı kenarları gold ahşap 3 lı raf. Adam banyoya koymuş yanda kocaman banyo dolabı var. Eee dolap niye var o zaman. Bütün krem vs ortada duracaksa terek usulü dolabı niye yaptırdın taktınÇok haklısın bütün vakti alıyor
Ben çok yapıyorum alışveriş sitelerinde zaman geçirme işini
Gereksız aldıgım o kadar çok şey oluyor ki bu yüzden
İyi yönleri de var ama sanki kötü yanı daha çok
Sıcaktan çok bunaldım.Kızlar napiyonuz nerdesiniz
Sessiz bura
Iyi yapmışsın canımSıcaktan çok bunaldım.
Önce sıcak ardından soğuk duş aldım şimdi.
İyi geldi
Ama duş alırken de yoruldum.
Elazığ nasıl akşamları serin oluyor mu?Iyi yapmışsın canım
Ben kendimden görmedim
Yapayım yürüyüş yaptım yoruldum
Gündüz leri çok sıcakElazığ nasıl akşamları serin oluyor mu?
Düzeni çok severim ama saatlerce işin içinden çıkamam mesela çekmeceler karışsın hayatta uğraşamam o işlere kocam bey bakıyorBiliyorum o lekeyi o da değil ya. Çamaşır ütü işi hiç bana göre değil. Düzen işi de.
Yemek yemesi çok güzel de. Yapması çok uzun sürüyor. Akşam yemeği için bir girdim mutfağa kaç saat sürdü.
. Vldeolardaki gibi olsa yemek yapmak çok basit. Bütün malzeme baharat hazır sadece ekle birleştir pişir ohh
Vücutta yapar ağrı midede yapmaz.
Yaa bakıyorum çoğu şey gereksiz ve kalabalık edecek şeyler ama enteresan insanlar almış. Bugün ilgimi çekti üç raflı kenarları gold ahşap 3 lı raf. Adam banyoya koymuş yanda kocaman banyo dolabı var. Eee dolap niye var o zaman. Bütün krem vs ortada duracaksa terek usulü dolabı niye yaptırdın taktındolabın amacı dağınıklığı ortadan kaldırmak derli toplu olması düzgün görünmesi değil mi ben kalabalığa gelemiyorum ya ruhum daralıyor.
Ben yıllardır alışveriş sitesi gezmiyordum kafam rahattı bebek için bakarken yeni yeni hatırlıyorum bu alışkanlığımı. Oğluma hamileyken böyleydim en son sonra bırakmıştım doğunca.
Kızlar acil kadın doğuma yönlendirdiler tahlil vs yapılmadı doktora derdimi anlattım ilk başta deli etti beni gaviskon diye sayıkladı yok bebek yukarı çıkmış ondanmış en son delirdim ya dedim ben yanmanın ne demek olduğunu biliyorum ben başından beri gebeliğimin renni gaviskon kullanıyorum ağzıma boğazıma birşey gelmiyor benim canım acıyor su bile acıtıyor, kalktı bana dedi karbonhidrat ye baskılar
Kuzum ya. O kusmalar etmeler midene zarar verdi demekki… ozmn cidden karbonat iciceksin. Bnm zamaninda gastrit oldugunda mide ilacindan cok ingiliz karbonatini su ile karistirip icerdim o yatistirirdi. Belki ise yarar.Düzeni çok severim ama saatlerce işin içinden çıkamam mesela çekmeceler karışsın hayatta uğraşamam o işlere kocam bey bakıyor
Kızlar acil kadın doğuma yönlendirdiler tahlil vs yapılmadı doktora derdimi anlattım ilk başta deli etti beni gaviskon diye sayıkladı yok bebek yukarı çıkmış ondanmış en son delirdim ya dedim ben yanmanın ne demek olduğunu biliyorum ben başından beri gebeliğimin renni gaviskon kullanıyorum ağzıma boğazıma birşey gelmiyor benim canım acıyor su bile acıtıyor, kalktı bana dedi karbonhidrat ye baskılarben kadına makarna bile acıttı diyorum o bana karbonhidrat diyor neyse en son anlaştık baktı cinnet geçirecek bu gebe en son açıkladı
Gebeliğin başından beri yanma yaşadığım için artık son raddeye gelmiş ülser oluşmuş anlattığın can yanması ülser dedi, ama ne endeskopi yapılabilir sana nede ilaç verilebilir...
Yani son nokta bu acıyla yaşayacağım
Hamilelikle birlikte başlıyor demekki alışveriş çılgınlığıBiliyorum o lekeyi o da değil ya. Çamaşır ütü işi hiç bana göre değil. Düzen işi de.
Yemek yemesi çok güzel de. Yapması çok uzun sürüyor. Akşam yemeği için bir girdim mutfağa kaç saat sürdü.
. Vldeolardaki gibi olsa yemek yapmak çok basit. Bütün malzeme baharat hazır sadece ekle birleştir pişir ohh
Vücutta yapar ağrı midede yapmaz.
Yaa bakıyorum çoğu şey gereksiz ve kalabalık edecek şeyler ama enteresan insanlar almış. Bugün ilgimi çekti üç raflı kenarları gold ahşap 3 lı raf. Adam banyoya koymuş yanda kocaman banyo dolabı var. Eee dolap niye var o zaman. Bütün krem vs ortada duracaksa terek usulü dolabı niye yaptırdın taktındolabın amacı dağınıklığı ortadan kaldırmak derli toplu olması düzgün görünmesi değil mi ben kalabalığa gelemiyorum ya ruhum daralıyor.
Ben yıllardır alışveriş sitesi gezmiyordum kafam rahattı bebek için bakarken yeni yeni hatırlıyorum bu alışkanlığımı. Oğluma hamileyken böyleydim en son sonra bırakmıştım doğunca.
Mide koruyucu yazmadı mıDüzeni çok severim ama saatlerce işin içinden çıkamam mesela çekmeceler karışsın hayatta uğraşamam o işlere kocam bey bakıyor
Kızlar acil kadın doğuma yönlendirdiler tahlil vs yapılmadı doktora derdimi anlattım ilk başta deli etti beni gaviskon diye sayıkladı yok bebek yukarı çıkmış ondanmış en son delirdim ya dedim ben yanmanın ne demek olduğunu biliyorum ben başından beri gebeliğimin renni gaviskon kullanıyorum ağzıma boğazıma birşey gelmiyor benim canım acıyor su bile acıtıyor, kalktı bana dedi karbonhidrat ye baskılarben kadına makarna bile acıttı diyorum o bana karbonhidrat diyor neyse en son anlaştık baktı cinnet geçirecek bu gebe en son açıkladı
Gebeliğin başından beri yanma yaşadığım için artık son raddeye gelmiş ülser oluşmuş anlattığın can yanması ülser dedi, ama ne endeskopi yapılabilir sana nede ilaç verilebilir...
Yani son nokta bu acıyla yaşayacağım